Gooodmooorning...
27 november 2012 08:33
  Outfits   

Vi är på plats alla och inga brutna ben efter gårdagens hästevent ;P
I dag kommer äntligen den suuuperfina skinnjackan från Saint Tropez (se inlägget från 25/6) som jag just provat här nu och den är grymt cooool i en helt fantastiskt mjuk fin skinnkvalitet som nästan smälter när man tar i den - rekommenderas verkligen!!!

Jag har på mig storsäljarna "color block" och den nya toppen/tunikan "loulou" som kommer i dag i tre fina färger som jag själv norpade direkt=)
Hästkväll...
26 november 2012 21:14
  Övrigt   

I kväll tog vi med Mandel-tjejerna till Kalles föräldrar som har hästgård och hans syster gav oss ridlektioner i ridhuset och eftersom det bara var Amanda som hade hästvana så ni kan nog tänka er hur det gick för oss;P
Kan väl säga som så att vi var många som såg väldigt roliga ut alltifrån Kalles snygga outfit med lånade smårutiga ridbyxor ihop med jogginsgskor till min snygga mycket lealösa travstil... många skratt blev det och vi avslutade med glögg och pepparkakor i ridhuset=)
Vi filmade mest så det blev dessvärre inga kort till bloggen så ni får istället se bilder på Kalles syster och hennes häst fotade av "Michael Jönsson" (vegafoto).
Till alla hästtjejer därute så kan jag tipsa om Karolinas hästblogg: Hästtjejer
Hi hi hi...
26 november 2012 16:09
  Övrigt   

Nu ska vi snart i väg på "Mandel"-kväll och ingen av tjejerna vet vad jag och Kalle har hittat på den här gången;P
Det enda vi sagt är att de ska ha oömma kläder och skor som de inte är så rädda om och även kunna varma varmt klädda om det behövs... hi hi hi kameran är med så om det går så kommer bildbevis här på bloggen i kväll eller i morgon;)
Påfyllning...
26 november 2012 14:42
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på toppen "Merla" från Vila som sålde slut direkt förra veckan, så var snabba nu för kl. 15:15 är det som gäller!!!
Fyra favoriter till julfesterna...
26 november 2012 14:23
  Eva tipsar   

Jag vill passa på att tipsa om fyra suveräna svarta byxor som passar perfekt nu till alla kommande julfester m.m som närmar sig nu.
* Den översta till vänster är suveräna "Funky Coat HW Legging" och den bredvid är dunderstorsäljaren från i fjol: "Funky Wow".
* Den nedersta till vänster är höstens nya favorit från Vero Moda "Geller" (jag har beställt fler så det blir påfyllning i veckan och då får ni vara snabba).
* Suveräna byxan bredvid är den omtyckta "cleavo" i cool blank kvalitet som var en riktig storsäljare i butiken förra året den här perioden då man verkligen känner sig uppklädd i dessa.
Jag har fått tag på fleeeer!!!
26 november 2012 11:27
  Only   

Suveräna fakeskinnjackna "corrie" har ni ju verkligen gillat så den har sålt nästan helt slut (igen) så jag har beställt in den igen och även suveräna "nanna"-byxan.
Det blir påfyllning nu i veckkan så håll koll här som vanligt=)
Tre dagens...
26 november 2012 10:21
  Outfits   

Ja här har ni oss inspiration från oss tre här i dag.
* Jag har på mig den nya Object-tröjan "cora" som kommer i dag och suveräna "Funky Coat Hw Leggings".
* Joline har på sig nya vårtvätten på jeansleggingsen "Funky HW Wash 102" som kommer i dag, "pylle 47" och suveräna "holly"-koftan som finns inne nu.
* Therese håller i den nya modellen på suveräna weekendbagen "New Totally Royal Weekendbag" som jag verkligen rekommenderar (perfekt julklappstips också). Jeansleggingsen är de sköna "Funky Fair", "live Love Lace"-linnet och underbara tröjan "Glory Marco" som är en av Vero Modas storsäljare den här säsongen.
Goodmooooorning..
26 november 2012 08:57
  Outfits   

Nu får man allt peppa sig för att behålla gott humör för shit vad triiiist väder vi har här nu, regnet öser ner och det är gråt grått grått ute.
Jag har därför satt upp adventssljusstakarna, stjärnor och julblommor nu här på jobbet så vi får lite mysstämning ocg glömmer hur det ser ut där ute;P

I dag kommer supercoooola jeansleggings i underbara "funky hw"-modellen som är svarta i kaxigt "snake"-look som man bara anar snyggt - perfekt till alla kommande julfester nu=)
En vacker feminin Object-tröja i trendig guld/svart-färg som också är perfekt till julfesterna kommer nu.

Jag har på mig coola "Funky Coat HW Legging", underbara "Tabita" och smyckena för dagen är bla "Canclie Must Bracelet", Via"-halsbandet, "Leopard"-ringen och "Courtney".
Decemberplagg att längta efter...
25 november 2012 17:58
  Vero Moda  /  Only   

Det är så mycket fint som väntas in nu i december månad, både festplagg och coola vardagsplagg så det ska finnas något till alla hoppas jag=)
Den ljuvliga ärmlösa toppen med pärlorna här väntar jag själv på och den kostar 359 kr.
Den vackra spetstoppen i snygg "dip dye"-effekt kostar 259 kr.
Coooola jeanssskjortan kostar 359 kr och den efterlängtade armyjackan kostar 459 kr.
Julkänslor...
25 november 2012 12:00
  Övrigt   

I går var vi på Gunnebo Slott och deras julmarknad med barnen och nu har allt julkänslorna börjat komma känner jag;P
Härlig doft av, av granris, pepparkakor, choklad och rostade mandlar och fina små tomtehus som barnen kunde kika in i fanns på slottsgården.
I dag kör jag igång med storstädning här hemma där även fönstren ska få sig en välbehövlig tvätt (som är såååå förbannat tråkigt) för i år tänker jag vara ute i god tid så vi kan adventspynta redan på torsdag med barnen.
Jag och dottern var inne i stan i veckan och köpte både band och spets till adventsljusen och jag ska till blomsteraffär snart och köpa hyacinter till barnen och i går planterade jag tazetter här hemma som jag hoppas kommer lagom till jul;)
Hur går det för er har ni börjat förbereda för jul och advent ännu?
  Föregående   Nästa