Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjooohoooo - påfyllning!
27 juni 2014 14:24
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på två av våra storsäljare nämligen jackan "Bandit" och snygga byxorna "Skinny Reg Soft". Var redo på webshopen kl. 15.15 då påfyllningen kommer!
REA-inspiration
27 juni 2014 11:37
  Outfits   

Här får ni lite tips på två olika outfits som ni kan hitta på rean som pågår just nu!

*Jag (Therese) har på mig snygga långskjortan "Savas", tillsammans med shortsen "Another Friday". Halsbandet heter "Akim" och coola armbanden "Alto".

*Jennifer har på sig snygga toppen "Layla" och sköna byxorna "Funky Sisal", med snygga slitningar.
Charlottes senaste köp...
27 juni 2014 10:55
  Outfits   

Här ser ni några av Charlottes senaste köp =)
Till vänster ser ni söta spetslinnet som var en av dagens nyheter, "Alice 58", snygga byxorna "Samika", stickade tröjan "Geena", "Poet"-klänningen och linnet "Alma" med de vackra detaljerna baktill.
Dagens på oss...
27 juni 2014 09:02
  Outfits   

Fredag och helgen börjar närma sig! Hoppas ni känner shoppingsuget, för idag blir det mycket fint som kommer upp!

*Jennifer har på sig söta linnet "Alice 58", med söta spetsdetaljer upptill. Byxorna är sköna "Cleavo 5P RW" som det blir påfyllning av idag.
*Jag (Therese) har superfina klänningen "Roselina". Samma serie som kjolen och jackan, med det fina småblommiga mönstret.

Pssst...
27 juni 2014 08:07
  Eva tipsar  /  Vila   

Kolla vad som kommer upp idag... Snygga klänningen från "Roselina"-serien ni sett här på bloggen! Var med kl. 11.00 =)
Påfyllning!
26 juni 2014 14:26
  Shopping   

Missa inte dagens påfyllning som läggs upp på webshopen kl 15.15 i dag. Det blir påfyllning av storsäljaren "Westa Denim Jacket" i mörkblått och koftan "Riva" i svart samt baslinnet "Live Love Singlet" i svart.
Något att längta efter...
26 juni 2014 13:01
  Kommande plagg  /  Only   

...är den här snygga klänningen från Only, som väntas in i juli månad. Cool klänning med skärp i midjan och vackra spetsdetaljer baktill. Ligger på 259 kr.
Jeansshorts...
26 juni 2014 11:05
  Outfits   

Här vill vi tipsa om två snygga jeansshorts, som alltid funkar när värmen är och hälsar på =)

Jennifer har på sig storsäljaren för förra året, "Kalto". Supermjuka shorts med mycket elastan i och coola fransar som ger en lite tuffare look. Till detta har hon linnet/klänningen "Range", med marina ränder som känns helrätt nu.

Jag har på mig "Lace Denim Shorts", som har ett sprund med söt spets på sidorna. Snygg ljusare blå nyans, som känns härligt somrig och är supersnyggt ihop med ljusare färger. Toppen är "Lacie 3/4 Top", som är en riktig storsäljare.
En sooolig dagens...
26 juni 2014 08:45
  Outfits   

En fin och solig dag här i Göteborg! Hoppas sommarvädret spridit sig runt om i landet!

Idag har Jennifer på sig nya toppen "Debbie", med söt spets över ärmarna. Kommer i tre fina färger. Till detta har hon byxan "Rihen". En modell med skön vidd i härlig, lite tunnare "sommarkvalité". Dessa kommer också upp idag kl. 11.00

Jag har på sig söta toppen med rosett framtill, "Lux Party". Kommer även i korall och cerise. Jeansen "Objliva" har jag äntligen provat och har på mig här, ojoj, så sköna! Ni som inte spanat in dessa, gör det =)

Det blir även påfyllning på coola långlinnet "Toledo", som vi haft inne tidigare. Kommer i leo och svart.

Då ses vi kl. 11.00! =)
Dagens påfyllningar...
25 juni 2014 14:25
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på snygga tröjan "Marchy" som vi haft inne tidigare och storsäljaren "Happy". Det är som vanligt 15.15 som gäller:)
  Föregående   Nästa