Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nu lägger jag fötterna högt...
23 november 2008 21:21
  Only   

Nu är dagens två kalas avslutade och lillkillen sover lyckligt efter en fartfylld toppendag.
Nu ska jag ta mig en välbehövlig lugn stund framför tv:n och bara slappa. Ha en skön kväll ni också.
Cool parkas
23 november 2008 21:21
  Only   

Här är en riktigt snygg denimparkas från ONLY som det är januarileversns på. Jag har beställt in så många snygga vårkappor & jackor och de börjar ju levereras redan innan nyår så var snabba när dessa börjar dyka upp för de brukar ta slut snabbt.
Julklappsslanten...
23 november 2008 21:03
  Butiken   

Ja det kommer ju en tid även efter jul då man brukar ha en liten julklappspeng som ligger och bränner i fickan... (förhoppningsvis).
Då kan det ju vara bra att redan nu veta lite godsaker som kommer i januari. Tunikan är från VILA och den supercoola jeansskjortan är från OBJECT.
Spets...
23 november 2008 20:54
  Pieces   

Det kommer in superfina spetsleggings och likaså en spetsbolero från Pieces lagom till julens alla fester i december. Vi brukar ha en hel del kunder som vill ha något litet att ha på sig över ett partlinne odyl och då är ju verkligen en bolero eller kort cardigan perfekt.
Barnkalas
23 november 2008 09:51
  Ledig   

I dag är det full fart här hemma - 4-års kalas för lillkillen är det som gäller!Först barnkalas mellan 11-13 sedan blir det vuxen kalas kl. 17 så ni hör nog inte av mig innan kvällen som ni kanske förstår. Ha nu en underbar söndag, här strålar solen från en klarblå himmel.
Fint till jul
22 november 2008 10:13
  Object   

Snart kommer min top in som jag väntat på i två månader...
Den här kommer från OBJECT och är bara såååå söt, snyggt med en cool kavaj eller cardigan till.
Tydlig trend
22 november 2008 09:35
  Butiken   

Ja det är ju så himla mycket jag har att lägga upp här nu på bloggen eftersom min sista vecka innan semestern innehöll tre inköpsmöten så jag kör igång direkt!
Det talas fantastiskt mycket om haremsbyxan till våren och då i alla material, bomull, denim och linne. Här är ett litet smakprov på vad jag beställt med leveransmånad jan-mars.
Jag vet att de ser lite galna ut när de är plåtade såhär men modellerna är verkligen ascoola på så använd fantasin lite!!!

Jeansen längst ner till höger är den omtalade "boyfriend"-modellen som syns i varenda modetidning (sen i somras). Dessa jeans är från ONLY och är verkligen sååååå snygga, lite loose fit som om att du hade snott dom från killens garderob alltså. Dessa jeans kommer i januari och även en liknande modell kommer då från VILA.
Snö!!!!!
22 november 2008 00:29
  Övrigt   

Nu är jag tillbaka i landet igen och vad möts man av... snöööö!
Helt galet men barnen blev väldans glada.
Nu ska vi fixa och komma ikapp vardagsbestyren och sen jäklar ska ni bli uppdaterade och framförallt på måndag ska webshoppen få så mycket nytt att det blir explosionsrisk där. Så snart ska allt vara tillbaka som vanligt för er.
Har ju haft en helt ljuvlig vecka men längtar nu till Mandel och alla kunder där och här på bloggen såklart.
See you soon!
Soooooooool
16 november 2008 12:03
  Ledig   

Psssst. sol, klarbla himmel och 5 pooler - mmmmmmmmmmmmmmmm
Psssst...
13 november 2008 21:53
  Only   

Förlåt, jag var bara tvungen att göra ett inlägg till. Rosettkjolen kom ju in i dag och kommer packas upp i morgon i butiken och på webshoppen så skynda er nu alla som missade den i tisdags!
  Föregående   Nästa