Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Wiiihoooeeeeee!!!
29 november 2012 09:56
  Pieces   

Total lycka här på webshoppen nu för kolla vad postis kom med precis nu!!!
Den fantastiskt fina sjalen "cattie" kommer alltså upp i dag i dessa två kombinationerna, pris 229 kr.
Snälla var med nu för den här lär springa iväg snabbt som blixten, suveräna julklapp också så var med nu kl 11:00!!!
Tadaaaaaaa
29 november 2012 08:57
  Outfits   

I dag kommer äntligen de nya färgerna på storsäljaren "Toppy" som jag vet att många av er väntar på, så vara snabba nu kl 11 för den här är verkligen superskön=)
Nu kommer även en sköna finstickad tröja med coola nitar i två olika varianter, den ena är med ett trendigt kors framtill och den andra är med superfina "vingar" med nitar på ryggen.
Det blir även påfyllning på suveräna "corrie"-jackan som verkligen rusat iväg här (jag har nu norpat en till mig själv också så jag kan verkligen rekommenderar den) och perfekta baslinnet med spets nertill "maxi my lace".

Jag har på mig underbara "nanna"-byxorna som det blev påfyllning på i går så jag hoppas ni hunnit norpa er ett par för dessa är verkligen en favvomodell. Jag har även på mig sköna tishan "tigerhead" och storsäljaren "maya"-kavajen.
Dagens påfyllningar...
28 november 2012 14:38
  Shopping   

Idag kl. 15:15 blir det påfyllning på "Nanna hw leggings" som jag verkligen rekommenderar, cardigan "Rob V-neck" samt "Rob 3/4 bolero" som är perfekt över alla festklänningar till Jul & Nyår...
Jag har fått tag på fleeeer!!!
28 november 2012 13:18
  Object  /  Vero Moda   

Ja den superfina festklänningen "Fino" är ni ju många som gillar så den har jag beställt fler av nu och likaså den suveräna klänningen "Rolig" som också kommer in igen.
Än finns det några kvar av dessa två så var snabba om ni vill ha dom nu eller håll koll på webshoppen närmsta dagarna när påfyllningen kommer för dessa två modellerna är perfekta nu till alla julfester m.m=)
Småblåsig dagens...
28 november 2012 10:14
  Outfits   

Ja nu är vi en person mindre här på webshoppen för Therese är iväg och gottar sig i solen en vecka nu;P
* Jag har på mig nya fina "Femme"-toppen som kommer i dag (har redan norpat den själv), suveräna "Funky wow" och armbanden "Nanna", "Courtney", "Join Leopard" och nya "Rebecca"-ringarna som är en favvo redan nu.
* Joline har på sig superfina och efterlängtade Only-toppen "Gun 2/4" som kommer i dag, "Maxi My Lace", nya denimtvätten på "Funky HW Wash 101" som också kommer i dag och fina örhängena "Monaco large".
Goodmooooorning..
28 november 2012 08:58
  Outfits   

Ja nu är det snart 1:a advent och jag har äntligen kommit igång med julklapps-shoppingen (det underlättar ju lite att ha tillgång till allt på webbshopen bara några meter från min skrivbordsplats).
Vi märker att ni är många som också är igång med julklapps-tänket för jag ser att vi redan sålt slut på en hel del av "älskad"-smyckena redan nu. Jag ska försöka hinna lägga en till order här i dag på "älskad"-smyckena så tänk på att vara snabba när det blir påfyllning här nästa gång.
I dag kommer bla den fina transparenta Only-toppen som jag vet att flera av er väntat på sedan jag visade den här från inköpsmötet i somras=)

Jag har på mig "asi"-leggings, "Officiel"-linne och underbara långtröjan "Bergen L/S Long" som jag verkligen rekommenderar, superskön tröja att ha till alla leggings och jeansleggings nu.
Chess...
28 november 2012 08:27
  Outfits   

I går var jag och Kalle och såg musikalen Chess här på Göteborgs Operan och jag kan väl säga som så att 50 % av vårt sällskap var heeelt lycklig och 50% av sällskapet satt och tänkte på vår renoveringen av garaget där hemma... ni får gissa vem som gjorde vad ;P

Jag hade tänkte fixa en outfit till er men vi hann aldrig få till det så jag visar er produktbilder från webshoppen här på va djga hade på er för det var så himla snyggt ihop;P
Jag hade på mig nya långa "pilun long", "officiel long tank" och de ascoola snakemönstrade jeansleggingsen "Funky HW Snake", kan verkligen rekommendera detta, kände mig verkligen snyggt klädd;P
Klädda för fest...
27 november 2012 13:35
  Outfits   

Jag har sagt det förr och jag säger det igen... vi närmar oss jul och allt vad det innebär med julfester, glöggkvällar och fest med kunder och kollegor.
I dag bjuder vi er på inspiration med lite mer glittrande tema och här kan man ju kombinera så det passar den stilen man själv gillar=)
* Jag har på mig suveräna klänningen "Nikki", "New Nikoline"-strumpbyxor och fina väskan "Viben Party Bag". Smyckena är "Vroak"-halsbandet, "Rebecca"-ringarna, "Join Leopard", "Courtney" och "Canclie".
* Joline har på sig superfina glitterklännigen "Roadas", "Blondon", "Sister Mini"-örhängena, "Vroak"-halsbandet och "Onella".
* Therese har på sig "Luo", "Glory New button", "Omakio"-halsbandet och "Monaco"-örhängena (som är en riktig storsäljare och ett perfekt julklappstips)
Julklappstips...
27 november 2012 10:21
  Eva tipsar   

I dag kommer dessa trendiga ringarna från Edblad upp på webshoppen och de är vekligen sååå grymt coola.
Som ni ser så är de "mixade i två delar" (pläterad guld på den rose´färgade och den andra är i stål där den ena sidan är matt och den andra blank) så man kan variera den mycket beroende på vilken sida man har "uppåt" på fingret;)
Färger som lyser upp...
27 november 2012 10:10
  Outfits   

Här har ni tjejerna i fina färger som lyser upp nu i novembermörkret=)
* Joline har på sig den coola tunikan "loulou" (som jag också har på dagens-fotot) som vi verkligen rekommenderar och ny fin härlig röd färg på de vaxade "funky coat HW leggings" - perfekt till julfesterna nu. Halsbandet kommer också upp i dag oc det är det härliga maffiga Pieces-halsbandet som jag tipsat er om här på bloggen "vione".
* Therese har på sig den grymt snygga skinnjackan "Kitty G7002" från Saint Tropez som jag verkligen rekommenderar, "Caa"-toopen och snygga "Funky lon".
  Föregående   Nästa