Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Rea fynd!
24 augusti 2018 14:04
  Shopping   

Hej på er!

Nu kör vi slutspurten på vår Rea! Den gäller t.om 31/8. Så har ni spanat in er på något så tycker jag att ni skall passa på. Dessa plagg på rea kommer inte in i shoppen igen.

Idag vill jag tipsa er om några klänningar till bra pris. Nu med modet att ha jeans/byxor/ leggings under klänning kan man ha dessa hela säsongen.

Klänningarna hittar ni här:

här
här
här
här

Shoppa lugnt, och ha en trevlig helg!
Efter fredagsshopping blir det helg!
24 augusti 2018 09:42
  Shopping   

Wiiie så mycket fint! Och hur fin är inte den här outfiten Jessica har på sig?

Stickat med kjol är helrätt som vanligt! Matcha skinnkjolen med stickat, skira material eller en baströja och du får en perfekt look.

Den här tröjan kommer i tre härliga färger.

Skinnkjolen hottar upp vardagsoutfiten och ger festlooken det lilla extra!

Jeans från Ichi har kommit och vi var riktigt snabba med att få upp dessa. De sitter verkligen skönt på!

En blus från Pieces med fina smockdetaljer kommer också, den passar riktigt bra med dagens jeans och kjol!

En superfin Parkas från Jacqueline de Yong kommer i svart och grönt! Här får ni vara på hugget, den har nämligen superpriset 379kr!!!

Godmorgon Fredag!!!
24 augusti 2018 08:48
  Shopping   

Hej på er!

Äntligen fredag och en så härlig dag. Idag kommer den här fantastiska jackan från Jdy. Den har ett kanonpris på 379kr. Passa på nu att handla denna så att den finns i garderoben när kylan kommer. Vet att dessa jackor varit mycket efterfrågade. Jag har på mig den fina blusen Pcamalie som kommer i svart och vinrött. Det kommer även en fin Pu-kjol med dragkedja fram samt en snygg stickad tröja och lite annat smått och gott.

Vi ses igen vid 11.00
Torsdag!
23 augusti 2018 09:48
  Shopping   

Hej!

Idag kommer det här nya mönstret på vår populära Onlonova lux klänning. Perfekt att ha ett par jeans eller coatade byxor under, och släng över en kavaj eller cardigan över för en snygg look. Charlotte visade även en del av de fina plagg som kommer i sitt inlägg här. Var med kl 11.00 för att shoppa detta.
Godmorgon!
23 augusti 2018 08:48
  Shopping   

Hej på er!

Veckan börjar lida mot sitt slut och det känns verkligen som vi går in i höstperioden nu.
Idag kommer dessa fina plagg. Tröjan jag har på mig är så mjuk och skön och perfekt att ha till ett par jeans eller kjol. De snygga vida byxorna har också en kompis i form av en fin blus med knyt. Så snyggt att matcha som ett set eller sätta en stickad tröja till som jag visar på bilden. Den gula ribbstickade tröjan kommer även i svart och rosa.

Jag har på mig Slfdamina klänningen som jag verkligen älskar.

Vi ses!
Dagens påfyllning!
22 augusti 2018 14:06
  Shopping   

Hej!

Idag blir det påfyllning på superbra basplagg att ha i höstgarderoben. Vilucy ls shirt, Vipen kjol och Viril Cardigan. Matcha gärna ihop för en snygg outfit. Passar minst lika bra på jobbet eller fest. Ha ett par snygga sneakers eller boots för vardagen eller snygga klackar för festen.
14.30 är det som gäller!!!
Lill-lördag!
22 augusti 2018 09:46
  Shopping   

Lill-lördag och det vill vi fira med dessa godingar.

Den stickade tröjan Jessica har på sig är så mjuk och skön med en liten ballongärm. Under den har hon en fin topp med 3/4 ärm i en snygg basmodell. Kommer i tre färger till och den gula som synes. Jeansen är i ankellängd och rak i modellen. De kommer från Object.

Amanda har på sig den fina dubbelknäppta klänningen och en fin kappa i fuskpäls från Ichi. Även den fina lila blusen Charlotte visade är så fin.

Sitt bänkade framför datorn kl 11.00
Godmorgon Onsdag!
22 augusti 2018 09:00
  Shopping   

Hej på er!

Idag kommer den här fantastiskt fina dubbelknäppta klänningen. Den är så fin, jag kunde inte låta bli att norpa denna. Den fina blusen som jag håller är heeeelt fantastisk, med små fina guldknappa i sidan. Vi kommer att se mycket lila här framöver. Kika in här igen för att se mer vad som kommer.
Inte långt kvar!
21 augusti 2018 10:15
  Shopping   

Nu får ni inte missa att sitta bänkade 11.00!!! Den här snygga coatigan som Amanda har på sig kommer och är sååå galet snygg! Så kul med färg och lite mönster i ytterplaggen!

Amandas stickade tröja kommer i tre härliga säsongsfärger!

Även kjolen i superskönt fleecematerial som passar perfekt till stickat och blusar!

Vi får en mössa i grått och rosa i snygg modell.

Jessica har på sig dagens blus som även kommer i svart! Ballongärmen ger den det lilla extra.

Var redo 11.00!!!
Tisdag!
21 augusti 2018 08:32
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här fina kappa/coatigan upp. Ett perfekt plagg den här tiden på säsongen då den är ett mellanting mellan kappa och cardigan. Jag är så sugen på den här. Det kommer även en fin mössa som är snygg att matcha till, samt en skön tröja och en fin blus. Jag har på mig min favoritklänning Pclea som dessutom finns på rea. Den stora trenden med leoprint håller verkligen i sig... Nu skall jag rusa på inköpsmöte, ses snart igen!
  Föregående   Nästa