Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjohooooo!!!
20 november 2012 19:58
  Övrigt   

I kväll har vi varit på Konserthuset där Dagens Industri delade ut diplom till de företag som lyckats bli "Gasell"-företag 2012 och där Mandel var ett av dom som klarat att uppfylla kriterierna.
När vi väl satte oss så kan jag väl lugnt säga som så att vi blev både chockade och extremt glada när vi upptäckte att vi hamnade på plats 5 (!) av alla de nominerade 89 företagen i Västra Götalands län - känns heeeelt fantastiskt=)
Wiiihooooeeee!!!
20 november 2012 14:47
  Vila  /  Only   

Är ni beredda här för snart blir det påfyllning av dunderstorsäljaren "color block"-leggingsen från Vila så var med nu kl 15:15!!!
Det blir även påfyllning av suveräna jeansleggingsen "skinny reg. ultimate" som jag vet att många av er väntat på
Nu kommer även omtyckta "surface"-leggings från Vila som vi haft i flera säsonger som är en kanonsnygg leggings i liiite blankare kvaliet så de är perfekta nu till julens alla fester!
Inköpsmöte med Only
20 november 2012 14:35
  Kommande plagg  /  Only   

Nu har jag precis varit på dagens två inköpsmöte och först ut var Only som hade massa massa fint för våren 2013. Härliga färger och sköna modeller så man fick verkligen vårkänslor nu;P
Det är leverans mars-maj månad här=)
Inköpsmöte med Pieces...
20 november 2012 11:05
  Kommande plagg  /  Pieces   

Nu är jag inne i en intensiv inköpsperiod här igen så i går var jag på inköpsmöte med Pieces och i dag ska jag ha möte med både Only och Vero Moda så det är full fart här=)

På Pieces så var det fokus fina vårsmycken, sjalar och coola jeansshorts som dessa med spetsen på ena sidan vilket blev en cool feminin konstrast.
Jag beställde även in två grymt snygga väskor med fransar, ni anar den ena här till vänster som är en nätt modell med cool axlerem med kedja, leverans i mars månad=)
Nu ska jag iväg till kollektionsmötet med Pieces och direkt efter är det dags för Vero moda.

Vi har en intensiv och nycker rolig dag i dag för i eftermiddag så ska jag och Kalle till Konserthuset och Dagens Industri:s tillställning där då vi ska få diplom för vi har blivit utsedda till "Gasell"-företag i år igen vilket vi är mycket stolta och glada över=)
Två dagens...
20 november 2012 10:29
  Outfits   

Här har ni lite inspiration från tjejerna...
* Joline har på sig de coola jeansleggingsen "funky HW legging denim 2", "columbia" och coola festtoppen "moodi" som kommer upp i dag. Sjalen "varva" är superfin med massa fransar runt om i fin tubmodell som jag verkligen rekommenderar, snyggt både inne och utomhus till kappa eller bara enkel top, kommer också upp i dag.
* Therese har på sig nya fina stickade tröjan som är såååå mjuk och skön i kvaliteten (mest bomull i materialet), "live love lace"linne, storsäljaren "funky fair" som det blir på fyllning på i dag och nytt supertrendigt halsband i kragmodell "omakio".
Blåsig dagens...
20 november 2012 09:04
  Outfits   

Ja i dag var det inte lätt att få till dagens-bilden här då det blåser väldigt mycket så min sjal (och min lilla lugg) flaxade mest runt i vinden;P
I dag kommer äntligen påfyllningen på jeansleggingsen "funky fair" som jag har på mig här som varit slutsålda länge så var snabba nu när de kommer upp här kl 11 för de är suuuveräna och riktigt riktigt sköna i kvaliteten.
En ny underbar stickad oversizetröja kommer nu också, superfin tubsjal med fransar, transparent festtop från Vila och lite annat smått och gott så var med nu kl 11:00=)

Jag har på mig underbara tunikan "new leo" (några få finns kvar men i går lyckade jag få tag på den igen så det blir påfyllning i veckan), "funky fair"och "rine"-sjalen.
Dagens påfyllningar kl. 15:15...
19 november 2012 14:43
  Shopping   

Nu har det kommit en massa efterlängtade påfyllningar som storsäljaren "Calista"-dress som är helt ljuvlig på! Snygga jackan "Corrie Pu", spetslinnet "Live love lace" i svart och vit samt supersköna "Nanna hw", kl.15:15 är det som gäller...
Fyra storsäljare...
19 november 2012 14:20
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Det finns alltid några plagg som i sin enkelhet har "det där lilla extra" som gör dom till storsäljare och här har ni fyra olika modeller som vi haft inne flera gånger det här året.
Nu är det så härligt så alla dessa fyra görs om och kommer in nu i slutet av november så håll extra koll här och på webshoppen så ni inte missar dom för jag vet atni är många som vill köpa på er fler av dessa då ni redan har några hemma som blirvi favvo plagg.
Modellerna är: "toppy" från Only och de andra tre är från Vero Moda: "momo" (några få fina kvar från senaste leveransen här), "vlatka" och "vlatka 3/4".
Här har ni tjejerna...
19 november 2012 10:22
  Outfits   

Ja ni är väl snabba i dag hoppas jag för det är flera efterlängtade plagg som kommer upp nu (jag håller redan nu på att jaga fler boxar av långkjolen men än har jag inte fått tag på ngt så var snabba kl 11).
* Joline har på sig suveräna "marie"-kjolen, snygga bastoppen "officiel l/s long top" och nya väskan "valoncia" som också kommer i dag.
* Therese har på sig nya färgen på storsäljaren "irke", "officiel"-linnet och sköna "funky five".
Tadaaaaa
19 november 2012 08:56
  Outfits   

I dag kommer äntligen den efterlängtade Soya-tröjan/tunikan "Irke 1" som jag vet att många av er väntar på, tre nya färger: svart, grönt och rostrött.
Nu kommer ju även den ascooola leopardmönstrade långkjolen, fin mönstrad Soya-top (perfekt till alla julfester), den snygga väskan som jag tipsat er om här tidigare och Edblads-smycken i den nya trendiga rose´-färgade metallen som är helrätt nu så håll koll på webshoppen kl 11:00=)

Jag har på mig coola jeansleggingsen "claevo baticque". "oficiel u-neck" och "combo"-jeansskjortan. Smyckena för dagen är "via", "square"-ringarna, "courtney"-armbandet och "colette".
  Föregående   Nästa