Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vårtjejerna...
26 mars 2013 10:04
  Outfits   

Vi har som sagt en härlig vårdag i dag så vi njuter av solen från en klarblå himmel här=)
* Joline har på sig coola partyklänningen "Sarah" som kommer i dag (kanonpris 259 kr).
* Therese har på sig favvojeansen "Lala" som säljer som tusan här nu (påfyllningen kom ju i fredags här igen) och nya fina Vila-blusen "Tupper" som kommer i dag.
Gooodmooorning...
26 mars 2013 09:00
  Outfits   

Solen skiner på oss så vi har en härligt vacker vårdag i Göteborg i dag, tyvärr inga påskaharar eller kycklingar som går omkring i vårt område i dag så vi får väl överleva på det välfyllda godisägget vi fick här i går;P

I dag kommer äntligen de nya fina vårfärgerna på storsäljaren "New Deanna" från Object som är en helt fantastiskt cardigan som jag vet att många av er väntar på (jag har redan norpat en själv här nu). NU komme räven en cool klänning, suveräna t-shirt-tunika i fina färger, påfyllningen på Alma-leggingsen och lite annat smått och gott=)

Jag har på mig suveräna ljusa "Funky Highwaist Denim", "Fayette Tunic" med "Officiel"-linne under (i korall som passar perfekt till) och min älskade "Chris"-jacka. Smyckena för dagen är bla "WeNecklace", "Herdis", "Square"-ringar, "Eternity Orbit", "Sasi", "Courtney", "Sos" mfl.
Påfyllningar kl. 15:15...
25 mars 2013 14:49
  Shopping   

Nu kom postis äntligen med påfyllningen på både "Amazing"-klänningen som har sålt slut på webshoppen (kanonpris 129,95 kr) och chinosen "Ollay" i både rosa och grått. Det blir även påfyllning på smycken från Edblad så var med kl. 15:15!!!
Påskifin till helgen...
25 mars 2013 12:46
  Eva tipsar  /  Outfits   

Ja nu närmar vi oss påskhelgen här så vi vill passa på att komma med inspiration på fina vårfräscha outfits här:
* Jag har på mig underbara Soya-tunikan "Jasmin 2" med underbara "Funky highwaist denim" i ljusblått som känns härligt vårsnyggt.
* Therese har på sig härliga Soya-tunikan "Jaya 4 Dress" i fint chiffongtyg (med underklänning i som ingår) och "Officiel"-leggings.
* Joline har också på sig en fin tunika från Soya, modellen heter "Jin 2" och nertill har hon suveräna "Funky highwaist denim" i ljusblått.
Tyck till...
25 mars 2013 12:40
  Shopping   

Det kommer lite nya sommar-print nu som jag är nyfiken att höra vad ni tycker om;)
Här har vi ett linne från Vero Moda som det är maj-leverans på, priset är 229 kr.
Gillar ni det eller ej, hojta gärna till här om ni vill att jag ska ta in det.
En helt vanlig dagens...
25 mars 2013 09:53
  Outfits   

Ja en vanlig dagens kommer här...
* Kycklingen har på sig en vanlig kycklingdräkt med röda strumpor och gummi-handskar,ligger man mellan två storlekar så rekommenderar kycklingen att äta mer godis så man får plats i den större storleken.
* Joline har på sig den grymt coola långklänningen som kommer upp i dag som bara är såååå snygg på - perfekt till sommarens alla härliga fester...
* Therese har på sig den suveräna chiffongskjortan "Silky" som kommer nu som ni bara inte får missa och byxorna är storsäljaren "Funky HW 11" som det precis kommit påfyllning av.
* Påskharen har på sig sin vanliga påskkostym som är lite stor i storleken och vill ni ha den lite mer oversize så rullar ni bara upp benen lite lagom slarvig nertill för att få den rätta looken.
En dagens mitt i naturen...
25 mars 2013 08:40
  Outfits   

Ha ha ha ja ni ska veta hur det är ibland när vi tar dagens-bilderna här utomhus...
Det ligger nämligen två stycken skolor här i området så det är full trafik med barn som ska lämnas och folk som ska iväg till jobbet och mitt i allt står vi lite vid sidan av vägen och försöker få till en avslappnad bild medans folk saktar in och kollar vad vi håller på med och ibland tutar bilar och tjoar på oss så det är en liten galenskap här runt om fotona;P

Jag hoppas ni är shoppingsugna i dag för nu kommer nämligen både långskjortan som jag har på mig (svart, vitt och army 229kr) och nya modellen på tanklinnet med omtyckta döskallen på ryggen (samma som "Helena"-toppen som sålde slut på en timma första gången den kom in).
Nu kommer även den snygga långklänningen i animalprint med smock över bysten som jag visade här i helgen och ett suveränt baslinne med brottarrygg som alltid är snyggt till våren/sommaren.

Jag har på mig suveräna chiffongskjortan "Silky" som kommer i dag (jag kommer ta med än en färg har så ni förstår säkert att jag rekommendera den här), "Officiel"-linne, "Nanna"-byxan och bla smyckena "Herdis", "Eternity", "Courtney" "Join Steel Balls",
Tjohoooo
25 mars 2013 06:42
  Eva tipsar   

Idag kommer den coooola chiffongskjortan från Vero Moda som jag tipsat er om här tidigare!!!
Kommer i svart, army och vitt... sååååå himla snygg (jag har redan norpat den själv till mig så ni ser den här senare på mig dagens-bilden).
Kolla inlägget från 19/3 så ser ni den i svart;)
En barfota-dagens...
24 mars 2013 14:41
  Outfits   

hi hi hi nej det är verkligen inget barfota-väder här i Göteborg men jag skulle bara fota en dagens lite snabbt här hemma till er så då blev det utan skor ;P
Jag har på mig suveräna "Cleavo 7/8 Zip 163" som det blev påfyllning av nu igen i fredags så var snabba nu alla ni som missat dm för det är en grymt suverän modell verkligen!!!
Upptill har jag sköna collegetröjan "Yuna" från Object och "Officiel Tank Top".
Ha en fin lördag nu och passa på att fyll på vårgarderoben med fina plagg inför påskhelgen också=)
Mer från kollektionsmötet...
24 mars 2013 12:19
  Kommande plagg  /  Object   

Här ser ni mer från inköpsmötet med Object inför hösten 2013.
Den fantastiska tunikan komme in redan nu i vår (troligtvis maj månad).
Franskoftan är ju underbara "New Deanna"-modellen som nu görs med coola fransar som en ny detalj (nästa vecka får vi ju in den som vi hade sists så var snabba då alla ni som missat den tidgare).
Vad tycker ni om den här bruna nyansen, gillar ni den färgen? Jag har nämligen endast beställt in den i creme och grått just nu så om ni även vill ha den i brunt så hojta till här så vet jag hur intresset ser ut är=)
  Föregående   Nästa