Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Wiiihooeeee.
28 januari 2015 08:37
  Eva tipsar   

I dag kommer den trendiga vårkappan från Only som är mycket snarlik den som kom i måndags här fast dagens modell är liiite mer genomarbetad så den sitter helt suveränt på. Kommer endast i svart (jag har redan norpat den själv).
Psst några kvar...
27 januari 2015 15:55
  Eva tipsar   

Jag såg att just Nu finns det några storlekar kvar av dunderstorsäljaren "Objholly" så vara snabba och norpa den nu - helt fantastiskt fin modell från Object som sålt snabbt som tusan varje gång den kommit in.
Påfyllning i dag.
27 januari 2015 14:44
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av suveräna vårtoppen "Vmtonsi" som är perfekt nu till både jeans, jeggings och självklart säsongens fina kjolar. Mjuk skön kvalitet i skön lite längre modell som sitter härligt på.
Nu blir det även påfyllning på omtyckta "Geller"-jeansen i blått och i grått.
Get The Look...
27 januari 2015 13:41
  Outfits   

Säsongens stilrena look med skjorta och tröja är en perfekt outfit som man känner sig snyggt klädd i och som är enkel att variera.
Här ser ni Therese i snygga skjortan "Vmtrend", "Perfect"-tröjan och omtyckta "Vicommit"-byxan från Vila.
Inköpsmöte med Only.
27 januari 2015 12:33
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var ju på kollektionsmöte igår med Only och köpte hem massa fint inför hösten 2015.
Här får ni en liten tjuvkik på några av godbitarna som väntas in till sensommaren/hösten.
Inspiration från tjejerna.
27 januari 2015 10:14
  Outfits   

Ja i dag kommer den nya polotröjan från Vila in som ni ser på Therese här och den är lika skön som alla modeller i omtyckta "Officiel"-serien så den rekommenderas såklart= )
* Jennifer har på sig trendiga collegetröjan med coola "sydda" ränder i tyget som blir en snygg look. Jeansen är storsäljare "Olivia" som snart kommer in här igen.
* Therese har på sig nya polotröjan "Viofficiel" som kommer i dag och sköna jeansen "Vmmax".
Gooodmorning...
27 januari 2015 08:56
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig dag här och jag själv är på väldigt bra humör för precis nu fick jag mail om att jag kommit in på en yoga-kurs som startar ikväll. Den har varit fullbokad men just nu kom ett återbud så en plats till mig blev ledig=) Det är en introdkuktions-kurs i Ashtanga-yoga som jag testade när vi var på Zanzibar i höstas så detta ser jag verkligen fram emot, vältajmat nog kom det nu in en suverän träningsbyxa i haremsmodell som kommer passa perfekt (byxan kommer upp i dag).

I dag kommer det en ny färg på poloklänningen från Vila som sålt som tusan här, en snygg grå nyans och det kommer även en klassisk tunn polotröja i samma kvalitet som klänningen som verkligen är perfekt nu (stor trend med polo som ni säkert redan förstått nu). I dag kommer även en skön collegetröja med trendig struktur i materialet och lite annats mått och gott.


Jag har på mig suveräna "Vigyras"-klänningen, sköna "Edna"-leggings och coola "Onlneoline" som är med på rean nu så var snabba och norpa den.
Smyckena för dagen är bla "Rondo", "Lee", "J3", "Ida" och "Muro".
Inköpsmöte med Only
26 januari 2015 15:38
  Kommande plagg  /  Only   

Nu har jag varit iväg på inköpsmöte med Only och beställt in massa fint till hösten.
Fokus på ytterplagg och stickat och massa fina polotröjor med både vanlig krage och turtleneck.
Titta på den här superfina kappan som är med trendig skorstenskrage och dubbelknäppning - sååå himla snygg verkligen så den kunde jag såklart inte motstå (kommer som synes och i en mörkare nyans).
Fina mönstrade plagg och självklart massa härliga tröjor och cardigans beställde jag också in. Leverans från juni-oktober månad här.
Dagens påfyllningar...
26 januari 2015 14:36
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på "Boca Fold Up Blouse", "Viroselina Bomber Jacket" , "Lululove Cardigan" i svart och "Vmflex-It Slim Jeggings". Favoriter som brukar försvinna snabbt så var beredd här nu klockan 15.15!
Wiiiiihoooeeee - påfyllning i daaaaag!!!
26 januari 2015 10:35
  Eva tipsar   

Nu blir det påfyllning av trendiga poloklänningen från Vila som sålde slut på knappt en timme förra veckan!!! Var supersnabba nu kl 11:00 för den är bara sååå himla snygg!!!
  Föregående   Nästa