Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Torsdagesn fina!

26 september 2019 10:20
  Shopping   

Godmorgon torsdagspinglor, idag är jag tillbaka från mina feberdagar.. det var något som hoppade på mig i söndags och gick över på några dagar.. skönt det!
Och det känns så skönt att vara tillbaka på jobbet.. det är ju aldrig kul att ligga hemma sjuk och man blir ju så rastlös när man varken kan eller orkar göra något!
Men nu är jag teebaka så nu får ni stå ut med mina långa outhärdliga texter igen vissa dagar! ;-)

Jag vill verkligen börja prata om dagens kappa det första jag gör! Vi hade den förra året i två eller tre omgångar tills den sålde slut på huvudlagret och i år har vi fått in den uppdaterade versionen av den igen..
Den här är helt grymt fin och en kanon vinterjacka.
Lång modell som värmer med sitt 50% dun och 50% fjädrar.. i och med att den är lite längre så håller den ju kvar värmen längre också. Sydda sömmar över hela jackan som gör att dunet stannar på sin plats och håller sig varm och fin.
Och... RIKTIGT fin fuskpäls som man bara vill gosa in sig i. Men är man inte på gos-humör så går den att knäppa av för de som önskar ta bort den här otrooooligt fina pälsen ;-) Kan ju vara att man vill att den skall se mindre vintrig ut innan det blir riktigt kallt, och ja, då är det ju bara att ta av den.

Dagens randiga tröja är så fin i sina brända höstfärger och jag skulle vilja säga att dessa färger passar alla hudtoner och hårfärger och ögonfärger, alla ;-)

Även blusen som ni ser här kommer idag och även i cremefärg. Den är lite lätt glansig i materialet och sitter så snyggt på!

Det kommer även en svart snygg och ribbstickad polo som borde finnas i allas basgarderob - snygg att ha instoppad i kjol och till dressade byxor med kavaj över.

Sist men inte minst, (sen skall jag sluta skriva..det märks att jag haft tråkigt hemma när fingrarna inte slutar dansa över tangentbordet haha)
Nåå.. Sist men inte minst så kommer en stickad tröja i grå och isblå färg och i loose-modell som är såå dressad och fin på! Den är helt fantastisk i kvalitén som är så mjuk och fin. Även den här superfin att ha till kjol och med accessoarer och vara redo för fest.

Hoppas ni gillar dagens nyheter och ni som vill ha jackan.. var snabba!
Kram på er

Anna

Skönt att du är frisk igen, det är så roligt att läsa dina låånga inlägg :-)
Ska vara på hugget för jackan ser snygg ut!

den 26 september 2019 @ 10:38

J

Välkommen tillbaka. Så roligt att läsa dina inlägg man blir så glad....

den 26 september 2019 @ 10:44

Johanna

Skönt att du är frisk igen 😊

den 26 september 2019 @ 11:29

Jessica

Tack snälla fina ni! Ni gör mig glad =) <3

den 26 september 2019 @ 15:01

Carina

Skönt du är tillbaka Jessica. Det är dina inlägg och texter jag ser fram emot på bloggen. Mer av dessa, säger jag.

den 26 september 2019 @ 17:58

Jessica

Tack så mycket Carina, vad kul att höra! =) <3

den 27 september 2019 @ 08:50