Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Perfekt modell nu - 239 kr.
28 augusti 2015 13:31
  Eva tipsar   

Suveräna jeansskjortan/klänningen "JdyScota" har vi ju inne nu i dessa fina färgerna och det är ju en suverän modell som man kan ha både som klänning och långskjorta.
Mjuk lagom tunn denimkvalitet med tryckknappr hela vägen framtill, pris 239 kr så den här rekommenderas verkligen.
Fantastiska Object-kappan
28 augusti 2015 10:43
  Outfits   

I dag kommer den här helt fantastiskt fina Object-kappan med den vackra stora kragen som man kan knäppa upp snyggt eller bara vika ner den lite fint som man vill.
Dagens fina plagg...
28 augusti 2015 10:17
  Outfits   

Många fina toppar kommer det upp här i dag som är perfekt nu i övergången mellan sommar och höst.
* Jennifer har på sig fina mönstrade toppen "OnlHeena" med fina broderade detaljer och små knappar framtill, perfekt modell nu till alla flared jeans.
* Therese har på sig superfina toppen "VmCanset" med den omtyckta bara axeln som har kanooonpriset 129 kr.
Gooodmorning...
28 augusti 2015 08:45
  Pieces   

Jag kunde såklart inte låta bli fina Ajlajk-toppen som kom in i går, dessa plaggen är ju sååå fantastiskt sköna i kvaliteten och gillar såklart fina Ohm-tecknet på sidan.
I dag är det ju fredag och det innebär frukostmöte här på jobbet så Kalle har precis varit och köpt goda smörgåsar på bageriet så snart ska vi sätta oss här.

I dag kommer en superfin kappa från Object med cool stor krage som man kan knäppa snyggt, suverän cardigan från Vila i tunn lite blankare kvalitet som är ett perfekt plagg nu i höst, fina toppar både mönstrat och enfärgat med fina spetsdetaljer och en suverän enkel top med bar axel som ni brukar gilla här (kanonpris också: 129 kr).

Jag har på mig "A 284"-toppen, "J3"-halsbandet och suuupersköna byxan "PCJust Wear".
Edblads höstkollektion
27 augusti 2015 15:15
  Smycken/Accessoarer   

Här får ni en tjuvkik på Edblads helt fantastiska höstkollektion som jag beställde in på mässan.
De har verkligen lyckats att träffa helrätt med smyckestrenderna med både de stilrena grafiska modellerna som ni ser på nedersta och översta bilden här och de små små fina modellerna med tex hjärtan och stjärnor på bilden under.
Dunderstorsäljaren "Belle uno" fortsätter i nya modeller med små stenar hela vägen runt om på både halsband och armband i samma stil som omtyckta "Island"-serien.
Påfyllning idaaag!!!
27 augusti 2015 14:07
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av dunderstorsäljaren "OnlLise"-modellen, suveräna "Perfect"-koftan, omtyckta "New Nikoline" i både leggings och strumpbyxor.
Grymma pu-legingsen "Shiny" kommer äntligen in i fler storlekar nu också och dessa är verkligen ett måste i höstgarderoben.
Var med nu med nya påfyllnings-tiden som gäller from idag: 14:30!
Nya modellen på "VmLinea".
27 augusti 2015 10:51
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Ja coola jackan VmLnea som vi har inne på webshoppen nu har jag själv redan norpat då jag verkligen gillar den sköna modellen.
Snart kommer nästa variant på den jackan in som är lite nättare och med lite fler detaljer som synes här. Priset är 599 kr och troligtvis kommer den i både svart och marin, med lite tur är den här redan nästa vecka.
Inspiration från tjejerna.
27 augusti 2015 10:19
  Outfits   

Många fina toppar och nya Object-jeans kommer upp här i dag på webshoppen.
* Jennifer har på sig fantastiskt fina Vila-toppen "Vitapes" som är perfekt nu till alla blåjeans då det är riktigt fina detaljer i blått. Jeansen är nya modellen "ObjTune" från Object som också kommer i dag som är i en härligt mörkblå tvätt som man känner sig snyggt klädd i.
* Therese har på sig underbara Ajlajk-toppen "A 284" med fina Ohm-tecknet i den underbara bomullskvalitet som ni är många, precis som jag, som gillar här. Byxan är grymma "ViCommit" från Vila.
Gooodmorning...
27 augusti 2015 08:56
  Outfits   

Ja regnet öser ner här i dag så det är riktigt mysigt att sitta inne här nu på kontoret med en kopp kaffe och titta ut=)
I dag kommer flera superfina toppar/blusar in som jag verkligen tror ni kommer gilla så håll här nu kl 11:00, det komme räven en ny jeansmodell från Object som är helt suveräna i en rikigt snygg mörk denimblå tvätt.

Jag har på mig favvobyxan "OnlRoyal Reg. Zip"-modellen, Soya-blusen "Cemre" och coola oversize-kavajen "Vimentor".
Sista 15:15-påfyllningen.
26 augusti 2015 16:24
  Eva tipsar   

I dag var sista 15:15-påfyllningen för from i morgon så kommer dagens påfyllningar att ske kl. 14:30.
Vi gör den här ändringen för att förbättra servicen till er så ni kan få era varor snabbare.
Detta gör alltså att man kan lägga order även på påfyllningarna (vid order innan 15.00) och få paketet dagen efter.

Nu är det alltså ny tid som ni ska hålla koll på här: 14:30 är tidpunkten för påfyllningar (ibland kan de komma tillsammans med dagens nyheter som alltid är kl 11:00).
  Föregående   Nästa