Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Pepparkaksbak
19 november 2016 17:45
  Övrigt   

Idag är jag och barnen hos min mamma och bakar årets pepparkakor, en tradition vi haft sedan jag hade butiken i stan och då alltid jobbade helg och hade svårt att hinna med allt i tid hemma till 1:advent.
Kunde inte låta bli fina jultishan här som jag tyckte passade perfekt idag, några få finns ännu kvar på webshoppen:)
Påfyllning i dag.
18 november 2016 13:49
  Shopping   

Nu kommer efterlängtade påfyllningen av suveräna Vila-tunikan "ViSheik" som är sååå himla fin nu i vinter, ha den enkel som den är eller med långärmad svart polo eller eller top under som blir supersnyggt. Nu blir det även påfyllning på omtyckta "Vitinny"-klänningen, basplagg i "Officiel"-serien och den superfina mössan med pälsboll som redan hunnit sälja slut i svart.
Inspiration från tjejerna.
18 november 2016 10:17
  Outfits   

Ja flera fina plagg kommer det upp nu kl 11:00
* Amanda har på sig omtyckta modellen "ObjEmma" som nu kommer i fin blank kvalitet - perfekt till alla julfester nu.
* Jessica har på sig superfina volangtoppen "VmLili" (har redan norpat den själv) och nya fina leomönstrade koftan som har kanopriset 179 kr.
Gooodmorning...
18 november 2016 08:50
  Outfits   

Ja en blåsig start på den här dagen så det blev en kamp att få till dagens-bilden till er här;P
Nu kommer ny modell i omtyckta "Padula"-serien från Soya som här är med högre krage som sitter fint på. Jag själv har redan norpat fina volangtoppen här som sitter superfint på, ni får inte missa nya Object-klänningen "ObjEmma" som många av er trogna Mandel-följare säkert känner in då vi haft inne den tidigare i olika mönster de senaste åren. Kika även på fina leomönstrade tunna koftan här som har kanonpriset 179 kr.

Jag har på mig sköna långkjolen "VmPlum" med "PcKental" under som värmer skönt här i kylan. Toppen är suveräna "ViSumi" och smyckena är bla "Lee". "Charmentity", "Belle Uno", Crown Double" och ringarna "Linea" och "Muro".
Klädd till fest...
17 november 2016 14:02
  Outfits   

Ja nästa helg är det första advent så det är många julfester som redan är i gång och fler lär det väl bli nästa månad=)
Här kommer tip på outfits till dessa tillfällen:
ObjCam 3/4-toppen är ju en riktig storsäljare här och passar lika bra till kjol som byxa. Här visar Amanda den tillsammans med coola Object-kjolen "ObjCille". "ViSvela"-cardigan, New Nikoline-strumpbyxan och Edblad-halsbandet "Elkin".
Efterlängtade påfyllningar!!!
17 november 2016 13:44
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på flera storsäljare här så fyll på vintergarderoben med omtyckta modeller nu.
Suveräna "ViDreamers"-toppen, "ViMelli"-blusen, "ViCommit Coated", "NmEve"-jeans och sköna "VmFlex It"-jeansen som jag ofta brukar tipsa om här.
Blivande storsäljare...
17 november 2016 10:03
  Outfits   

Ja här ser ni den superfina skjortan med de broderade detaljerna över ryggen som kommer upp i dag på webshoppen. Kommer som synes och i en fin rosa nyans, jag har jagat fler men det går i nuläget inte att beställa in den här igen så ni får vara supersnabba nu kl 11:00, jag önskar er god jaktlycka här=)
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
17 november 2016 08:59
  Outfits   

Ja i dag kommer den fina skjortan med broderade detaljer över ryggen som jag visade er på bloggen nu i veckan.
Direkt när jag såg att ni var många som gillade modellen så har jag jagat fler men tyvärr utan framgång så detta är allt som finns av den här så ni får vara snabba nu kl 11:00.
I dag kommer även superfina mönstrade tunikor från Soya och en helt fantastiskt fin klänning från Vila som är perfekt nu till alla julfester.

Jag har på mig sköna långa collegetröjan "ViPriva" från Vila med spetsdetaljerna upptill och storsäljaren "NmCoda"-leggingsen.

psst... kika på insta nu så får ni ett litet filmklipp med dagens plagg som Amanda visar.
Nybeställt...
16 november 2016 16:27
  Kommande plagg   

Har precis beställt in den här fina klänningen som plockar upp trendnen med volangdetaljer snyggt här. Kommer som synes och priset är 349 kr. Förhoppningsvis är den här redan nästa vecka så den kommer lagom till julfesterna.
Påfyllning på omtyckta modeller...
16 november 2016 14:04
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på omtyckta Vila-linnet i svart och suveräna fleecefodrade strumpbyxan "PcKental" som är perfekt nu i kylan.
Det blir även påfyllning av Edblad-smycken och lite annat smått och gott här.
  Föregående   Nästa