Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmötet med Vero Moda
22 november 2012 12:39
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Här får ni en till liten tjuvkik från inköpsmötet med Vero Moda i veckan. Det är nu till våren 2013 med fokus på april/juni-leverans som gäller här.
Till våren blir det stort med neonfärgerna och då gärna som här att de används på de små detaljerna som på klänningen med kors i ryggen. Fina marina ränder är alltid fräscht till vår och sommar så det ser vi en hel del såklart.
Trenden med nitar förtsätter och gärna på collegeplagg som också är en fortsatt stor trend även nästa säsong.
Inspiration från tjejerna...
22 november 2012 10:23
  Outfits   

I dag kommer det härliga plagg som passar både till fest och vardags nu.
* Joline har på sig nya färgen på suveräna "new nikoline"-strumpbyxorna som kommer i dag (tre nya färger), fina tunikan "bianca dress" och coola sjalen som kommer upp i dag "vendetta".
* Therese har på sig nya fina Vero Moda- tunikan/klänningen (kommer även i enfärgat svart) som kommer upp i dag, suveräna "surface"-leggings som vi verkligen rekommenderar och fina sjalen "vetta".
Goodmooooorning..
22 november 2012 08:51
  Outfits   

Ja i dag hopas jag verkligen ni är lika sugna på den här coola Object-västen som jag (den är ännu snyggare i verkligheten då man ser de silverfärgade metallstavarna på sidorna bättre).
Jag har verkligen längtat efter det här plagget, den kommer att bli en favvo i garderoben direkt=)
Nu kommer också den snygga collegetröjan från Vila med nitarna framtill som jag vet att flera av er väntar på och en helt suverän tunika som är perfekt till vardags (kommer både i enfärgat svart och i svart/vit-randigt).

Jag har på mig mina älskade "nanna"-byxor (som jag hoppas ni fått tag på nu för de är grymma i modellen), "pylle 70" och nya suveräna Object-västen som kommer i dag "stay".
Lycka!!!
22 november 2012 07:36
  Object   

I dag har jag på mig den suuuupercoola Object-västen som jag beställde in på modemässan i somras och som jag längtat efter sedan dess;)
Kolla inlägget här från augusti där jag är på mässan i montern med tidningspapper på väggen, då håller jag i västen nämligen;)
Den kommer såklart in idag så håll koll på webbshopen runt 11 som vanligt.
Klädd för julfest...
21 november 2012 13:55
  Outfits   

Ja nu närmar vi oss verkligen december månad och alla stundande julfester så vi tänkte ge lite inspiration på fina plagg från oss här=)
* Jag har på mig fina tunikan "new leo" som jag verkligen rekommenderar, "leggingsen "surface" som är suveräna när man vill ha ett par snyggare leggings då de är liite blankare och fina boleron "mio 3/4. Smyckena är fina halsbandet "vroak" och örhänget "elexi". Coola partyväskan är "rota".
* Joline har på sig fina blusen "isabel" och suveräna "geller-byxorna (favvomodell verkligen). Smyckena är fina "colette", "catja ring", "elus"-halsbandet, och fina clutchen "macy snake".
* Therese har på sig fina spetstoppen med lyster "glee" med "officiel"-linne under och sköna byxorna "funky five". Smyckena är örhängena "tasipi", armbanden "zambia", "sara" och "paola". Fina clutchen är "jasminka".
Inköpsmöte med Vero Moda
21 november 2012 12:37
  Vero Moda   

I går var jag ju iväg på två inköpsmöten: Only och Vero Moda och det nu dags för våren/sommaren 2013 så massa härliga plagg har jag nu beställt in.
Här får ni första tjuvkiken från Vero Moda som bla hade ett par grymt coola boyfriendjeans i anklelängd så man rullar upp dom snyggt slarvigt .
Fina tunikor och toppar i härliga mönster och nu är det fokus på ryggen som gäller så det är fina virkadespetsdetaljer som ni anar tex på den svarta tunikan här.
Inspiration från tjejerna...
21 november 2012 10:27
  Outfits   

Ja i dag har vi en gråmulen höstdag som synes här i Göteborg så vi piggar upp oss med nya härliga kläder nu;P
* Joline har på sig den grymt snygga leo-toppen "merla" som kommer i dag (rekommenderas verkligen), "officiel"-linne och nya jeanstvätten på omtyckta "cleavo 5 P 163 2" som också kommer i dag.
* Therese har på sig snygga festlinnet "caa top" som kommer i dag, "live love lace", funky ace" och cooooola kavajen/cardigan "lorine".
Tjohooooooo!!!
21 november 2012 09:48
  Only   

I dag blir det påfylling på storsäljaren "cover baggy destroyed" så var med alla ni som missade era storlekar sist!!!
Nu kommer även den suveräna tunikan/klänningen "new leo" som jag hade på mig här i går, helt grymt suverän klänning till julens alla festertex till julbord med jobbet etc=)
Goodmooooorning..
21 november 2012 09:02
  Outfits   

Ja i dag kommer ju de efterlängtade mönstrade leggingsen "asi" in som vi sålt som tusan här tidigare;) Det är två superfina kombinationer som kommer nu så jag rekommenderar verkligen bägge varianterna (det är nu ljus botten på båda).

Jag har på mig "asi"-leggingsen, "offciel"-linne, "izumi"-tunikan och boleron/kavajen "bharlene".
Smyckena för dagen är "via", "elexi", "leopard"-ringen, "join leopard"-armbandet, "courtney", "colette" och "vexa".
Pssssst...
21 november 2012 07:31
  Eva tipsar   

I dag kommer äntligen de mönstrade legginsen från Pieces in igen så var med nu kl 11!!!
  Föregående   Nästa