Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Snygg till jul
23 september 2008 21:43
  Vila   

Jag har saknat snygga cardigans och bra plagg till julens alla fester och nu hittade jag bra plagg från VILA. I december är det så många som alltid vill ha snygga koftor att ha över partytoppar så då blir nog dessa två kanon tror jag.
Oktobergodsaker
23 september 2008 16:55
  Vila   

Snart kommer den här coola kavajen från VILA in. Klänningen är från ONLY och är bara såååå cool!
Träning
23 september 2008 08:15
  Ledig   

Min lediga dag är det i dag så nu ska jag äta frukost och sen är det dags för träning på gymmet. Jag ska vara "rastvakt" på barnens dagis (vi har föräldrakooperativ) två timmar idag så jag får sätta lite fart så jag hinner träna i lugn och ro. Mailade ONLY i går och snart kommer de efterlängtade "cover baggy"-jeansen in igen, - håll utkik här och på webshoppen!
FESTKLÄNNINGAR!
22 september 2008 15:30
  Vila   

Har haft inne så många som behöver festklänningar och idag kom det in två kanonmodeller i flera färger! Superfina på och ett dunder pris - 299,95. Kolla in webshoppen närmsta timmen.
Nytt från VILA
22 september 2008 14:27
  Shopping   

Nu kom den här supercoola jeansvästen in! Har ju sålt västar som tusan nu i höst så det var perfekt att få lite påfyllning till lönehelgen.
Sminktips
22 september 2008 11:18
  Övrigt   

Nu har jag fått massa bra sminktips som passar mitt ansikte. Lydia la en vardagsmake idag så nu ska jag alltså köra med tre olika underlag innan jag lägger på rouge så alla små skavanker döljs. Passade på att även shoppa loss med tre nya ögonskuggor, penslar och rougeborste (hon skrattade ut min 8 år gamla rouge-borste...). Ska ev. vara modell för henne när hon ska ha sminkkurs om 2 veckor (om det inte blir på helgen för då passar det inte för mig). Nu ska jag fortsätta ta hand om mina kunder för nu har jag öppnat butiken.
Måndag och soooool
22 september 2008 09:05
  Övrigt   

Solen skiner från en klarblå himmel - underbar start på en ny vecka! Nu ska jag in till Lydia på FACE STUDIO så ska hon göra en bedömning på allt jag kan tänkas behöva i sminkväg med färger, foundation m.m.
Rosa lördag 25:e oktober
21 september 2008 22:15
  Butiken   

Rosa Lördag är Sveriges handlares bidrag till kampen mot bröstcancer. Med Rosa Lördag skapar svensk handel goodwill och en uppmärksammad köphelg i samma aktivitet (texten är hämtad från cancerfondens hemsida).

Nu har jag skickat ansökan om att Mandel vill var med den 25:e oktober då det är "Rosa lördag". Om allt blir godkänt så kommer vi att sälja banden i butiken (hela försäljningssumman går till cancerfonden) och ha ett speciellt "rosa bandet"-erbjudande denna lördag. Har inte varit med innan men tyckte att det var dags nu! Ska fundera på något kul erbjudande denna dag, skyltfönstret ska vara superrosa så jag hoppas det kommer plagg i rosa tills dess...
En till box!
21 september 2008 20:58
  Vila   

Har fått tag på en till box av Elita tunic, den kommer dock inte helt korrekt sorterad så jag vågar inte lova att alla storlekar är med men håll ögonen öppna på webshoppen närmsta dagarna! Har varit en riktig kanonmodell som sålt som tusan både på webshoppen och i butiken!
Vacker höstdag
21 september 2008 09:44
  Ledig   

Igår var vi på dop och hade en heldag hos min syster med lunch, tårta och midag på kvällen. I dag är det härligt höstväder så nu ska vi ut och njuta i solen sen åker vi tillbaka till Götebprg i eftermidag. Snackade med Linnea i går och det hade varit riktigt mycket folk i butiken så det var ju kanon med tanke på att det brukar vara lugnare försäljning helgen innan löning. I morgon ska jag till Lydia som har FACE STUDIO så ska hon fixa allt jag kan tänkas behöva i sminkväg - härligt!
  Föregående   Nästa