Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Morgontrött
27 november 2008 10:35
  Övrigt   

Den här veckan har jag druckit örtte varje kväll som gör att man somnar lätt och det funkar verkligen - men jag har ju lyckats försova mig varje morgon!!!
Jag är helt utslagen och är dötrött när klockan ringer och då har jag ändå sovit fler timmar än normalt... måste vara bättre med ett glas rött på kvällskvisten alltså =P
Julskyltning
26 november 2008 16:20
  Butiken   

Nu har jag precis blivit klar med julskyltningen i butiken. Svårt att fota så ni ser exakt men här får ni lite koll på Mandels skylfönster i kväll.
Jag ska lägga ut mer belysning i fönstret förhoppningsvis till helgen - om jag bara kunde komma ihåg vart jag lagt den där ljusslingan...
Tjohooo - den kommer igen!!!
26 november 2008 11:54
  Ichi   

Den här boleron har vi nästan sålt helt slut på tre dagar så idag har jag beställt in fer som bör vara i butiken redan i morgon så om du missat denna så spana in webshoppen när påfyllningen kommit!
Jag har den själv och den är helt perfekt att ha till allt!!!
Onsdagsmorgon
26 november 2008 10:55
  Övrigt   

I dag har jag varit på BVC med bägge barnen för vanlig rutinkontroll och det tar ju sin lilla tid med två blyga barn...
Lillkillen blev så blyg så vi kunde inte göra klart syntestet så vi får komma tillbaka igen om 3 veckor och vi fick med den där lappen för ögat så vi kan öva lite hemma - enviiiiiiiiiiiiiis kille (påminner om ngn i min närhet ).
Löningsdag
25 november 2008 18:13
  Butiken   

Snackade just med Linnea som jobbat i butiken idag och det märks verkligen att lönen äntligen kommit för i dag har det varit bra fart på Mandel!! På webshoppen startade shoppingyran redan igår för jäklar vad det tog slut på storlekar fort med allt det nya som lagts upp nu i veckan.
Själv har jag köpt lite nya juldekorationer till skyltfönstret som jag ska hinna få gjort i veckan. På torsdag har jag inbokad shoppingkväll för ett gäng glada tjejer så det ska bli riktigt kul.
Nu ska jag göra mig klar för jag ska på styrelsemöte på barnens dagis här snart (har föräldrakooperativ), ska bara ta ut äppelpajen ur unggen som vi hann klara med precis innan Bollibompa strartade...
Nyårsklänning
25 november 2008 13:49
  Vila   

Nu har denhär fina klänningen från VILA kommit in, detta kommer bli min nyårsklänning så jag norpade en direkt.
Nu är vi färdigstädade här på kontoret och lagret så nu ska jag ut på stan och låte mig inspireras av julstämningen...
Piff på kontoret
25 november 2008 10:47
  Övrigt   

I dag är min lediga dag så här sitter jag på Mandel och jobbar ha ha ha! Passar på att få gjort dom där tråkiga sakerna som alltid skjuter framför sig så nu ska vi röja på lagret och kontoret.
Sen ska jag ut på stan och få inspiration till vår julskyltning som jag ska göra i slutet av veckan för till helgen så är det ju skyltsöndag.

Då har vi öppet 11-17 på lördag och 12-16 på söndag!!!
Vi kommer nu att ha öppet alla söndagar fram till jul (12-16) så nu ska alla hinna köpa sina klappar och allt till sig själva i lugn och ro hoppas jag.
Upplyst shoppinggata
24 november 2008 20:25
  Butiken   

Äntligen sätts vår julbelysning på gatan upp. Såhär såg det ut när jag gick från jobbet i kväll så nu kommer vi att få en mysig gata igen, hoppas allt är klart till i morgon. Det har sett så mörkt och ruggigt ut nu sista tiden så man märker ju hur mycket man påverkas av ljus.
Vi har bytt ut våra stora blomkrukor vid entren till två stora fina ljuslyktor som vi tänder på eftermidagen så det ser riktigt mysigt ut.
Pssst... den är här nu!
24 november 2008 14:25
  Vila   

Tjohooo nu har klänningen kommit in!!! Färg som synes och en superfin röd nyans också. Kom in till Mandel eller spana in webshoppen men var snabb efterom så många väntat på den.
En sen dagens...
24 november 2008 12:56
  Butiken   

Ho ho nu är jag här, det blev ett ovanligt sent inlägg men det har varit full fart sen vi kom till stan idag!!!
Jag visste ju att vi hade massa nya plagg att fota så jag var laddad i dag men precis när jag hade 20 meter kvar till butiken så ringde Claudia som är säljare på VILA och undrade vart jag var...
Hadet ju helt glömt bort att jag skulle kolla på vårkollektionen (som jag inte hann med innan vi åkte) och det var inbokat idag.
Sprang tillbaka till bilen och hämtade kameran och rusade ner till deras kontor och ställde in hjärnan på april-maj och jäklar vad mycket snyggt det var att se!!!

Nu har vi fotat supermycket fint på Mandel av det som kommit in så nui ska jag bara göra klart texterna och sen är det bara för er att shoppa loss. Jag återkommer när jag hunnit ikapp dagen lite mer...
  Föregående   Nästa