Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar!
17 oktober 2016 13:45
  Shopping   

Goddagens på denna höstgråa mysiga dag! Idag får vi påfyllning på dessa härliga plagg ovan.
Supersnygga "Objnomi Willa Jacket" som man kan ha snyggt v-ringad i halsen eller knäppa upp som en varm och härlig polo. Toppen "Objcam 3/4 highneck" som är snygg både till vardags och fest! Plagg som alltid funkar =)
Håll utkik 14.30!
Inspiration från tjejerna.
17 oktober 2016 10:23
  Outfits   

Här ser några av alla fina plagg som kommer upp i dag.
* Amanda har på sig grymt kaxiga guldbyxan från Vila i omtyckta "ViCommit"-modellen och fina asymmetriska toppen "VmCamilla".
* Jessica har på sig superfina partyklänningen med den trendiga ringningen upptill som vi ser mycket av den här säsongen.
Gooodmorning...
17 oktober 2016 08:53
  Outfits   

Måndag igen, har själv haft en härlig helg med mysiga möten med vänner och härlig soft tid med familjen och lite fix och bak hemma så nu är batterierna fulladdade för ny härlig vecka=)
I dag kommer fler fina festplagg och sköna gosiga hösttröjor, toppar och suuupercoola guldbyxor (perfekt till Halloween-festen, julfesterna m.m).

Jag har på mig favvojeansen "VmEve" och suuuveräna busen/toppen "VIMelli" som jag precis norpat själv nu i svart och fler färger kommer det bli för den här blev en favorit direkt så en i creme måste jag såklart också ha=)
Granola
16 oktober 2016 12:06
  Övrigt   

Dags att fylla på med mer granola och lite annat gott som tagit slut här hemma så en bakdag tänkte jag få till här idag. Hoppas ni har en fin söndag alla härliga Mandel-människor runt om i landet:)
Dagens påfyllningar!
14 oktober 2016 13:48
  Shopping   

Idag får vi dessa godingar ovan! "Jdykimmie Dress" som går åt som smör, så var snabb med att norpa din storlek idag. "Vicommit coated zip new" - byxan som passar till alla tillfällen. Den mysiga "Vmfaria Wool Sock" och "Vijala Down Coat" är väl perfekt nu när kylan är här ;)
Vi får även påfyllning på "Vmroro ancle pants" samt kavajen "Vmroro blazer".
Håll utkik nu 14.30 när dom dyker upp på webshoppen och ha en jättefin helg!!! =)
Inspiration från tjejerna.
14 oktober 2016 10:18
  Outfits   

I dag kommer ny färg på omtyckta Soya-koftan med volangdetaljerna som ni ser på Jessica här. Under har hon fina paisleymönstrade linnet "Nakita" som också kommer i dag. Amanda har på sig fina skimrande toppen "PcDea" som kommer i dag.
Gooodmorning...
14 oktober 2016 08:43
  Outfits   

I dag kommer storsäljaren ViTinny-klänningen in i trendig glittrande kvalitet som är perfekt till alla kommande fester här.
Nu kommer även fin tisha med snyggt print, mönstrad top, ny färg på omtyckta Soya-koftan med volangkant och lite annat smått och gott.

Jag har på mig "VmFlex"-byxan (299 kr), "ViRemember"-toppen och suveräna långa "ViHarvy".
Dagens påfyllningar!
13 oktober 2016 14:06
  Shopping   

Här är några av dagens finfina påfyllningar.
Vi får även in "Vibista Denim Shirt" och "Vinaja new short jacket".
14.30 är det som gäller! =)
Fina höst-outfits.
13 oktober 2016 10:20
  Outfits   

Här ser ni några av dagens fina plagg som kommer upp på webshoppen nu kl 11:00.
* Amanda har på sig fina skimrande toppen "ViNelli" som man kan variera och ha v-ringningen både bak eller framtill beroende på vad man tycker är finast.
* Jessica har den superfina stickade tröjan som är perfekt till både leggings och jeans ocdyl nu. Här har hon snygga byxan VICommit Coated".
Gooodmorning...
13 oktober 2016 09:12
  Outfits   

Kylig höstdag även i dag så nu vill man ju ha varma gosiga plagg så dagens fina flätstickade tröja här är helt perfekt nu tycker jag=) Snygg längre modell så man kan ha den till blanka leggings eller bara en smal byxa tex PCSkin Wear eller VmFlex odyl.
I dag kommer ny färg på storsäljaren "OnlMariana Myrina", superfin mönstrad längre cardigan, metallic-skimrande finstickad tunn tröja, tunika och lite annat smått och gott så håll koll kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig sköna "OnlPopTrash Glitter"-byxan i den nya skimrande kvaliteten och Vila-toppen "ViRache".
  Föregående   Nästa