Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Bakom kulisserna - modeplåtning.
27 mars 2013 15:32
  Övrigt   

Ja i dag åkte vi ner till havet här för att fota bilder till maj-numret i Damernas där vi också ska ha med annons nämligen.
Det är ju sååååå himla kallt ska ni veta men eftersom det är maj-numret så ska ju bilderna kännas härligt vårfräscha så vi försökte bara slappna av och le och inte känna efter för mycket;P

En mycket rolig fotning och Alice kommer med olika förslag på poser som vi försöker uppfylla så gott vi kan... längst ner försöker jag bara "hänga lite avslappnat mot berget" som Alice sa... tycker att jag lyckades RIKTIGT bra med det...;P

... psst jeanskjortan jag har på mig här är den med nitarna som precis hann komma in i dag så den fotas och kommer upp i morgon (jag norpade den själv direkt, grymt cool verkligen).
Dagens påfyllningar...
27 mars 2013 14:36
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storlekar på underbara jeansleggingsen "Geller" (som jag har i dag - rekommenderas verkligen) i den sköna denimkvaliteten.
Nu kommer även en till omgång av min favvotröja "Linea" med den snygga kanten i fakeskinn som är superskön att ha på sig och som man känner sig snyggt klädd i.
Det blir också påfyllning på storlekar i omtyckta "Officiel"-serien så håll koll på webshoppen nu kl 15:15=)
Tjohooooo!!!
27 mars 2013 14:11
  Eva tipsar   

Tro´t eller ej men jag har lyckats få tag på en till box av tröjan med stjärnan i fakeskinn framtill från Vero Moda!!!
Den sålde ju slut direkt när den kom in här för några veckor sedan och nu lyckades jag nopra en till omgång här så håll koll på webshoppen så ni inte missar den (vågar inte lova att den hinner komma innan påsk, kanske att det blir nästa vecka).
Nytt smyckesmärke till Mandel
27 mars 2013 10:51
  Eva tipsar  /  Smycken/Accessoarer   

Tjohoooo - i går hade jag möte här på webshoppen med ett danskt smyckes-märke som har superfina smycken.
Det är en smart design då man köper själva "halsbandet" (som jag valt i läderband med olika metallpärlor på, se bild nr 3) separat och sedan väljer man vilka hängen man vill ha på och kan därmed också byta ut och mixa som man vill.
Med lite tur är det här inom två veckor så då hoppas jag ni är shoppingsugna på nya smycken då, bandet ligger runt 179-199 kr och hängena från ca 120 kr - 220kr.
Vårtjejerna...
27 mars 2013 10:01
  Outfits   

Ja solen skiner härligt på oss även i dag=)
* Joline har på sig nya superfina spetstoppen "Heather" i den trendiga peplum-modellen som ger en snygg feminin silhuett (kommer upp i dag), "Officiel"-linne och sköna "Cleave 7/8"-byxan som verkligen är en grymt bra modell.
* Therese har på sig nya efterlängtade linnet "Kikuno" med korset framtill som är i en cool liiite lösare modell som sitter fint på, yxorna är suveräna "Nanna"-modellen.
Gooodmooorning...
27 mars 2013 08:28
  Outfits   

Ja i dag kör vi full fart vi har mycket som ska göras med olika fotningar utöver det vanliga så vi ska bla åka ner till havet och plåta till annonsering som vi ska ha i bla Damernas Värld (maj-numret), ni kanske redan sett tjejerna i senaste numret som ska ha kommit ut nu i dagarna;P

I dag kommer det upp massa fina vårfina plagg bla det coola linnet med korset framtill som jag visat er här på bloggen=)
Nu kommer även en supercool top från Vila som är längre baktill med djup ringning i ryggen och då passra det ju perfekt att vi även nu får in en cool typ "sportbh" med bredare spetskant nertill just att ha till den här typen av plagg. Det blir även påfyllning och ny färg på omtyckta collegetröjan "Five" som vi sålt nästan helt slut på nu.

Jag har på mig sköna "Geller"-byxan och underbara skjortan "Ella" (som vi bara älskar här på Mandel, jag, Alice, Therse, Sofia och Joline har den ;P).
Kartonger till Litauen...
26 mars 2013 15:28
  Övrigt   

Nu har vi packat ihop det mesta från utförsäljningen förra helgen så i dag har jag sorterat ut alla kläder som vi skänker till den byn i Litauen som vi hjälpt i flera år.
Den här gången blir det över 20 kartonger med nya kläder som vi skickar ner till den lilla byn så på tisdag kommer Lions och hämtar alla kartonger här.
Jag får mail och brev några gånger om året från lärarinnan i byn som har hand om upppackningen på plats i Litauen och delar ut kläderna till behövande.
I bland får jag även foton från dessa upppackningar och det känns verkligen bra när man vet att kläderna kommer fram direkt till dom som behöver=)
Thereses Mandel-köp...
26 mars 2013 14:57
  Shopping   

Här får ni tips på en del av det som Therese har handlat till sig själv här på Mandel.
Jag och Joline är med och visar några av hennes outfits=)
* Jag och Therese har på oss Object-tröjan "Freya LS Knit Pullover" som hon tagit i bägge färgerna ;P Jeansleggingsen är underbara "Funky Highwasit Denim" i ljusblått.
* Joline har på sig "Lala"-jeansen (som vi alla tre har själva) och fina "Officiel 3/4"-toppen.

De plaggen ni ser på ställningen är "Live love Lace", "Yuna"-tröjan (som jag också har fast i grått), "Freya"-tröjan (som hon har i bägge färgerna), skjortan "Ella 3/4 Shirt" (som även jag, Sofia, Alice och Joline har här också), "New Elise", "Funky Highwasit Denim", "Funky HW 11", "Alma Leg", "Calista"-klänningen.
Tjohoooo - påfyllning i dag!!!
26 mars 2013 14:31
  Shopping   

Snart blir det efterlängtad påfyllning här av den superfina Object-tröjan "Monan" i hallonrött.
Nu kommer det även fler storlekar av storsäljaren "Lala" och en till omgång av underbara Vila-klänningen"Ihna" i hallonrött.
Nu kommer även storsäljaren Funky Foxy Denim" i grått som varit helslut här i flera veckor!!!
Håll koll nu på webshoppen kl 15:15.
Nybeställt...
26 mars 2013 11:07
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Jag har precis beställt in mer härliga vårplagg här som väntas in närmsta veckan (OM postis är snabb blir det kanske tom innan påsk).
* Coola jeansskjortan med nitarna i olika storlekar på vill jag själv ha nuuuu, så grymt cool verkligen, pris 359 kr.
* Snygga toppen med ränder åt olika håll kostar 229 kr.
* Superkaxiga toppen med öppen rygg som är perfekt att ha med bandeau/linne i härlig färg till, pris 199 kr.
  Föregående   Nästa