Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Trädgårdsfix
26 mars 2016 16:05
  Övrigt   

Nu börjar det hända grejer i trädgården med små små gröna skott som vågar sig fram här och där och både snödroppar och krokus blommar för fullt.
Tänkte fixa de fula krukorna nu så vi får lite vårfint även i dom så jag och dottern var och handlade blommor och grönt nu så här ska det fixas idag.

Har på mig favvojeansen "VmMaxi" som jag verkligen rekpmmenderra - svårt att hitta skönare boyfriend-jeans än dessa säger jag bara;P
Tröjan är sköna Vila-modellen "ViLace" som vi har några få kvar av ännu tror jag.

Ha nu en riktigt fin påskafton och njut av god mat och godsaker, vi kör igång med alt gott här ikväll.
Regnigt påskfirande
25 mars 2016 16:45
  Outfits   

Har haft en skön ledig dag här hemma, startade ju med påskkampanjen som vi hade förberett klart för i går så vi kunde följa den och svara på frågor m.m hemifrån vilket var skönt så vi ändå kunde vara lite lediga nu.
Har haft årets första löprunda idag med dottern och hjälp vad tungt det var, jag ska nog hålla mig till min ashtanga-yoga;P

Nu ska vi snart iväg till kompisar så ni får ett snabbt foto i dugg-regnet här, har på mig suveräna nya linnet OnlAnna (påfyllning kommer i början av veckan) och grymma "ViCommit"-byxan (påfyllning kommer även av dessa).
Påsk-kampanjen är i gång!!!
25 mars 2016 11:02
  Shopping   

Ja det märks att ni är många som satt med fingret på startknappen nu kl 11:00 för redan efter bara 2 minuter så har många plagg rusat iväg ser jag.
Hoppas ni hinner få tag på det ni vill ha, i år är jag själv mycket nörd med plaggen jag lyckats få tag på så ja hoppas ni känner likadant=)
Mer bilder från påsk-kampanjen.
24 mars 2016 16:59
  Shopping   

På långfredag startar påsk-kampanjen och här ser ni fler outfits på några av plaggen som är med, fler hittar ni på webshoppen nu.
Wihooeeeeiii - påsk-kampanj!!!
24 mars 2016 15:42
  Shopping   

Ja nu får ni se till att hoppa av kvasten och slita fingrarna från påskägget för i morgon kl 11:00 drar vi igång påsk-kampanj till alla er fina Mandel-människor.
Som vanligt är det kanonpriser på helt NYINKOMNA plagg och personligen känner jag att detta är den bästa kampanjen vi haft här på webshoppen för alla plaggen är helt grymma.
Ni kan redan nu se plaggen här på webshoppen och passa på att ställa era frågor direkt nu innan vi går från jobbet.
I morgon kl 11:00 startar kampanjen och ni som hängt med oss här vet att det går undan hos oss så se till att vara snabba på sekunden när den startar=)
GLAD PÅSK
24 mars 2016 14:31
  Outfits   

Ha en superhärlig påskhelg nu alla underbara Mandel-människor och hoppas vårsolen skiner på er.
Vi är lediga alla röda dagar men håll koll här på bloggen och insta i påsk då jag håller igång dom som vanligt =D
Suveräna påfyllningar i dag!!!
24 mars 2016 14:01
  Shopping   

Ja nu inför påskhelgen har vi extra många påfyllningar till er här så ni har många godbitar att shoppa loss på såsom tex: "Vidreamers"-toppen, storsäljaren "Bandit"-jackan, "OnlKendel"-byxan, "OnlNova"-byxan och "OnlMarcy"-väskan (jag har den själv och rekommenderar den verkligen).
Inspiration från tjejerna.
24 mars 2016 10:26
  Outfits   

Härliga vårplagg kommer det upp i dag, bla fina Vila-koftan i det omtycta mönstret som vi ser på flera modeller i vår=)
* Elin har på sig superfina Vila-toppen "ViBika" som är i fin skir kvalitet med små nätta knappar över ryggen.
* Therese har på sig Vila-koftan "ViTika" tillsammans med jeansen "VmSally".
Soya-klänningen kommer i dag.
24 mars 2016 09:54
  Outfits   

I dag kommer den här superfina klänningen från Soya in som är i omtyckt modell med snörning i midjan i härliga färger. Fina lite blankare kvalitet så den faller suveränt och sitter superskönt på.
Kommer i två olika färgkombinationer så var med nu kl 11:00.
Gooodmorgon
24 mars 2016 08:40
  Pieces   

Ja då närmar vi oss en härlig långhelg och vi startar dagen med underbart vårväder, sååå härligt att cykla till jobbet i dag.
Vi jobbar som vanligt i dag så vi finns här till kl 16:30 som vanligt och massa fina plagg kommer upp här kl 11:00, sedan tar vi ledigt de röda dagarna (bloggen och insta håller jag igång även under påskdagarna).
I dag kommer massa fina plagg upp som andas vår och värme som är på gång till oss, hoppas ni norröver som fick snö i veckan också får njuta av vårvärmen snart=)

Jag har på mig favvobyxan "OnlPopTrash" som jag lätt skulle bo i varje dag - sååå himla sköna=)
Upptill har jag Ajlajlk-linnet som jag hoppas vi snart får påfyllning av och coola långa Vila-kavajen "ViHarvey".
  Föregående   Nästa