Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Randigt och en festlig jumpsuit!

20 februari 2018 08:34
  Shopping   

Goodmorgon!

Den här randiga toppen från Object kommer idag. Volangen vid ärmen som ger en fin effekt. Den känns lite grövre i materialet som gör att den känns rejäl och skön. Den kommer även i rödrandigt!

Amanda har på sig storsäljarbyxorna från Soya! De tog snabbt slut i svart och nu har vi fått vårens ljusa sandfärg. Var snabba här då de snabbt sålde slut och sitter så sköönt på.

Jessicas jumpsuit är riktigt fin i modellen och passar så fint till er som är lite kortare! Amanda var lite för lång för den här med den satt verkligen som ett smäck på Jessica som är något kortare!

Vi får en supersött set från Object som ni kommer bli kära i. Det är en topp och kjol som blir en drömkombo. Amanda är riktigt sugen på detta.

Vi får även ett par klänningar i härliga modeller. Den ena kommer från Soya och är en storfavorit bland oss! Feminin och enkel modell med lite längd. Det är en sportig rand vid sidorna som verkligen ger klänningen det där lilla extra!

Kram

Nikita

Frågade för ett par dagar sen men fick då inget svar , kommer ni ta in en skjorta / blus från object som heter ”objemily” ?

den 20 februari 2018 @ 09:07

Amanda

Nikite- Vi ber om ursäkt att vi missat din fråga! Det jag kan se som är beställt från den serien är "OBJEMILY BAY 3/4 WRAP DRESS 97 DIV" :)

den 20 februari 2018 @ 09:12

Christina

Jessica vad du var fin i den svarta dressen! Verkligen klädsamt på dig :)

den 20 februari 2018 @ 13:21

Jessica

Tack snälla Christina, vad glad jag blir! =)

den 21 februari 2018 @ 08:21