Goodmooooorning..

28 november 2012 08:58
  Outfits   

Ja nu är det snart 1:a advent och jag har äntligen kommit igång med julklapps-shoppingen (det underlättar ju lite att ha tillgång till allt på webbshopen bara några meter från min skrivbordsplats).
Vi märker att ni är många som också är igång med julklapps-tänket för jag ser att vi redan sålt slut på en hel del av "älskad"-smyckena redan nu. Jag ska försöka hinna lägga en till order här i dag på "älskad"-smyckena så tänk på att vara snabba när det blir påfyllning här nästa gång.
I dag kommer bla den fina transparenta Only-toppen som jag vet att flera av er väntat på sedan jag visade den här från inköpsmötet i somras=)

Jag har på mig "asi"-leggings, "Officiel"-linne och underbara långtröjan "Bergen L/S Long" som jag verkligen rekommenderar, superskön tröja att ha till alla leggings och jeansleggings nu.

Nathalie

Eva kommer du att få in en kjol som är från VIla som är kortare framtill och sen längre baktill finns i svart och i rött vet att den heter nånting på z?

den 28 november 2012 @ 09:26

Jennie

Åh Eva! Är det den jag frågat efter vilka färger mer än aprikost den är lite oversize va? Vilka storlekar? :)

den 28 november 2012 @ 09:27

A

Vad kommer mer upp idag?

den 28 november 2012 @ 09:32

Jenny S

Ja jag är en av dem som beställt älskad-smycken, vågade inte vänta längre ;-) Vet ju aldrig när de tar slut och jag ville helst handla här

den 28 november 2012 @ 09:40

Eva

Jennie, japp det är den så jag hoppas du kommer att gilla den nu när du väntat så länge=) A, i dag kommer en jättefin variant på storsäljaren "femme" som endast är med spets över axlarna som jag tycker är såååå fin (jag tog den själv i ljusrosa), fina Edblad-smycken, ny denimfärg på snygga jeansleggings, coolt partylinne till kanonpris och en snygg leopardsjal.

den 28 november 2012 @ 09:58

Helen

Tack för tipset Eva. Har precis knappat hem en Bergen L/S till mig.
Förstår inte att jag missat denna, man kan ju aldrig få för många av svarta långa tröjor och har letat efter sådana. Hoppas den är mjuk och skön ; )

den 28 november 2012 @ 10:19