Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration från oss...
30 mars 2016 10:07
  Outfits   

Ja här får ni inspiration från oss alla tre och det blir alltså premiär för vår Amanda som precis börjat hos oss här på webshoppen. Hon håller nu på att lära sig allt så hon ska kunna ta hand om er fina Mandel-kunder på bästa sätt och senare kommer ni även se henne i fotostudion.
* Jag har på mig nya bomberjackan "OnlFloella" som jag verkligen rekommenderar (vill så gärna ha den själv men tyvärr kom det inte så många så jag får avvakta dagen och se vad som finns kvar).
* Elin har på sig fantastiskt fina maxiklänningen från Vila som kommer i två fina färgkombinationer i det omtyckta mönstret - perfekt till alla bröllop och fester nu i vår och sommar, passar även perfekt som tärnklänning.
* Amanda har på sig coola klänning med sprund på sidorna i fina "VmSuper Easy"-serien och sköna leggingsen "Live Love Aop".
Gooodmorning...
30 mars 2016 09:06
  Outfits   

Ja nu kommer en ny suuuperfin mönstrad bomberjacka här i fin lite tunnare kvalitet så man kan ha den både ute och inne - rekommenderas verkligen. Jag har redan försökt få tag på fler då jag tror den kommer springa iväg snabbt nu men den är redan slutsåld så det är allt som kommer upp här idag så var supersnabba.
Nu kommer även en heeelt fantastisk långklänning från Vila som är perfekt till alla bröllop och fester nu i vår och sommar. I dag kommer även fler färger på OnlNova-linnet och suveräna shorts i samma serie och färger så man kan ha helt set.
Massa fina plagg kommer i dag så var med nu kl 11:00.

Jag har på mig favvobyxan "StuSmart" med linnet i samma serie till - älskar verkligen att ha hela set såhär. Långkoftan är suveräna "OnlEnter".
Sista dagen
29 mars 2016 15:01
  Övrigt   

Ja då gör Therese sin sista dag här på Mandel i dag så vi avslutade med fika och blommor här på jobbet när vi hunnit klart med helgens alla ordrar.
Ni kommer fortsätta se henne på några av de kommande plaggen här då vi fotat upp de plagg som levererats till oss nu i dagarna.
Vi önskar henne stort lycka till nu när hon ska starta eget på en skönhetssalong i Mölnlycke=)
Efterlängtade påfyllningar
29 mars 2016 14:00
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av fyra dunderstorsäljare: OnlMonica-jackan, "VmSmilla"-espadrillos (jag norpade ett par själv nu, rekommenderas verkligen), "OnlPopTrash"-byxan och "OnlRoyal kneecut".
Var med nu kl. 14:30 som vanligt då påfyllningarna kommer upp här.
Perfekt att lönen kommit lagom till vårvädret då det är perfekt att shoppa vårjackan nu.
Pssst...
29 mars 2016 13:27
  Shopping   

Nu sitter tjejerna med returerna och precis NU kom det in några storlekar av storsäljaren "Jdyright"-kapan så skynda och se om ni har tur med er storlek här.
Modellen är ju heeelt suverän och har kanonpriset 439 kr.
Vårtjejerna
29 mars 2016 10:11
  Outfits   

Ja nu kommer härliga vårplagg här som man kan variera och ha både barbent och till leggings, shorts m.m.
* Elin har på sig den sköna klänningen som är i mjuk fin kvalitet med rynkad detalj i sidan.
* Therese har på sig den coola långa ärmlösa skjortan som jag själv redan norpat, supersnyggt till jeansshorts i sommar eller bara till tex smala jeans nu. Jeansshortsen är snygga "ObjLinda" och halsbandet är fina "J3" från ajlajk.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
29 mars 2016 09:08
  Outfits   

Ja till alla er ViFiks-fans så måste jag verkligen rekommenderar dagens superfina top från Vila och linnet från Only med superfin spetskant nertill. Fantastiskt fina modeller som jag verkligen rekommenderar, linnet har kanoonpriset 169 kr och kommer i massa fina färger.
Nu kommer även en riktigt cool lång ärmlös skjorta med höga sprund på sidorna som jag själv redan norpat och snygga mönstrade leggings och lite annat smått och gott så var med nu kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig suveräna "OnlFrida"-tunikan och "Shiny"-leggings. Armbandet är "Kavala" och ringen är fina "Palm", örhängena är mina nya favoriter "Way" som just nu är slutsålda men fler kommer in nästa månad.
En dagens
28 mars 2016 16:51
  Outfits   

Nu är jag och Kalle barnfria några dagar så vi passar på att åka runt och leta möbler till tv-rummet då vi funderar på att byta ut soffan m.m där.
Sedan blir det en sväng till jobbet då vi behöver plocka och börja packa helgens ordrar redan nu så vi ska hinna få iväg allt i tid i morgon eftersom det ligger extra mycket nu efter påskskampanjen som startade i fredags. Vi hoppas på att det räcker med några timmar så vi ligger i fas till i morgon så vi ändå får en skön kväll hemma här:)
Har på mig suveräna "OnlKendel"-byxan, "ViDreamer"-toppen och kappan "OnlSidney".
Påskmiddag
27 mars 2016 14:26
  Outfits   

Nu ska vi strax iväg på påskmiddag hos Kalles släkt så det lär bli full fart. Ska slå in lite födelsedagspresenter till kusinerna nu, det är alltid någon som fyllt år sedan man såg sist tycker jag;P

Inviger fina Vila-tunikan "ViGlorias" som jag norpade nu efter att en av våra stammisar iNA köpt den så då passade jag på att prova den igen och den känns perfekt nu i vår och sommar. Byxan är suveräna "PCJust Wear".
Påsk-kampanjen pågår.
27 mars 2016 14:17
  Shopping   

Än finns det plagg kvar på påsk-kampanjen som är i gång nu på webshoppen.
Här ser ni några av mina favoriter som Therese har på sig: suveräna ärmlösa polon "Nona" för 99 kr (Elin har tagit den själv) och fina långkoftan "ViLenda" från Vila för 199 kr.
  Föregående   Nästa