Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vilken gillar ni bäst?
23 september 2015 13:06
  Pieces   

Ja väskor kan man väl aldrig få för många av eller?
Nu är jag nyfiken på vilken ni gillar bäst av dessa två (eller om ni inte gillar någon eller bägge lika mycket).
Den vänstra kostar 399 kr och den bredvid kostar 499 kr.
Vill ni att jag ska ta in någon av dom? Hojta gärna till här, alltid intressant att höra vad ni tycker här.
Skynda skynda!!!
23 september 2015 12:40
  Eva tipsar   

Nu är dagens returer klara här och precis NU finns det några få storlekar av dunderstorsäljaren "ObjNomi" så var snabba och se om ni har tur med er storlek här.
Storsäljarna: 130 kr.
23 september 2015 10:55
  Outfits   

Dunderstorsäljaren "Tango" har vi några få kvar av nu både som polo och tröja. Priset är samma kanonpris som vanligt 130 kr.
Jag har fått tag på fleeeeeer!!!
23 september 2015 10:43
  Shopping   

Ja ni är ju helt tokiga i fantastiska bomberjackan "ViConcrete" från Vila och nu har jag lyckats få tag på en till box i svart från small-xl" Håll koll här närmsta dagarna så ni hinner norpa den här storsäljaren. Några få finns kvar på webshoppen här nu så kika om ni har tur med er storlek.
Dagens på tjejerna.
23 september 2015 10:24
  Outfits   

Idag kommer flera suveräna plagg som passar till höstens fester (och även sköna stickade plagg att gosa in sig i).
* Jennifer har på sig suveräna toppen "VmEllis" i den omtyckta modellen med bar axel som som är perfekt både till fest och vardags.
* Therese har på sig coola jumpsuiten "OnlOpal" med den fina glittriga ryggen.
Cooool jumpsuit i dag.
23 september 2015 09:12
  Outfits   

Ni är flera som efterfrågat jumpsuit i höst så missa nu inte den här suveräna modellen som kommer i dag med coola lurextrådar i ränderna över ryggen.
I dag kommer även ny färg på omtyckta "OnlPop"-koftan och det blir även påfyllning i svart (den här har snabbt blivit en succé och rekommenderas verkligen). Nu kommer även en snygg festklänning, cool top med bar axel och supersknöa cardigans i fin melerad look.

Jag har på mig favvojeansen "OnlLise" som jag hoppa sni alla hunnit norpa er ett par av nu för dessa rekommenderas VERKLIGEN!!! Linnet är suveräna basserien "OnlGold" blusen är fina "A 277" och halsbandet är mitt favorit "Horn" från Edblad som är med i deras hjälpprogram där pengar skänks till skolgång i Tanzania.
Tyck till...
22 september 2015 15:55
  Only   

Vad tycker ni om den här toppen som finns i vitt och i svart. Det är oktober - leverans och priset är 219 kr. Vill ni att jag ska ta in den eller ej?
Wiihooee - påfyllning i dag!
22 september 2015 14:15
  Shopping   

Nu blir det suveräna påfyllningar på dessa storsäljarna, var snabba nu kl 14:30.
Höstsnyggt.
22 september 2015 11:27
  Outfits   

Suveräna kappan "VmKate" är en perfekt höstkappa som man känner sig snyggt klädd i, finns i grått och svart, pris 799 kr.
En snygg kort skinnjacka är alltid perfekt att ha och här ser ni omtyckta "Houston" som finns bla i army som blir snyggt till allt svart nu.
Inspiration från tjejerna.
22 september 2015 10:15
  Outfits   

J i dag får ni som efterfrågat mer färg ta er en extra koll på fina Vila-toppen "ViEdgy" som Jennifer har på sig här som är snygg att kombinera med färgade byxor som här och självklart enkelt till svart.
* Therese har på sig fina Soya-koftan "Grit 1" och den helt grymma omlottklänningen "ViDara" från Vila som ni får vara snabba på i dag. Perfekt modell som ger en slank look (den är fastsydd så det är inget som glipar odyl).
  Föregående   Nästa