Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmorning...
20 oktober 2016 09:21
  Outfits   

Ja i dag kommer fina höstplagg som passar både snyggt till jobbet/skolan och sedan perfekt till en afterwork på kvällen då det är modeller som man känner sig snyggt klädd i.
Kolla på fina långa skira blusen med knyt jag håller i här, den är i omtyckta skrynkelfria Cemre-serien och sitter såå snyggt på. Bredvid ser ni ny cool klänning i tunn mjuk fakeskinnkvalitet med dolda fickor framtill och en suuuperfin spetstop med 3/4-ärm. Ni ser två härliga stickade plagg också varav en är en skön längre modell som är perfekt till leggings eller smal byxa och längst ut till höger är den fantastiskt fina Chanel-inspirerade koftan som är i riktigt mjuk fin kvalitet.

Jag har på mig suveräna "ViMelli"-toppen och suveräna "OnlKendell Eternal"-byxan.
Dagens påfyllningar!
19 oktober 2016 13:37
  Shopping   

Ni får inte nog av "Jdykimmie S/S Lace Dress" och det får inte vi heller ;-) så idag blir det återigen påfyllning på storsäljaren i båda färgerna - blått och svart!
Dessutom fyller vi på med "Vitinny 3in1" - ett toppenplagg som borde vara ett basplagg i allas garderober då den kan användas både som en öppen lång kavaj och klänning.
Omtyckta modellen "Pchighwaist Betty Jeggings" kommer även upp nu 14.30, var snabba! =)
Kollektionsmöte med Only
19 oktober 2016 11:18
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var på inköpsmöte med Only nu i veckan och såg deras fina kollektion för vår och sommar 2017.
Massa härliga print och färger i fina skira modeller.
De har nu satsat mycket på omtyckta modellen "OnlMaryana Myrina" så den kommer även som klänning i både enfärgat och mönstrat och självklart fortsätter både linnet och toppen hela vår och sommar (vi var ju tidigt ute med linnet då jag fick tag på det redan i våras och nu är det verkligen en stor succe i många länder i både linne toch toppen som vi har på webshoppen nu).
Det är leverans i mars-april här.

Här ser ni fina Vila-klänningen.
19 oktober 2016 10:32
  Outfits   

Amanda har på sig superfina Vila-klänningen som kommer i dag i härligt mönster med färger som lyser upp fint i höstmörkret - perfekt nu och självklart till julens alla fester.
Fina långa halsbandet är från Edblad i "Divine"-serien och kommer också nu och lika så de sköna fleecefodrade strumpbyxorna som hon har här.
Gooodmorning...
19 oktober 2016 08:44
  Outfits   

Ja lite blåsig dagens så det var inte helt lätt att få till en skarp dagensbild här men ni ser iaf de suuuperfina plaggen jag håller i här som ni bara inte får missa. Fantastiskt fin mönstrad klänning från Vila som är perfekt nu och självklart till julfesterna och julafton - sitter sååå snyggt på. I dag kommer äntligen storsäljaren "ViCentri" i rött och detta är allt jag fått tag på så se till att vara snabba och norpa den nu kl 11:00.
Massa fina plagg kommer idag och omtyckta Kental (som är fleecefodrad) kommer som strumpbyxa i dag och det är ju perfekt i höstkylan nu.
Jag har på mig OnlPopTrash-byxan, linnet "ViFalls"-linnet och suveräna "VmTokyo".
Nybeställt...
18 oktober 2016 15:41
  Kommande plagg  /  Vero Moda  /  Only   

Här ser ni fyra trendmodellerna som jag nyligen beställt in här.
Vi ser mycket blomsterprint den här säsongen så fina tunikan/klänningen här till vänster är verkligen helrätt.
Trenden med sportinspirerade plagg fortsätter och då är den här längre modellen till höger perfekt då man kan ha den snyggt både enkel som den är eller med smal byxa/blanka leggings till.
Fina toppar med nya detaljer såsom volang och bandet över v-ringningen är också något vi ser mycket av nu så topparna nertill här rekommenderar vi såklart verkligen - perfekta både till vardags och fest/afterwork odyl.

Alla dessa plaggen kommer in nu i oktober månad så håll koll här.
Efterlängtade påfyllningar!
18 oktober 2016 13:43
  Shopping   

Tjuhuuu! Som vi väntat, äntligen har vi fått påfyllning på favoriten "Poptrash easy pant" som idag kom i mörkgrå, ljusgrå och mörkblå! Vi har dessutom fått påfyllning på underbara och bekväma "pcskin wear jeggings" som ni ser här ovan.
Supersnygga "Pctabia bag" och den fina spetstoppen "Viloras L/S Lace Top" i vit och svart, perfekt till höstens alla festligheter. =) Håll utkik nu halv tre!!!
Kollektionsmöte med Vero Moda
18 oktober 2016 12:35
  Outfits   

Hår får ni en liten tjuvkik från kollektionsmötet med Vero Moda där jag beställde in massa fint till våren/sommaren 2017.
Massa härliga färger och print som ni ser här.
Inspiration från tjejerna.
18 oktober 2016 10:25
  Outfits   

Ja här ser ni tjejerna i dagen supersnygga mjuka tunna fakeskinnkjol från Object som är sååå himla snygg på.
Amanda har på sig nya linnet "ViCasey" från Vila tillsammans med suveräna "JdySax" som också kommer i dag.
Jessica har på sig nya färgen på storsäljaren "Cemre 6" tillsammans med nya kjolen.
Gooodmorning...
18 oktober 2016 09:29
  Outfits   

Ja nu är det mörkare och mörkare på morgonen så det känns verkligen att vi är mitt i hösten, ni har väl fått tag på era ytterplagg nu hoppas jag, jag själv varierar mellan mina fodrade korta och långa bomberjackor och sköna "ViGroova". Har sparat dunjackan "ViJala" tills vinterkylan kommer och det dröjer nog en månad till i af här i Göteborg=)

I dag kommer massa fina plagg såsom cool fakeskinnkjol, mönstrat linne, nya färger på Cemre 6 och Vimelli. Omtyckt collegejacka i fin struktur som är en perfekt bas i höst och vinter=)

Jag har på mig fina "OnlMariana Myrina" och storsäljaren"ViCommit Coated Zip".
  Föregående   Nästa