Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

FREDAGENS

30 augusti 2019 10:01
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon Godmorgon,
Fredag igen och veckan var borta i en blinkning.
Det har ju verkligen kommit upp så mycket fint i veckan men om det är någon som inte är helt färdig med sina fina inköp så är det ju bra att ni har dagen på er att hinna norpa fredagens nyheter... och dom är sååå himla fina såklart, vad annars ;-)

Jag och Camilla föll direkt för den här långa fina cardigan. Tänk att något så avslappnat bekvämt och skönt kan vara så fint och dressat.
Jättefin att ha till byxor som jag har här på bilden men även till kjol och strumpbyxor.. Och även klänning när man vill dressa upp lite extra. Användningsområdena för den här är många vilket gör den här till ett "icke-onödigt-köp"
Och om sambon klagar på era inköp.. använd dom ofta och säg sedan; "se så ofta jag använt den här, det var ju inget onödigt inköp då" ;-)

Idag kommer det även en fin flätvirkad tröja eller flätstickad (jag lär mig aldrig skillnaden trots att jag jobbar i branchen.. i know) men jag bjuder på det och kan lova att fin är den oavsett om den är virkad eller stickad. Ni får gärna hjälpa mig sen när ni ser den i shoppen och säga till mig om den är stickad eller virkad. Håll utkik efter en vit och orange som kommer upp 11.00.

Dessutom kommer det en ny färg på en klänning i fint grafiskt mönster..

och sist men inte minst *trumvirvel* så kommer det ett par underbara manchesterbyxor som lilla jag har varit med och valt ut. Hoppas ni gillar dessa.
Manchester är ju så inne nu och dessa är i mörkblå användbar färg, samt en modell som bara sitter så smickrande på.
och japp.. jag har tagit dessa själv. =)

Ha nu en helt fantastisk Fredag så ses vi i internet-vimlet!
Kram

Johanna

Vilket härligt inlägg 😊

den 30 augusti 2019 @ 11:40

Jessica

Tack vad kul att höra Johanna 😘

den 30 augusti 2019 @ 12:35

Anna

Älskar också dina inlägg!! Så trevligt o gå in o kolla här. Skulle va trevligt med fler inlägg o tips under dagen👍👍🤗 trevlig helg till bästa gänget!

den 30 augusti 2019 @ 18:14

Jessica

Åh vad glad jag blir av att höra detta Anna, tack för det!
Och jag skall tänka på att göra fler inlägg emellanåt 😍☀

den 2 september 2019 @ 08:40