Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllning!
20 augusti 2018 14:14
  Shopping   

Idag kom den här tröjan med de fina pärldetaljerna in igen. Så ni som missade var snabba, jag får inte tag på fler... Jeansen är Vicommit Felicia som är så sköna på!! 14.30 kan ni handla dessa igen!
Värmande Måndag!
20 augusti 2018 09:41
  Shopping   

Godmorgon Måndag!

Visst har vi haft en helt fantastisk sommar på alla vis, värme och sol i oändlighet kändes det som.. men nu har det slagit om fort och vi känner att hösten är på väg och vad passar då bättre än att kika in och rusta upp med nya plagg för hösten 2018?

Den här kappan är helt underbar. Den är lite längre och är i fin stilren modell med knyt i midjan. Det kommer även snygga "ärmpuffar" som piffar upp och ger extra värme och snygg look.

Det kommer även en finstickad tröja i 4 fina färger, ett blommigt linne, en glittrig långärmad topp med volangkant samt ett par riktigt snygga finbyxor i rutigt.

Vi ses i shoppen!
Sneak peek!
17 augusti 2018 16:20
  Övrigt   

Hej,

Här får ni se lite av dagens inköp som gjorts på mässan. Vad tycker ni om den fantastiskt fina klänningen från Object i blommigt print?

En stor trend som är genomgående på alla märken är att det kommer mycket print och mönster. Framför allt blommigt och leoprintet är hett nu inför hösten och våren. Även långa klänningar och mycket kjolar som man kan matcha med t-shirts till våren eller en stickad tröja nu i höst/vinter. Ge mig gärna feedback på vad ni tycker.❣️

Kram!
FRIDAYAY
17 augusti 2018 09:55
  Shopping   

Nu är det snart heeelg! Men innan helgen får dra igång är det lite fredagsshopping som gäller.. Det är sedan gammalt? ;)

Den här stickade drömmen är sååå fin. När stickat är elegant och mysigt på samma gång, ja då är det ett måste i garderoben! Den kommer även i mörkgrönt.

Jackan har det suveräna priset 299kr!!! Här får ni vars riktigt snabba! Den är så skön och trendig.

Byxan är jag riktigt sugen på.. De satt så himla skönt och passar till så mycket. Jag är även helt nerkärad i den här modellen av byxor. När det är en kortare vid byxa.

Vi får en supervacker blus i spets som vi rekommenderar starkt!

Det kommer en hel del mer som ni inte får missa 11.00!

Ha en fin fredag alla fina <3

Fredag!
17 augusti 2018 08:26
  Övrigt   

Hej på er från ett soligt Stockholm ☀️

Igår och idag är det modemässan här i Stockholm. Jag kom upp i torsdags och hade möten inbokad från morgon till kväll så jag hann tyvärr inte blogga. Det är så mycket fint som kommer nu till våren och även express kollektioner som vi kan se en del redan till hösten. Det bjuds på mat och en härlig dessertbuffé som var svår att hålla sig ifrån. Jag skall försöka lägga upp lite bilder på vad som skall komma lite senare om tid finnes.

Ha en härlig fredag och trevlig helg!

Kram Charlotte
Tips på outfit från dagens nyheter!
16 augusti 2018 09:02
  Shopping   

Idag kommer det såååå mycket fint! Man kan verkligen mixa och matcha dagens nyheter till så härliga outfits för olika tillfällen.

Här har jag på mig dagens fuskpälsjacka i lyxig modell. Den här färgen är jag totalt nerkärad i. Jag är verkligen sugen på den här!

Glittertoppen kommer även i en mer gråglittrig nyans. Den passar perfekt ihop med dagens byxa som även kommer i svart!

Kajsa och Ines här på Mandel har norpat varsina par!

Även skärpet kommer, perfekt accessoar till byxan, kjolen eller klänningen! Det kommer även i silver.

Vi får en supersöt blus med snygg krage. Den här tyckte vi alla om!

Missa inte heller dagens klänning med söt volangärm.




Wiiiiiii!
15 augusti 2018 10:00
  Shopping   

Nu har äntligen de fina blommönstrade poptrash byxorna anlänt. Den fina toppen som Amanda har på bilden kommer även i en fin vinröd nyans. Det kommer även en skjorta från Ichi som Charlotte redan norpat 😉 En snygg stickad tröja till ett kanonpris samt en fin kappa och en skön polotröja.

Sitt redo kl 11.00
Tjohooooo!
15 augusti 2018 08:45
  Shopping   

Godmorgon!

Som vi har längtat, idag kommer de snygga Poptrash byxorna i detta fina print. De kommer även en med mörkgrå botten! Så snygga att matcha med Vilucy sl top. En fin blus från Soya och en lite tunnare kappa från Vila med luva som är perfekt är inför sensommaren.

Jag har på mig den fina skjortan från Ichi som jag idag valde att ha öppen som en kimono.

Vi ses vid 11🌸
Välkomna hösten med ränder
14 augusti 2018 10:07
  Shopping   

Idag är det verkligen mönstrat som står på schemat! Denna randiga blus kommer även i en snygg rostfärgad nyans!

Vi får en så söt randig topp med vackra pärldetaljer vid ärmslutet. Den kommer bli så fin ihop med både kjol och dressat!

Dagens cardigan såg ni tidigare idag och rekommenderas verkligen!!

Vi får även en ny färg på omtyckta Onlnova Lux-toppen!



TIsdag morgon!
14 augusti 2018 09:00
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här härliga cardigan i trendigt leoprint upp som jag har på mig. Den kan jag verkligen rekommendera. Så mjuk och skön på. Det kommer även den fina tröjan i randigt som ni ser med fina detaljer på ärmen. Vi kommer att se mer av dessa pärldetaljer på olika vis framöver, även på blusar. Var med oss kl 11.00
  Föregående   Nästa