Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Storsäljarna i stan...
27 mars 2011 13:25
  Shopping   

I går var det som sagt full fart i butiken i stan och jag sålde ju såklart den nya klänningen/tunikan som jag hade på mig på mig = "salt tunic" som kommer upp på webshoppen i morgon.
Det var många vårkappor och jackor som sålde bra också och självklart de nya funky highwaist i både rött och vitt som ni får vara snabba på här i morgon kl 11 när de läggs upp ;P
Spetslinnet "chila" passade perfekt nu när vårsolen tittade fram och vi sålde supermånga jeansleggingsen av modellen "cleave 5 p 163" (rekommenderas verkligen).
Nya blommiga kläningen "new vivi" var det många som gillade (det blir påfyllnig på webshoppen efter 15 i morgon) och vårkappan "lisa trench" var verkligen mångas favvo i går =)
Ghaaaa - missade nya tiden...
27 mars 2011 12:22
  Övrigt   

Satt i lugn och ro med en kaffe för att gå igenom bloggen här hemma en timme ooch en kvart innan dotterns dans började...trodde jag men då kmom jag på SOMMARTIDEN!!! Snacka om att sätta kaffet i halsen det blev full fart här hemma så det vara bara att få på dottern kläderna och slänga på sig en keps(!) och dra iväg till dansen... men vi hann =D
Lördagsmys
26 mars 2011 20:53
  Övrigt   

Är hos kompisar på härligt lördagsmys med god mat och vin. Ursäkta om svar på era frågor dröjer idag, ska kolla igenom allt i morgon ;)
Wiiihoooe!!!
26 mars 2011 12:26
  Butiken   

Det är såååå mycket shoppingtokiga kunder i butiken nu!!!
Nu tänds grillen utanför grannbutiken Dunderdon också så nu är det verkligen våååårmys på vår underbara gata =)
Shoppingväder!!!
26 mars 2011 11:25
  Outfits   

Tjohoooo - vi har heeelt underbart vårväder i Göteborg i dag - perfekt för shopping alltså!!!
Vi hade supertur och fick 12 kartonger i går på eftermiddagen så butiken är välfylld med underbara nyheter tex den efterlängtade tunikan/klänningen jag har på mig som jag visade er på bloggen i veckan. Vi har även fått in både röda och vita funky highwaist och massa annat vårfint så skynda ner till stan nu alla som kan, vi bjuder på godsaker i butiken även idag ;P

Jag har på mig underbara "cleave 5 p" i VITT, "officiel"-linnet och nya klänningen/tunikan "salt" som är heeelt underbara att ha på sig - kommer bli en favvo direkt =)
Rapport från butiken...
25 mars 2011 14:26
  Butiken   

Ja det märks att folk fått lön i dag och att vårvädret får det att rycka i shoppingnerven ;P
Vår fina gräsmatta klippte Kalle till i går så nu är det mindre än förra året men nu får vi ha den ute varje dag också, man får nämligen bara nyttja 60 cm ut från butiken ;P
Det är full fokus på vårjackor och kappor i dag så vi har fyllt på med fler modeller från webshoppen nu också =)
På väg in...
25 mars 2011 12:49
  Vila   

Snart kommer det här superfina VILA-linnet in till oss i de sköna färgerna vitt, puderrosa och svart. Det är ett grymt pris också... 159 kr!!!
Fyra dagens...
25 mars 2011 10:38
  Outfits   

I dag skiner solen på oss så man får härlig våååårkänsla =D
Elina har på sig det nya superfina spetslinnet från OBJECT som kommer upp i dag (kanooonpris=199 kr!!!) "chila", coola "Gli"-byxorna och fina kavajen "balzaar".
Jag har på mig "duffy" jeansleggings, underbara spetstunikan "caia", OBJECT-västen "lacelove" och jeansjackan "sanal" som jag verkligen rekommenderar.
Emmelie har på sig kaxiga "skinn"-shortsen "liverpool","surface-leggings och Soya-toppen "madonna1".
Evelina har på sig "duffy" och fina "amaya"-linnet (som kommer in igen i nya färger i juli månad) och långkoftan "fever".
Godmoooooorning
25 mars 2011 08:55
  Outfits   

Ja i dag är det härlig fredag med LÖÖÖÖN för många vilket brukar ge en extra skön fredags-känsla =D
Vi startar i dag kl 11 med vårmys i butiken så jag hoppas många av er kommer ner till Elina som är laddad för att hjälpa er, nu kör vi ner en stor kartong fullpackad med nagellack i härlig korallfärg till alla som handlar i dag och i morgon =)
Nu ska vi strax köra i gång med vårat fredagsmöte här på webshoppen, i dag är det jag som har med kakan till fikat så det blir kardemummakakan jag gjorde i går ;P
I dag har jag på mig supersköna "duffy" jeansleggings som jag verkligen rekommenderar, underbara spetstunikan "caia" och OBJECT-västen "lacelove" som jag beställt in igen så den kommer upp i dag tillsammans med dagens plagg =)
Rapport från inköpsmötet...
24 mars 2011 17:16
  Pieces   

I går var jag på inköpsmöte även med Pieces så här får ni lite bilder från kollektionsmötet. Mysiga stickade vantar, tubhalsdukar och mössor till hösten (som vi aaaalla är sugna på nu antar jag ;P) och superfina skinnväskor som kommer in till sensommaren =)
  Föregående   Nästa