Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Dagens Kappa

17 september 2019 10:11
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon Godmorgon,

Det är full rulle på mandel idag.. Ellika springer runt och fixar och plåtar modeller då vi har casting även idag.. (och kommer sätta in extra dagar snart då det är så himla många som sökt.. superkul!! )
Camilla är på lagret och röjer undan alla nya varor som levererats.. och ja det är MÅNGA nya.. jag skall försöka mig på att smygfilma allt kaos sedan så ni får se på Instagram och facebook..
Visst kan det vara kul att se att vi har Kaos här också ibland.. ;-)
Det är i alla fall mycket fint som kommer, det kan jag lova.

Och en del av allt fint kommer idag.. tänka sig.
Som den här supersnygga kappan i ullmix.
Vi har använt oss av den här kappan till våra olika modeller som varit här och fått fotas i samma kappa, och alla har direkt kommenterat hur fin och skön den är och en del har frågat om dom fått köpa med sig den.. men Nix det fick dom inte för den skall våra "först-till-kvarn-på-internet" kunder få... Alltså NI!

Kappan är i längre modell (som ni inte ser här på bild) och i lite oversize - vilket gör den så himlans snygg. Dressad modell med fin skärning och detaljer som gör den klassisk och hållbar. En kappa att investera i för flera år framåt. Rekommenderar verkligen den här!

Det kommer även en längre grovstickad tröja som är kanon att ha både till leggings och jeans.
Ni ser den lite på måndagens blogginlägg men där har jag stoppat in den i jeansen så man ser inte riktigt längden på den här. Men kika in på facebook eller instagram om ett litet tag så får ni se den vettja.
Supermysig och fin är den.

Och eftersom den är så fin att ha till leggings så kommer det självklart upp ett par idag som ni kan köpa till och matcha med på direkten.. Ett par SUPERSKÖNA med hög midja och resår som sitter som en smäck.
Dom är så fina då dom har pressveck-sydda sömmar framtill vilket gör den väldigt dressad och fin. Snygg att ha till fest och till jobbet.

Sist men inte minst kommer den snygga blusen som jag redan lagt ut på instagram och facebook.. den kommer i orange och svart och är bara såå snygg.
Fräsch att matcha med dagens leggings eller ett par coatade byxor/leggings.

Visst kan ni knappt bärga er förrän 10,45 när jag aktiverar dagens plagg som ni kan för-kika på i shoppen ;-) www.mandeldesign.se
Vi ses då.
Ha en riktig härlig dag.. här kom det precis ett hagelfall.. det är väl härligt med naturens krafter och väderskiftningar.
Kraam från Göteborg