Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vårtjejerna.
26 januari 2015 10:11
  Outfits   

Ja det är verkligen många fina plagg som kommer i dag, kolla tex på coola mönstret på storsäljaren "Rikka"-byxan som Jennifer har på sig (samma kanonpris som vanligt 199 kr).
* Jennifer har på sig trendiga Object-toppen som går omlott över ryggen och suveräna Rikka-byxan.
* Therese har på sig fantastiskt fina vårkappan som kostar endast 379 kr och grymma Objaze-linnet som nu kommer i vårens nya kvalitet som sitter heeelt suveränt på.

Underbara tubsjalar i härligt blomster print kommer nu också.
Min nya besatthet...
25 januari 2015 12:08
  Ledig   

Jag fick en blender (mixer) i julklapp och den använder jag nu minst två gånger om dagen då jag verkligen fått dille på att göra härliga juicer och annat gott i den ;P
Morgonsmoothies dricker vi alltid på vardagar och den görs såklart också i blendern och sedan har jag även gjort en del soppor i så den används verkligen flitigt (lite väl ofta så jag blivit jämförd med Johan Rehborg i Solsidan när han blivit besatt av grillning om ni kommer ihåg de avsnitten ;P).

I dag blev det juice med apelsiner, lime och kiwi=)
Brödbak.
24 januari 2015 20:25
  Övrigt   

Jag avlägger inte nyårslöften men i år gav jag mig själv ett litet nyårsmål (eller egentligen två faktiskt) och det var var att börja baka mer bröd här hemma så vi och framförallt barnen får mer hembakat (jag och Kalle äter bara bröd på helgen). I dag blev det äntligen första omgången gjord här hemma och det blev två olika sorter varav det ena var med rivna morötter som jag hoppas barnen ska gilla.
Soft lördag.
24 januari 2015 15:03
  Ledig   

Ja vi vaknade till ett helt vit landskap här i dag så nu kom snön till oss så barnen åkte snowracer och jag passade på att skotta (jag gillar det faktiskt men det kanske beror på att vi inte har snö så länge här i Göteborg).
Nu blir det soffhäng med bra bok och kaffe och sedan ska vi baka här, hoppas ni har en fin lördag.
Jag har på mig nya suveräna Vila-tröjan "Vijuna" som jag verkligen rekommenderar, kommer bli en favorit här i vår känner jag=) Jeansen är sköna Kim Loose.
Jennifers rea-tips.
23 januari 2015 15:44
  Outfits  /  Shopping   

Här kommer tips från Jennifer på hennes favoritplagg som finns på rean nu:
"Stockholm L/S Top", "Kaya" och "Lottie Skirt" har hon själv och fler favoriter som hon visar här är "OnlRoyal Reg", "VmNight", "Viadair", "Vega Dress" och suveräna "A258".
Påfyllning idag.
23 januari 2015 14:44
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av storsäljaren "Objliva" i vårens nya snygga blå tvätt som jag verkligen rekommenderar. Det blir även påfyllning av "Funky Foxy denim" och suveräna basleggingsen "Officiel" i 3/4-längden.
Frågestund!
23 januari 2015 14:01
  Övrigt   

Hej!
Nu kör vi lite frågestund här. Fråga vad som helst så försöker jag svara.

Så här kunde Eva se ut på vår första plåtning 2008...

När vi startade i september 2008 så kändes det som vi fick galet mycket ordrar. Det var 6 stycken. Kul är att alla de kunderna är kvar.

34.723 produktbilder har Eva, Evelina, Emmelie, Fanny, Therese, Joline och Jennifer ställt upp på!

Har vi hamnat i tidsnöd någon gång? Ja, ibland har det blivit stressigt men vi har faktiskt hunnit packa klart alla ordrar i tid varje dag sedan 2008.
Vår-look
23 januari 2015 12:44
  Outfits   

En snygg skön våroutfit nu är att kombinera skjorta och stickad tröja, här får ni inspiration från Jennifer med suveräna jeansskjortan "Jdywyre" och storsäljaren Geena.
Bägge plaggen har kanoonpris som passar plånboken bra nu i januari månad;p Jeansskjortan kostar 199 kr och Geena-tröjan kostar 179 kr.
Fredagsinspiration från oss.
23 januari 2015 10:18
  Outfits   

Ja det är så mycket snyggt som kommer i dag så var med här nu kl 11:00
* Jag har på mig nya suveräna kimonon "Onldeena" (som jag rean norpat själv), "Officiel"-linne och grymma "Vicoommit"-jeans.
* Jennifer har på sig nya fina chiffong-skjortan "Onlmalika" som kommer i dag och suveräna "Objliva"-jeansen.
* Therese har på sig fantastiska Vila-klänningen "Vimullo" som vi verkligen rekommenderar, sitter supersnyggt på i härlig lite blankare kvalitet med lite tyngd i.

Längst ner ser ni fantastiska "Vmmax"-jeansen som kommer i dag och upptill har Therese supersnygga Soya-blusen "Celika 3" som finns på webshoppen nu.
Fråga Kalle.
23 januari 2015 10:15
  Eva tipsar   

Ja i dag kl 14:00 kommer det att bli frågestund med Kalle här på bloggen så börja redan nu klura på frågor att ställa till honom =)
  Föregående   Nästa