Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Stockholmsweekend
20 september 2008 10:29
  Ledig   

Nu är vi i Stockholm och om en stund ska vi göra oss i ordning för dopet i dag. Barnen är helt lyckliga och har lekt med sina kusiner sen kl. 06.00 i morse så dom är på toppenhumör... I går hade vi en riktigt bra dag både i butiken och på webshoppen, tack alla glada mysiga Mandel-kunder! Ha en fantastisk helg.
Nytt från OBJECT
19 september 2008 15:53
  Object   

Nu har tunikan äntligen kommit in som jag bloggat om tidigare. Så mycket fina detaljer på den, kolla in ärmen och den söta brodyren framtill.
Godmorgon
19 september 2008 10:11
  Övrigt   

Så här ser det ut när jag sitter och bloggar på kontoret på morgonen, har precis fotat klart de fina sjalarna som kom in i går. Camilla är sjuk i dag så det får bli lunch vid kassan för mig. Vi åker till Stockholm i kväll för i helgen döps min systerdotter i Storkyrkan. Det blir alltså en ledig lördag för mig nu - det var riktigt längesen! Vi har underbart soligt och skönt väder i dag så det kan bli en riktigt bra shopping på lunchen hoppas jag.
Tadaaaa
18 september 2008 16:38
  Vila   

Här är västen!!!
Jag dööööör
18 september 2008 15:40
  Vila   

Oj oj oj nu kom det in 4 kartonger och i en av dom låg min drömväst - en fantastisk grå filtväst med vitt fluff-foder i fuskpäls... Jag skiter i att solen skiner och det är lite varamare i dag, nu har jag på mig min pälsväst!!! Jag sprang snabbt upp och fick den plåtat så snart snart kommer den på webshoppen och här också såklart!
Lunchdags
18 september 2008 12:57
  Butiken   

Lite lugnare dag idag. Har haft tid att vika och fixa i ordning butiken ordentligt. Ska försöka hinna skylta om under dagen också, nu ska jag äta lunch. Den här coola koftan kom in i går försökte beställa fler av den direkt men den är redan slut hos OBJECT tyvärr.
Nytt från VILA
18 september 2008 11:41
  Vila   

I dag har jag på mig den nya tunikan från VILA som bara är såååå skön, finns i lila, oliv, svart & grått. Pris 299 kr.
Rapport från Mandel
17 september 2008 18:59
  Butiken   

Det var ett tag sen jag skrev om hur dagen varit i butiken så här kommer lite om i dag.

Hade ju inköpsmöte som ni vet kl. 09.30 som var klart strax innan 11 (då vi öppnar) så Camilla var snäll och dammsög och piffade butiken. Packade upp och fyllde på varor, tog en snabb lunch (stekt strömming med lingonsylt-fy farao vad gott). Tog kaffet på Mandel samtidigt som vi plåtade de nya plaggen som kommit in, festklänningen, koftorna m.m. Sen fortsatte jag nere i butiken och det vi sålde mest av idag var nog jeans - både corsa och-bazel-modellerna har gått superbra!

Vi fick leverans på eftermidagen men de plaggen ska vi ju fota till webshoppen i morgon så inget är upp-packat än men jag kan säga att jag tjuvkikat i kartongerna och det var bla den rutiga sjalen och tunikan som jag beställde i måndags. Jag tog med mig den grå tunikan hem så jag testa den i kväll - verkar kanonfin, bilder kommer i morgon.

Det var bra fart i butiken trots att det är en vecka kvar till löning. Camilla packade ordrarna till webshoppen så allt kom iväg innan tömning. Jag hann dammsuga butiken efter stängning så i morgon hinner jag ta en kaffe med en kompis innan öppning eftersom jag gjorde morgostädningen ikväll i stället.
Nytt från OBJECT
17 september 2008 18:51
  Object   

Den här fina tröjan har kommit in från OBJECT till butiken nu. Finns i brunt och i vitt skön bomulls/acryl-mix.
Höstparty!
17 september 2008 15:37
  Object   

Åh vad jag är kär i den här coola klänningen från OBJECT. Älskar när festklänningarna har designats med glimten i ögat - lagom galen är denna lilla darling!
  Föregående   Nästa