Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte Vero Moda...
25 juni 2014 13:04
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Här kommer lite bilder från när Eva var på inköpsmöte med Vero Moda.
Många härliga vårplagg i fina färger! Lägg märke till nedersta bilden; tröjan med trendigt struktur-print, som är superhett våren 2015.
Många fina plagg att längta efter!
Jennifers senaste köp...
25 juni 2014 11:03
  Outfits   

Här kommer en liten glimt av vad Jennifer har köpt den senaste tiden.

Shortsen "Linda Canvas", linnet "Alma", tröjan "Objvita", "Zebra LS Cardigan" och klänningen "Sum Long Denim".
En dagens...
25 juni 2014 08:57
  Outfits   

Här kommer en tidig dagens på oss, då Eva med familj är iväg på semester.

*Jennifer har på sig coola trendtoppen "Objmo" med snyggt tryck i härliga färger. Byxorna är sköna "Lina Pant".
*Therese har snygga långtröjan "Montana" med lite marin sommarkänsla, tillsammans med snygga jeansen "Coral".

Så var med kl 11.00, då alla dagens plagg kommer upp som vanligt =) Det blir även påfyllning på härliga byxorna "Cleavo 5 P".
Semesterdags...
24 juni 2014 22:28
  Ledig   

Nu min söta Mandel-vänner väntar en veckas skön semester, allt är packat och klart nu, flyget går i helgalen tid i morgon bitti så jag ska försöka somna i tid i natt om det går;P
Tjejerna kommer att ta hand om er som vanligt så nya plagg kommer in varje dag kl 11:00 och de kommer även att hålla bloggen igång här när vi är i väg, inte omöjligt att ni får en liten glimt från mig också för jag brukar ha svårt att hålla mig helt borta från bloggen som ni nog vet vid det här laget;P
Ha en fin vecka nu och ha det så bra=)
Inköpsmöte med Only idag
24 juni 2014 22:13
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var på inköpsmöte med Only i dag och såg prespring-kollektionen med leverans dec-feb månad och jag säger bara en sak...såååååå jäkla snygga kappor!!! Jag blev helt kär i bägge dessa modellerna som är så helrätt och sitter fantastiskt snyggt på, dessa vill ja ha nu direkt men vi får hålla oss till nästa år (typ feb/mars). Kappan jag har på mig kommer i marinblått (inte så stark blå som den ser ut här på fotot, det är ljuset som spökar lite här) och en cool grå nyans.
Massa fina färger på alla fina stickade tröjor och cardigan också, kan redan nu tipsa om att storsäljaren Geena kommer i flera fina varianter i både randigt och melerat till våren 2015=)
Tjohoo - Påfyllning!!
24 juni 2014 14:27
  Shopping   

Nu blir det äntligen påfyllning av klänningarna från Vero Modas populära serie "Easy". Långklänningen "Easy Maxi Dress" kommer i printen ovan, grön/korall och turkos/rosa. Missa ni inte detta på webshopen kl. 15.15!
Inköpsmöte med Vila...
24 juni 2014 12:22
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag var ju på kollektionsmöte här med Vila och såg bla prespring-kollektionen som var helt fantastiskt fin. Härliga vårfärger och suveräna modeller med leverans från dec-feb så det är vårplagg som passar perfekt den här perioden=)
Inspiration från tjejerna...
24 juni 2014 10:05
  Outfits   

Ja i dag kommer härliga plagg både till sommarsemestern och till sommarfesten=)
* Jennifer har på sig fantastiska Vila-klänningen "Beady" som sitter såååå himla snyggt på.
* Therese har på sig sina egna "Lizzy" shorts och fina toppen "Georgina" som kommer i nya färger i dag (och påfyllning i vitt).
Gooodmorniiiiing...
24 juni 2014 09:12
  Outfits   

I dag får ni bara inte missa Vila:s grymt coola trendklänning som kommer här. Det är små små fina paljetter sydda i fint mönster. Kvaliteten är helt fantastiskt mjuk och superskön då den är härligt stretchig i tyget - perfekt partyklänning verkligen (klockren till både höstfesterna och julens kommande fester, ja jag vet att det är galet tidigt att tänka så långt fram men när en kanonmodell som den här kommer får man bara hugga den).
Nu kommer även suveräna sommar-toppar och linnen (nya färger i omtyckta "Georgina"-modellen) och skön randig strandklänning.

Jag har på mig favvo-byxan "Easy" och fina "Femme"-linnet med spets över ryggen.
Phu - nu är vi klara...
23 juni 2014 16:21
  Övrigt   

Ja det blev som väntat en intensiv start på dagen här med alla reaordrar som skulle plockas och packas=) Vi körde full fart så allt har hunnits med och de sista säckarna som postis inte fick plats med kör Kalle ner till postterminalen med här så allt går iväg i tid i dag precis som vanligt=D

Det är alltid roligt att se vad ni plockar ut på rean och suveräna kap som går att göra nu är såklart alla jackor/kapor och jeans bla Linda-modeller som finns med på rean i år så ta er en extra kik här=)
Under veckan så ska vi ge er lite egna shoppingfavoriter här från oss på Mandel så ni får lite personliga tips och godbitar från webshoppen.
  Föregående   Nästa