Dagens påfyllningar!
27 oktober 2016 13:39
  Shopping   

Se vad vi äntligen fått in ---> Omtyckta "Vmlillie L/S Bomber" är äntligen tillbaka i sitt superhärliga och fina mönster!!! =D För er som vill ha mindre färg så fyller vi även på "Onlnova lux bomber solid" i svart!
Vi får även in "Poptrash easy pant" och fina "Vifalls lace detail top" linnet med spetsdetaljer.
Var snabba nu 14.30! =)
Inspiration från Jessica.
27 oktober 2016 10:17
  Outfits   

Här ser ni fina bomberjackan från Vila som är i mjuk skön sammetskvalitet med zip framtill. Under har Jessica den sköna toppen "Greece som är i skön finstickad kvalitet i härlig asymmetrisk modell. Halsbandet kommer också upp i dag och är från Soya med små fina fasettslipade glaspärlor och skir "tassel" nertill med massa små skira trådar som hänger fint.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
27 oktober 2016 09:10
  Shopping   

Nu kommer den fina volagtoppen som jag tipsat er om här på bloggen. Trenden är stor med volangdetaljer på toppar nu i höst och vinter så den här är verkligen helrätt nu.
I dag kommer även en riktigt cool bomberjacka i fin blankare kvalitet med coola leomönstrade detaljer som jag tror ni kommer gilla, nya fina Edblad-smycken kommer i dag också och skön längre finstickad asymetrisk top/tröja i Soyas fina serie "Greece" och lite annat smått och gott så var snabba kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig favvoplaggen "ViMelli"-blusen och jeansen "VmEve".
Inköpsmöte med Edblad
26 oktober 2016 14:51
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Nu har jag precis sett Edblads fantastiskt fina julkollektion och den var verkligen magisk.
Superfina set i deras omtyckta feminina skimrande modeller som jag verkligen tror ni kommer gilla. Leverans i mitten av november månad här så ni hinner tipsa tomten i tid...
Wiiiiihooeee - jag fick tag på fleeer!!!
26 oktober 2016 13:43
  Shopping   

Det blir påfyllning NU av storsäljaren "ViTin" från Vila som sålde slut direkt i veckan. Det blir även påfyllning av omtyckta Jdykimmie och lite annat smått och gott så var snabba nu kl 14:30!!!
Inspiration från Jessica.
26 oktober 2016 10:19
  Outfits   

Här ser ni snygga leomönstrade bomberjackan i omtyckta OnlNova-serien som kommer upp i dag. Jessica har på sig fina skimrande toppen under som också kommer i dag (kommer även i guld och silver). Byxan är omtyckta "ViCommit Coated".
Gooodmorning...
26 oktober 2016 08:49
  Outfits   

Ja i dag är det många fina höstplagg som kommer upp här - både sköna vardagsplagg och fina festplagg som jag hoppas ni ska gilla. Nya färger på storsäljaren "ViCenrti" från Vila, glittrande toppar i svart, guld och silver som är perfekt när man vill vara snyggt klädd både till jobbet eller en afterwork odyl.

Jag har på mig suveräna kavajen "OnlMadeline" som jag verkligen rekommenderar - sååå mjuk och skön i kvaliteten och med fina detaljer (det blir påfyllning av den här nu kl 11:00). Byxan är suveräna Onlpoptrash i kritstretckrandigt som snart kommer in igen här.
Wiiiiihooeee - påfyllning i daaaag!!!
25 oktober 2016 14:03
  Shopping   

Nu får ni vara snabba kl 14:30 för det blir påfyllning av de svarta OnlpopTrash som rusar iväg snabbt varje gång de kommer in här. Det blir även påfyllning av storsäljaren "OnlMariana Myrina"-toppen och flera omtyckta plagg som sålt snabbt här.
Inspiration från Jessica.
25 oktober 2016 10:23
  Outfits   

Ja höstfärgerna är verkligen vackra nu.
Här visar Jessica sköna långvästen från Soya som kommer i dag som är sååå mjuk och gosig - perfekt att ha både ute och inne. Under västen har hon fina toppen "NmMarona" som också kommer i dag och likaså snygga väskan "PcPilla" (har redan norpat den själv).
Höstsolen...
25 oktober 2016 09:17
  Outfits   

Vi har en riktigt vacker höstdag här i Göteborg i dag med strålande sol från blå himmel, kallt som tusan är det så det är riktigt skönt med gosiga ponchon "PcRiki" som jag har på mig i dag.
Nu kommer varma sköna tumvantar i skinn som jag verkligen rekommenderar, har dom själv och vi har haft snarlika tidigare säsonger och just tumvantar värmer verkligen bäst tycker jag. Nu kommer även en snygg väska i trendig kvalitet som man ser mycket av i trendreportage den här säsongen (har tagit den också).

Jag har på mig PcRikki-poncho, Vila-top och suveräna jeansen "VmEve".
  Föregående   Nästa