Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

En kjol- Tre stilar!

29 september 2017 13:35
  Shopping   

Ni har väl inte missat den fantastiska kjolen "Vmpleta HW Calf Skirt"?

Ja idag har vi lite extra härliga inspirationsbilder då Josefin och vår fotograf Ellika vart på semester i Sicilien! Josefin blev så kär i den röda kjolen att hon norpade den och hade på sig den till restaurangbesöket efter fotograferingen ;)

På de första bilderna ser ni en festlig outfit som passar perfekt till festen eller restaurangbesöket! den röda färgen är sååå härlig. Den passar så fint till toppen vi matchat till!

Den andra outfiten är lika fin den! Passar också till de flesta tillfällen och utflykter tycker vi! Det är en riktigt ljus och fräsch outfit som vi alla tycker supermycket om.

Den snygga toppen hittar ni här!

Den sista outfiten är lite mer casual och sitter skönt! det är så fint med grått och grönt ihop. Linnet sitter lite lösare på och gör sig även snyggt med ett par jeans.


Mia

Fina Fina Josefin! 😍 Vad än hon tar på sig! 👌🏼

den 29 september 2017 @ 16:17

C

Fint Jessica!
Måste tyvärr säga att webbshoppen har blivit väldig rörig med "rekommenderat för dig" och "toppsäljare" kommentarerna kommer långt ner på sidan. Har varit väldigt positivt inställd till förändringar, nytt är bra, men tyvärr nu känns er sida som Nelly eller vilken webbshopp som helst👎😕

den 29 september 2017 @ 19:47

J

Såååå fin du är i alla outfiten Josefin, du passar så bra i kjolen, båda färgerna är snygga. Köpte du någon av topparna till? Ha en toppenhelg.....

den 30 september 2017 @ 17:27

MD/Tanja

C- tack för din feedback! Vi har fått till oss att flera av våra kunder önskade mer inspiration och tips att se mer av kläderna vi erbjuder i shoppen. genom att utöka vårt enda skyltfönster vi har så hoppas vi kunna tillfredsställa fler kunder och möta deras feedback på detta :)

Tack igen för feedback, det är alltid välkommet!

Önskar dig en fin vecka!

den 2 oktober 2017 @ 08:43

Carina

Håller med C, extremt rörigt.
Kan inte inspirationen/toppsäljare läggas längre ner så nyheterna ligger överst? Förstår om ni vill ha med det för den sakens skull...

den 2 oktober 2017 @ 09:53

Emelie

Herregud så vacker Josefin ääääär!

den 2 oktober 2017 @ 09:54

Marita

Kul att du är tillbaka fina Josefin!
Tycker det är jättebra att ni har ändrat lite på webbsidan.Nu ser man mycket mer kläder än förut.Är ju bara att skrolla ner lite till dagens kläderna.

den 2 oktober 2017 @ 14:28

Amanda

Marita- Tack för fin feedback! Vad roligt att du gillar det nya på sidan! :)

den 2 oktober 2017 @ 16:31

Karin

Jag gillar inte heller ändringen på sidan. Det är samma kläder som ligger kvar hela tiden längst upp och det känns också trist att ni lägger in kläder som jag själv har tittat på. De kläderna kan jag själv spara på min sida. Nu är inte denna webbashop alls speciellt personlig längre. Varför visar du dig exempelvis aldrig här på Bloggen Tanja?

den 3 oktober 2017 @ 16:34

MD/Tanja

Hej Karin - Tack för din feedback!
Vi tar med oss den framöver.
Som jag också skrivit innan så tycker jag att Eva gjort ett fantastiskt jobb under dem åren hon drev Mandel tillsammans med sin man. Jag tycker att den tiden får tillägnas dem och deras liv dem delade med er bloggläsare. Jag kommer inte kunna ersätta Eva på något sätt och jag vill att nya Mandel ska vara mer öppen för hela vår arbetsplats och att vi tillsammans delar med oss av vår inspiration och tips till er läsare. Önskar dig en fin onsdag ♥

den 4 oktober 2017 @ 09:47

Karin

Jag tänkte inte alls på tiden med Eva utan en mer allmän fundering om varför du är så osynlig Tanja. Vem är du egentligen? Jag trodde att själva idén med bloggande är att vara personlig och kanske dela med sig lite av "vardagen" såsom planeringsmöten, inköpsmöten, mässor och liknande. Nu känns bloggen mer som ett skyltfönster för era kläder och då tappar den sin funktion anser jag. Tack för mig!

den 4 oktober 2017 @ 20:50

MD/Tanja

Karin -
När vi tog över efter Eva & Kalle vid årsskiftet berättade jag om vem jag är och vad jag har gjort innan :) finns även bild på mig både på hemsidan och blogginlägg. Så kika gärna i historiken så hittar du :)
Om du följer bloggen vet du också att jag uppdaterat från inköpen. Vi har inte inköp varje dag men dem gångerna vi har delar alltid med oss på sociala medier såsom antingen i bloggen ellet instagram om du följer oss där 😌
ha en fin torsdag ❤️

den 5 oktober 2017 @ 15:07