Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Kommande vårjackor!
24 januari 2018 13:02
  Shopping   

Vi fick en fråga om kommande vårkappor häromdagen! Så vi tänkte att vi gör ett inlägg om vad vi väntar in nu.

Den första jackan är både enkel och snygg i modellen med knyte! Den här modellen på kappa har vart riktigt populär här så den här längtar vi efter!

Vi alla var med på inköpsmötet och röstade stort JA på den här parkasinspirerade jackan! Vi kunde knappt vänta till den skulle komma.. Den känns både lyxig och enkel samtidigt! Den kommer även i ljusrosa, färgerna är fantastiska verkligen. Och ja, vi alla på Mandel kommer nog norpa varsin, den kostar 379kr!

Trenchcoats kommer vi också få in några stycken! Det är så fint ,ed den eleganta looken. Den här är såå fin i modellen också, perfekt till både vardags och fest!

Regnkappan är även den fantastisk! Det är så kul när man kan sätta färg på ytterplaggen. Den här kommer också i fler färger!

Trenden på vårens jackor är mycket parkasinspirerat! Vi ser även en del trenchcoats i feminina modeller. Det är även väldigt modernt med regnjackor/kappor- och i vårt avlånga land passar ju det perfekt ;) Vi ser även en del härliga färger på ytterplaggen, i allt från blått, gult och rosa till exempel!

Vi väntar även in superfina jeans-och skinnjackor i lite olika modeller så håll utkik!
Onsdagsshopping❀
24 januari 2018 09:15
  Shopping   

Idag får vi upp så mycket snyggt som ni kommer falla för. Här får ni se några av dagens nyheter som vi tror lite extra på!

Jessicas klänning kommer från Soya och kommer även i grönt. Fantastiskt fin i både färg och mönster! Den raka modellen ger en stilren look.

Den söta blusen som Amanda har här kommer från Object! Superläcker att ha ihop med ett par jeans med lite ljusare tvätt för att få en vårig look. Om man känner att det är för tidigt med vårkläder är det ju alltid snyggt att matcha med ett par svarta dressade byxor till exempel. Gårdagens PU-kjol är också fin till!

Ja den här klänningen känner ni nog igen.. Den kommer från Onlys Lux-serie som vi brukar ta in i olika modeller och färger! Vi alla älskar ju kläderna från den här serien. Och ni får även se ett av alla de mösnter som är påväg in nu ;)

Den kortärmade toppen är från samma serie som klänningen som kom i måndags! Många av er tyckte om den. Klänningen heter "Jdyakili L/S Dress". Den sitter riktigt fint upptill!

Vi får en hel del mer som ni inte får missa. Bland annat kommer det en jätteskön pennkjol i mjukt och skönt material!

Njut nu av er morgon och kika in vid 11.00!
Inkommande nyheter!
23 januari 2018 14:52
  Shopping   

Nu packar vi upp för fullt här på kontoret! Vi blir så sugna på att det ska bli vår nu när alla nyheter trilalr in..

Här ser ni några av de plagg som vi tycker extra mycket om. ni ser en prickig blus ihop med jeanskjol i läcker modell! Ni ser två jättesöta kappor från Vila som vi tror att ni kommer tycka om! De är raka i modellen och sitter superfint på.

Den rosa täckjackan kan man ju inte låta bli att tycka om! Superfin färg och snygg att ha till både vardags och promenaden.

Hoppas ni är lika taggade som vi är!

Två outfits från dagens nyheter!
23 januari 2018 10:10
  Shopping   

Goodmorgon! Vi lyser upp den här grå tisdagen med massvis av härliga nyheter som vi längtat efter att få upp!

Ni ser Amandas fantastiska kjol i snygg längre modell. Den här rekommenderar vi verkligen då det är en kjol man kan ha året runt och till alla tillfällen! Man kan klä upp den med en lite festligare topp eller om man vill ha den till jobbet så passar det perfekt med en stickad tröja. Amanda blev så sugen att hon norpade en nu på morgonen.

Den vita blusen med de fina knytdetaljerna kommer även i svart!

Jessicas outfit kan ni klicka hem klockan 11.00! Den fina cardigan kommer i tre härliga färger. Det är ju så härligt när man får luva till!

Vi får en klänning från Vilinetta-serien. Den kom som blus igår och blev riktigt omtyckt!

Jessicas jeans kommer också idag! De sitter verkligen som ett smäck på med den höga midjan och lite tajtare modellen.

Kika in 11.00 för att se mer av dagens nyheter!
Måndagsmorgon
22 januari 2018 09:14
  Shopping   

Goodmorgon på er!

Hoppas att ni har en fin måndagsmorgon och njuter av vårens nyheter som trillar in. Amandas outfit kan ni klicka hem klockan 11 idag. Dessa jeans blev vi alla sugna på. Amanda har redan norpat ett par! Vi alla på Mandel har fler av den här jeansmodellen hemma.

Toppen kan ju inte bli sötare.. Så fint med den lite rakare modellen som slutar med en nätt volang! Den är perfekt att matcha med ett par jeans.

Det kommer en JÄTTESNYGG kombo av blus och tröja som man köper som set! Det går även att ha dem var för sig. Den här rekommenderar vi verkligen till er. Man har blusen under tröjan, tröjan är öppen i ryggen så blusen sticker fram riktigt fint.

Vi får in snygga baslinnen i lite lösare modell!

Det kommer en elegant randig blus i lite vidare modell. Den känns riktigt lyxig och gör att man känner sig både snygg och bekväm i sin outfit!

Vi får en jättefin klänning i tajt modell. Det är lite struktur i tyget som gör att den känns rejäl!

Vi får även en del andra nyheter som vi inte vill att ni ska missa!

Kika in på shoppen vid 11.00 så ses vi där :)

Våren fortsätter trilla in! ❀
19 januari 2018 15:34
  Shopping   

Ja våren fortsätter att trilla in till oss på Mandel och vi längtar sååå!

Det trillar in ljusa härliga färger och även en hel del mönster i form av blommor, djurprint och mer abstrakt.. Jag tycker extra mycket om det blommiga som kommer nu! Vi kunde se det lite redan förra vår/sommaren på allt från jeans, toppar och klänningar.

Här har jag plockat ut några av mina favoriter bland nyheterna!

Den vita toppen med blomsterdetaljer!

Kjol i leoprint!

Klänning i härligt färgat blommönster!

Mönstrad klänning!

Randig klänning med volangärm!



trevlig helg på er!

Kram Amanda
Fredagskänslan!
19 januari 2018 09:42
  Butiken   

Fredag!! Snart helg, solen strålar här på västkusten och vi har hela 12 nyheter som ska ut i shoppen idag!! ❤︎

Amanda visar upp 3 av dagens nyheter i form av två olika outfits - en superskön klänning/tunika från JDY, en ny färg i Vichassa-serien från VILA samt en ny jeansmodell från JDY och det är riktigt bra priser på alla tre :)

Vidare kommer första vårkappan från ONLY men som man också kan börja ha nu när det blir lite mer plusgrader, har en härlig beige färg!

Om du söker fler härliga klänningar /tunikor så kommer två olika varianter från Vero Moda i en vidare modell som är såå bekväma men som man ändå känner sig väldigt fin i! Kan bäras över jeans på dagen, över strumpbyxor vid kalla tider och bara. ben i sommar! Missa inte denna - det är vår favorit :)
Vmnynne L/S Highneck Dress

Marint tema fortsätter och vi släpper en stickad tröja från ONLY i en vidare modell, välj mellan röd/vit eller marin/vit - supersnygg till jeans eller jeansshorts!
och masssor massor av mer i shoppen!!

Missa inte dagens nyheter, vi ses kl 11 i shoppen ❤︎
Ljus och fräsch inspo!
18 januari 2018 16:31
  Shopping   

Här kommer det tips på hur du kan matcha nästa veckas blus med knyte! Vi älskar modellen med ett knyte framtill. Det blir en så avslappnad touch på det.

Att liva upp vintermörkret med ljusa toner är alltid rätt. Här ser ni allas favoritjeans från Only, det är såklart "Onlkendell". Zipdetaljen nertill ger dem det lilla extra!

Cardigan kom som ny färg häromdagen! Vi fick då även in en fin rosa färg.

Väskan är i helt perfekt storlek som man kan ha med sig till alla tillfällen! Man kan ta den över axeln eller bära den i handen för en festligare look.

Hoppas ni blev inspirerade och håller utkik efter blusen som snart kommer upp på shoppen <3

Du sköna torsdag!
18 januari 2018 07:48
  Butiken   

Goodmorgon fina läsare och kunder :)

Morgonkaffet står på bryggning och vi är redo att inta ännu en ny strålande dag!

Idag fortsätter vi fylla på med vårnyheter och många godbitar finns att shoppa!

Amandas härliga outfit innehåller den nya färgen på populära ONLPOPTRASH-byxan som nu kommer i en ljusare beige ton, så fräsch! Till den bär hon likadan topp som Jessica har i rosa, dvs dagens nya stickade tröja från ONLY med vackra volangdetaljer -
OnlLova L/S Ruffle Pullover heter den :)

Vidare kommer två olika varianter på randiga tröjor - en skön tunnare bomullstopp från Pieces som är lite mer bas och en lite grövre i bomull från Object - ett shoppingmåste till basgarderoben tycker vi!

Förbered er på fler toppar och blusar till många tillfällen så missa inte dagens nyheter!

Vi ses i shoppen klockan 11 ❤︎
Onsdagskänslan ❤︎
17 januari 2018 09:11
  Butiken   

Goodmorgon Onsdag och alla fina kunder!

Idag har vi 8 fantastiska nyheter som kommer upp i shoppen och följande dagar kommer det bara fortsätta trilla in nyheter i shoppen för nu har vi fått såå mycket leveranser, äntligen!! Ska bli så kul med alla vår-nyheter som ljusar upp shoppen :)

På dagens inspirationsbilder visar Jessica upp två av dagens nyheter, en ny tvätt i den mycket populära PCFIVE DELLY-serien i jeans och till den bär hon dagens skjorta från Vero Moda som man kan knyta framtill - den kommer i tre olika varianter, två randiga och en prickig! Så fin och tunn i kvaliten så känns väldigt bekväm och lyxig på!

För er som följer våra nyhetsbrev fick man en smygkik på dagens klänning.. nämligen PCODINA Mesh-klänningen, vi har ju redan kjolen inne men nu kommer den också i klänning! Missa intr denna blommiga dröm!

Vidare kommer en supersnygg bikerjacka i läderimitation från ONLY - OnlGemma Faux Leather Biker - sååå snygg!

Missa inte fler toppar och accessoarer i shoppen kl 11

Vi ses där ❤︎
  Föregående   Nästa