Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Omtyckta påfyllningar i dag.
24 oktober 2016 13:55
  Shopping   

Ja lagom till kylan blir det nu påfyllning av suveräna dunjackan "ViJala" från Vila (jag har den själv och rekommenderar den verkligen). Nu kommer även fina skinnväskan "Totally Royal" och suveräna ponchon "VmAsta" som ni är många som gillat för den säljer snabbt varje gång den kommer in här.
Höstinspiration
24 oktober 2016 10:27
  Outfits   

Här visar Jessica superfina tunikan/klänningen från Soya som kommer upp i dag. Perfekt plagg nu i höst då den är i skön mjuk finstickad kvalitet som många av er längtat efter.
Fantastiskt gosiga halsduken här rekommenderar vi verkligen - heeelt underbar på då den är riktigt mjuk och gosig i kvaliteten, kommer även i svart och rosa.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
24 oktober 2016 08:45
  Outfits   

I dag kommer OnlpopTrash i den efterlängtade vinröda färgen som ni länge efterfrågat här, snyggt med de rosenfärgade detaljerna på snörena.
Nu kommer även nya färger på omtyckta OnlNova Lux"-bomberjackan, finstickad tunika i Soyas omtyckta serie, suuuuupergosig halsduk och lite annat smått och gott så var med nu kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig suveräna Cemre-blusen och sköna OnlPopTrash-byxan i marin.
Höst-outfit.
22 oktober 2016 17:52
  Outfits   

Kylig höstruskdag här i Göteborg och vi ska strax iväg på släktmiddag så jag kurar in mig i sköna PcRikki-ponchon tillsammans med suveräna ViDere-toppen som går ner skönt över handen.
Efterlängtade påfyllningar.
21 oktober 2016 13:50
  Shopping   

Nu kommer omtyckta festklänningen från Vila in igen och den är verkligen perfekt nu till höstfesterna och självklart jul och nyår. Det blir även påfyllning på suveräna långcardigan "Riva", "OnlPopTrash" i army och fina armbandet från Orelia som varit slutsålt länge.
Inspiration från tjejerna.
21 oktober 2016 10:12
  Outfits   

Här visar tjejerna några av alla fina plagen som kommer upp här i dag kl 11:00
* Amanda har på sig superfina tunikan med fin volangkant nertill som är i mjuk finstickad kvalitet. Byxan är suveräna Vicommit Coated.
* Jessica har på sig superfina klänningen "OnlNew Sierra".
Gooodmorning...
21 oktober 2016 08:34
  Outfits   

Ja då har vi fredag och härlig helg väntar men först ska vi ha frukostmöte här på webshoppen och i dag ska vi fira Charlotte som fyller år nästa vecka. Har med färskpressat juice hemifrån som vi ska ha till frukosten idag här, en riktig vitaminkick med apelsin, grape, mynta, ingefära och passionsfrukt.
I dag kommer flera fina plagg upp såsom finstickad polo med vacker volangant nertill i cool asymmetrisk modell, fin cardigan med skir spetsärm, klänning i spets (i samma serie som toppen som kom upp i går) och lite annat smått och gott s håll koll här nu kl 11:00.

Jag har på mig nya sköna långa collegetröjan "ViPriva" från Vila som kom nu i veckan, suveräna VmCoda-leggingsen och suveräna fodrade bomberjackan "ViConcrete" som jag verkligen rekommenderar.
Påfyllning på omtyckta modeller...
20 oktober 2016 13:34
  Shopping   

Nu kommer ÄNTLIGEN Vidreamers-toppen ini gen i vinrött som ni är såååå många som frågat efter=)
Det blir även påfyllning av omtyckta Vila-blusen/toppen "ViMelli" (har den själv och rekommenderar den VERKLIGEN). Påfyllning av storsäljaren OnlPopTrash Easy och OnlPoptrash Easy pop blir det nu också så vara snabba så ni hinner få tag på er storlek här av den omtyckta modellen.
Nu sänker vi Ajlajk-rean!!!
20 oktober 2016 12:46
  Shopping   

Nu är det halva priset som gäller på allt vi har från Ajlajk på webshoppen.
Kika om ni har tur med storlek på sista modellerna vi har inne nu, flera fina färger finns kvar på både halsband och armband också och på de omtyckta barnmössorna och halsdukarna i samma serie.
Alla plagg ser ni här.
Inspiration från tjejerna.
20 oktober 2016 10:06
  Outfits   

Här visar tjejerna några av fina plaggen som kommer upp i dag.
* Jessica har på sig fina spetstoppen "med långa skira Cemre-skjortan över.
* Amanda har på sig Soya-koftan som är i fantastiskt skön kvalitet i fin välarbetad design.
  Föregående   Nästa