Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Februariplagg...
30 januari 2013 11:20
  Only  /  Vero Moda  /  Vila   

Sköna plagg kommer in här nu i februari såsom sköna vardagstoppar och fina tunikor...
* Coola toppen med bred mudd kostar 159 kr och toppen bredvid känner ni nog igen fast nu kommer den då med kort ärm, pris 199 kr.
* Fina randiga tunikan har vi haft inne tidigare och nu kommer den som synes och i en härlig ceris mix, pris 259 kr.
* Underbara blommiga tunikan är från Vila och kostar 299 kr.
Vårtjejerna...
30 januari 2013 09:46
  Outfits   

Här har ni dagens inspiration från tjejerna och i dag känns det mer som vår än vinter när all snö är borta är här.
* Joline har på sig nya underbara vårjackan "Charly" som är med vaxad yta så den tål lite regn vilket är perfekt så man kan ha den som suveräna övergångsjacka både mellan vinter och vår och mellan sommar och höst. Jeansen är efterlängtade modellen "lala" som ni bara inte får missa=)
* Therese har på sig nya sommarklänningen "tricia" som har kanonpriset 199 kr, nya halsbandet "herdis" som också kommer i dag och strumpbyxorna "new nikoline". Jackan är coola "corrie" som vi har kvar några få av, rekommenderas verkligen!
Gooodmooorning...
30 januari 2013 08:49
  Outfits   

Sådärja nu har vi plussgrader och all snö är borta här i Göteborg så nu kan vi väl köra full fart mot våren tycker jag;)

I dag kommer de efterlängtade "lala"-jeansen in så var med nu när de kommer upp här kl 11, nu kommer även påfyllning och nya färger på storsäljaren "New Jina 2/4 Top" som är en suverän modell. En fin nätt sommarklänning kommer upp i dag också och det kan ju passa bra för er som ska iväg på solsemester nu i vinter. Den funkar även att ha som tunika med tex jeansleggings till och modellen påminner om storsäljaren "calista" så kika lite extra på den även om inte sommarvärmen är här just nu=) Den coola vårjackan med vaxad yta kommer också in i dag och den är verkligen perfekt att ha som övergångsjacka mellan säsongerna.

Jag har på mig suveräna "nanna"-byxorna, "officiel"-linne och coola collegetröjan "yuna".
Inköpsmöte med Edblad
29 januari 2013 14:57
  Eva tipsar  /  Smycken/Accessoarer   

Tra la la la la la laaa kolla vad mycket fint jag beställt in i daaaaaaag;)
Jag har just haft kollektionsmöte med Edblad och de hade massa massa fint som synes här, nya fina kombinationer av det rose´färgade i hop med stålet i en fin mix som jag verkligen gillade=)
Vad sägs om de nya döskallesmyckena här då, det kommer även ett långt döskalle halsband som är som armbandet med kedjan mellan hängena fast då i lång modell.
Nya ljuvligt söta hjärt-smycken med gnistrannde cubic zirkoner kommer nu lagom till alla hjärtans-dag också=)
Lala-jeansen är på väääääg!
29 januari 2013 12:57
  Eva tipsar  /  Only   

Suveräna jeansen "lala" är på väg till oss nu så de kommer in nu i veckan=)
Superskön modell som jag vet att många av er gillar så håll koll på webshoppen som vanligt;P
Dagens nyheter...
29 januari 2013 11:24
  Outfits   

Här kommer dagens plagg i rörlig form.
Gooodmooorning...
29 januari 2013 09:01
  Outfits   

Blääää vilket skitväder vi har i dag snöblaskigt regn som blåser på tvären så det piskar i ansiktet brrrr, nu känns det desto bättre att vara inomhus med en kopp kaffe vid datorn;P

I dag kommer den suveräna Vila-tröjan "cata" in i den nya nättare modellen som bara är sååå fin och har kanonpriset 179 kr så den får ni bara inte missa. Nu kommer även tunikan som jag visade här i går med fakeskinndetaljerna framtill.
Postis dök precis upp här nu med efterlängtade plagg som sålde slut i fredags så nu kommer både stjärntoppen och suveräna "Summerbreeze""-tröjan in här=)

Jag har på mig coola tishan "Helix" som kom upp i går som jag verkligen rekommenderar om ni vill ha ett trendplagg för den här säsongen. Jeansleggingsen är supersköna "Funky highhwaist denim".
Plagg på väg in...
28 januari 2013 15:35
  Only  /  Vero Moda  /  Vila   

Den här veckan kommer det in flera fina plagg så jag tänkte passa på att tipsa er redan nu om vad som är skickat till oss från Danmark=)
* De översta leggingsen kostar 149 kr och är precis beställda i dag så jag hoppas postis är snabb så vi har dom om några dagar=)
* Fina vårjackan är i en snygg vaxad yta så den tål lite regn vilket gör den till en perfekt vardagsjacka som man känner sig snyggt klädd i.
* Suveräna Vila-tröjan "Cata" är på väg till oss nu i den nya nättare modellen som ligger på kanooonpriset 179 kr och den kommer i svart, vitt och en heeelt ljuvlig rosa nyans som ni bara inte får missa (kommer redan i morgon tillsammans med officiel-plagg i samma rosa nyans)
* Superfina toppen/tunikan med fakeskijnndetaljer kommer troligtvis i morgon också och den kostar 199 kr.
Nu blir det påfyllning...
28 januari 2013 14:44
  Pieces   

Nu kommer det äntlige påfyllning på sköna ""Funky Foxy Leggings Denim" som jag vet att många av er gillar=)
Håll koll på webshoppen nu kl 15:15=)
Soya-tunikor i vår
28 januari 2013 11:48
  Kommande plagg  /  Soya   

Det kommer in flera superfina tunikor från Soya nu i vår (februari/mars-leverans).
Här ser ni fyra fina modeller:
Den översta till vänster kostar 249 kr och den bredvid kostar 349 kr.
Den fina mönstrade nertill till vänster kostar 349 kr och den bredvid är i den omtyckta "Kiwi"-serien och kostar 299 kr.
  Föregående   Nästa