Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vårplagg från Only...
24 mars 2013 08:18
  Kommande plagg  /  Only   

Här har ni lite fina plag från Only som kommer in nu i mars och april månad.
Coola klänningen kommer upp redan nu i veckan och med lite tur kommer även storsäljaren "fabula"-tröjan nu också (om postis är supersnabb så håll tummarna för det;P).
Underbara stjärnlinnet och kjolen i samma serie kommer i april.

*Klänningen kostar 279 kr, tröjan kostar 179 kr.
* Linnet och kjolen kostar 129 kr/st.
Härlig lördagkväll
23 mars 2013 23:28
  Övrigt  /  Outfits   

I kväll hade vi härlig lördagkväll här hemma med grannarna som var över så vi åt en smarrig mix av plockmat och drack gott vin - perfekt lördagkväll med andra ord;P
Jag har på mig fina Soya-tunikan "Jasmin 2" och favvo-legingsen "Irena".
Tyck till...
23 mars 2013 18:55
  Object   

Vad tycker ni om den här kavajen som Object-säljaren har på sig?
Det är leverans i höst här och priset är 599 kr så nu undrar jag om ni vill ha den, jag har ännu inte beställt hem den för jag ville kolla med er om ni gillar den eller ej och tycker att priset är ok ;P
Inköpsmöte med OBJECT...
23 mars 2013 16:51
  Kommande plagg  /  Object   

Här får ni lite mer bilder från inköpsmötet med Object inför hösten 2013.
Några vårplagg ser ni också på översta bilden såsom de efterlängtade boyfriendjeansen som jag visade er från förra mötet och den fantastiskt fina "New deanna"-koftan (som ni även ser i höstens variant på nedersta fotot).
Påskpresent...
23 mars 2013 11:18
  Eva tipsar   

Jag har hittat flera fina påskägg på bla Indiska som jag har som dekoration här hemma. Nästa helg är det ju påskhelg och flera dagar som man kanske träffar både nära och kära och blir hembjuden till härliga kvällar.
En fin påskpresent är ju tex att lägga ett litet smycke i påskägget som en fin gå bort-present, eller kanske själv tipsa påskharen att man hellre vill ha ett Edblad-smycke än godis i påskägget i år;P

Smyckena här är några av mina Edblad-favoriter: "Square"-ringarna, "Rebecca"-ringarna, "Eternity Orbit"-halsbandet (som kommer in igen nästa vecka) och den coola breda "Eternity"-ringen som är ett av mina första Edblad.smycken.
Jolines senaste Mandel-köp
22 mars 2013 14:47
  Outfits  /  Shopping   

Nu är det Joline här som visar upp sina egna senaste köp här från Mandel...
Jag och Therese är med och visar några av plaggen som hon köpt så ni även får se dom på ;)
* Hon har på sig den suveräna klänningen "Amazing" som har kanoooonpriset 129 kr (perfekt till påskhelgen).
*Jag har på mig fina tröjan "Rob L/S Stripe" och coola leggingsen "Irena" (som jag också har själv).
* Therese har på sig supersköna collegebyxan " Play Kate Harem" och fina toppen "Mikala".

Fler plagg som hon köpt ser ni på ställningen här: "Cleavo 7/8 Zip 163" ( som även jag och Alice också har - köp dom nu då påfyllngen precis kom i dag!!!), "Massi"-jackan och suveräna skjortan "Ella 3/4 Shirt" (som jag, Sofia, Therese och Alice också tog - ett toppenplagg alltså).
Tjohooo - påfyllning!
22 mars 2013 14:36
  Shopping   

Nu kommer det upp massa bra påfyllningar här på plagg som hunnit sälja slut i storlek så passa på att fylla på vårgarderoben nu=)
*Suveräna fakeskinnjackan "Corrie" vet jag att ni är många som gillar för den springer iväg varje gång det blir påfyllning här;P
* Coola toppen "Viola" kom ju upp i början av veckan och tog snabbt slut i storlekar så var snabba här nu (kommer i svart och vitt).
* Underbara boyfriend-jeansen "lala" kommer in och den känner ni väl alla till vid det här laget nu;P
* Suveräna jeanselggingsen "Funky highwaist 11" lyckade jag få tag på i svart igen (vågar inte lova om jag kan få tag på fler av den så passa på att ta den nu).

Det kommer även lite annat smått och gott så håll koll på webshoppen nu kl 15:15.
Smart shopping...
22 mars 2013 14:15
  Eva tipsar   

Det är kul när man går här på webshoppen och plockar ihop era ordrar som ni lagt och man ser när "hela kit" plockas ihop=)
Ni är många som lägger "smarta" köp tex när tunikor beställs (framförallt Ronia då den här veckan) och ni samtidigt köper långa linnen till som är perfekt att ha under.
Ett långt linne som är grymt suveränt just som underlinne är "Seam Long Strap Top" för den är ju lite blankare i kvaliteten så plagget man har över fastnar inte utan faller snyggt, linnet "håller ju även in" på ett snyggt sätt.
Filmklipp från inköpsmötet...
22 mars 2013 11:34
  Kommande plagg  /  Object   

Här får ni en tjuvkik från inköpsmötet ed Object som jag var på i går. Det är flera fina plagg för hösten med leverans till sensommaren. Några godbitar är för nu i vår också, framförallt så är ju vår äääälskade cardigan "new deanna" på väg in igen till oss vilken dag som helst nu;)
På väg in...
22 mars 2013 10:43
  Eva tipsar   

Detta coola linnet är på väg in nu till oss. Priset är 149 kr och det kommer i vitt, grått och svart.
Den här typen av plagg har ju sålt snabbt som tusan tidigare så nu undrar jag om ni är många som vill ha den här för då ska jag redan nu börja jaga fler av den nämligen;P
Hojta till så jag vet om jag ska ta in ännu fler nu=)
  Föregående   Nästa