Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Trendplagg i december...
24 november 2012 18:27
  Vero Moda   

Ni har väl inte missat den coola trenden "dip dye" som syns både på leggings, toppar, klänningar och skjortor.
Dessa väntas in i december, skjortan kostar 259 kr och leggingsen kostar 199 kr.
Godmorgon på er
24 november 2012 11:48
  Outfits   

Lugn skön lördagmorgon här hemma jag startade tom morgonen i tv-soffan med en film, det har inte hänt sedan innan barnen kom - supermysigt;)
I dag är det väl inte direkt någon julstämning ännu tots att det är första advent nästa helg men planen är ändå att åka på den fina julmarknaden på Gunnebo Slott i dag om vädret tillåter;)

Jag har på mig supersköna "funky fair" som nu äntligen kommit in igen (har ni dom inte så säger jag bara det. köööp - grymt sköna på i en mjukare stretchkvalitet) och tishan "Glitter Leopard".
Och vinnarna är...
23 november 2012 14:55
  Övrigt   

Nu har vi dragit vinnarna i tävlingen om de tio presentkorten och här ser ni de de tio vinnarna=)
Grattis till er alla från oss på Mandel (vi kontaktar vinnarna).

Jätteroligt att så många var med och gillade oss på Facebook, hoppas ni kommer att fortsätta att följa oss där också=)
Påfyllningar...
23 november 2012 14:44
  Shopping   

Idag blir det påfyllning från Baglady kl. 15:15 på scarfarna "Jen" och "Isolde" samt olika smycken som örhänge, ringar och halsband... =)
Utelåsta mandel-gänget...
23 november 2012 13:11
  Pieces   

Japp här har ni en annorlunda dagens-bild på oss...
Här är vi grannföretagets lunchrum då de var gulliga och bjöd oss på kaffe när vi lånade deras telefon för att kunna ringa securitas.

* Sofia har på sig den fina tröjan "Josie LS Blouse" och "Funky HW 11".
* Joline har på sig tishan "Cecily T-Shirt" och coola byxorna "Fragment Pants".
* Amanda har på sig "Josie" och fina "Figen 1".
* Jag har på mig "irena"-leggings, "live love lace"-linnet, nya tishan "cecily" och "maya"-kavajen.
* Therese har på sig storsäljaren "Momo" och coola " Funky New Worn HW".
Oh noooooo
23 november 2012 10:50
  Övrigt   

I dag har vi varit med om något som aldrig hänt... när hela gänget här var ute för att ta dagens-kortet så åkte ytterdörren igen (vi hade lagt en sopborste som spärr men den flög iväg) och ingen av oss hade nycklar med sig så vi var UTELÅSTA!!!
Som tur var hade vi med telefonen ut men den som alltid är fullladdad var nu slut på batteri och dog efter 2 minuter.
Vi fick rusa in till grannföretaget och låna deras telefon för att ringa Securitas som fick göra utryckning och komma med nyckel till oss
NU är vi alltså på plats efter att varit utelåsta 40 minuter så pga av detta så kommer dagens plagg upp senare än vanligt så kl 11:20 kommer nyheterna upp i dag vilket jag hoppas ni har överseende med.
Gooodmooorning...
23 november 2012 08:43
  Outfits   

I dag kommer den här tishan som jag själv väntat på, det är verkligen så svårt att hitta rätt print på tishor och den här blev jag själv helt kär i, perfekt att ha under en snygg kavaj för att få en cool look.
Nu kommer också massa massa nya färger på momo-toppen och den underbara tröjan med nithjärtat framtill som är i en mjuk finstickad kvalitet i skön lite oversizemodell som jag verkligen rekommenderar.
I dag är det ju fredag så nu är det dags för oss att ha vårt frukostmöte här på webshoppen så vi hörs lite senare;p
Vi kommer i dag att dra de tio vinnarna av presentkorten (från er som gillat och delat vårt Facebooksida), kl 15:00 meddelar vi vilka som vunnit.

Jag har på mig suveräna "irena"-leggings (det finns några få kvar av den här storsäljaren så kila snabbt in på webshoppen direkt för de är grymt snygga verkligen!), "live love lace"-linnet, nya tishan "cecily"-tishan som kommer i dag och "maya"-kavajen.

Är ni beredda...
23 november 2012 08:41
  Vero Moda   

I daaaag kommer äntligen massa nya härliga färger på storsäljaren "momo" och den efterlängtade tröjan med nithjärtat framtill som är sååå skön på.
Glöggfest hos grannen...
22 november 2012 14:57
  Outfits   

Här får ni mer inspiration från oss till alla kommande tillställningar som blir nu inför julen. Vi tänkte oss en glöggkväll hos grannen här eller julbord med företaget när man vill vara snyggt klädd men inte känna sig för bar.
* Joline har på sig fina klänningen "fazila" med perfekta boleron "mio 3/4" över och finns strumpyxorna "new nikoline" till. Smyckena är "carin"-halsbandet och fina "kathe ring".
* Jag har på mig storsäljaren från i fjol som nu är med liite högre midja:"cleavo satin"-byxan som är en perfekt festbyxa då det är en snygg blank yta och underbara festtoppen "new nadine" till. Smyckena som lyfter upp med lite färg är "nicole"-armbandet och "amy"-halsbandet.
* Therese har på sig den underbara Object-klänningen "bom bom" som är en fodrad spetsklänning med fina boleron "glory" över och sköna "surface"-leggings som ger en festkänsla då de är i en lite blankare kvalitet. Smyckena är snygga halsbandet kool" och armbandet "canclie".
Tjohooooooo!!!
22 november 2012 14:47
  Vila  /  Vero Moda   

Nu blir det påfyllning på den coola Vila-toppen "lua" som sålde slut direkt i camouflagemönstrat när den kom sist.
Det blir även påfyllning på den populära "lukas love"-toppen, suveräna jeansleggingsen "funky hw legging denim 2" och baslinnet "maxi my lace" med den breda spetskanten nertill som är en riktig "räddare" i garderoben till allt;P
Var med nu kl 15:15 när påfyllningen kommer upp på webshoppen=)
  Föregående   Nästa