Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar!
26 augusti 2015 14:29
  Shopping   

Suveräna påfyllningar idag, så se till att vara beredda här klockan 15,15! Det blir påfyllning på "Onlsidney Wool", "Onlwesta" och "Pcdana Medium".
Det blir även påfyllning på sjalen "A-272"och halsbandet "J3" båda i svart från Ajlajk.
Back To Business
26 augusti 2015 12:37
  Outfits   

Ja nu är det arbetstider för de flesta igen och dags att hitta snygga outfits som passar till jobbet/skolan.
Här visar Jennifer snygga toppen "VmCathrina" som jag själv har och verkligen kan rekommendera.
Jeansen är grymma "ViCommit" som vi har i denim som synes här, svart i både vanlig och hög midja så detta är verkligen en modell vi rekommenderar.
Inspiration från tjejerna.
26 augusti 2015 10:17
  Outfits   

Ja i dag kommer härliga plagg både till fest och vardags.
* Jennifer har på sig gosiga oversize-koftan "ObjBlock" från Object som är i cool modell med snyggt blockmönster. Skön kvalitet som värmer härligt i höstkylan då den innehåller både mohair och ull.
* Therese har på sig superfina Soya-klänningen "Darinka 1" som kommer i två fina färger. Höstjackan här med fina pälskragen kommer i dag också och är sååå himla skön i varm fodrad kvalitet och superfin lite ruggad yta i tyget så den känns superhärligt. Kanooonpris på jackan också som endast kostar 399 kr.
Gooodmorning...
26 augusti 2015 09:14
  Outfits   

Sköna höstvädret fortsätter och i dag slapp vi regnet så nu är det en härlig dag med skön klar lite kyligare luft - underbart=)
I dag kommer massa härliga plagg in, bla en superfin klänning från Soya, cool långkjol från Only som påminner mycket om storsäljaren från i somras så den får ni inte missa. Nu kommer den ärmlösa toppen som jag har på mig här som jag såklart inte kunde låta bli att norpa själv, perfekt till alla jeans här då det är en fin mudd nertill så man kan stuka till den snyggt.

Jag har på mig "OnlZigzag"-toppen och "Flared Regular Derry" -byxan i säsongens trendiga 70-talslook.
Wiihooee - påfyllning i dag!
25 augusti 2015 14:47
  Shopping   

Nu blir det äntligen påfyllning av suveräna Vila-toppen Viquick" som sålde snabbt här i fredags (Therese har den i både svart och vitt), storsäljaren "ViOfficiel"-leggingsen och omtyckta linnet "OnlHendie".
Skjorta - ett måste i höst.
25 augusti 2015 13:44
  Outfits   

Ja i höst får vi göra plats för skjortan garderoben då den är här för att ta plats igen.
Det är ett suveränt plagg som går att variera mycket så perfekt plagg som går att kombineratill mycket. Snyggt att bara ha den enkel som den är eller uppknäppt som ni ser på översta bilden här där Therese har på sig Viele-modellen från Vila.

Det är fortsatt stor trend med att skjorta och nätt stickad tröja över och det passar lika bra med klassisk vit skjorta som en jeansskjorta. På mellersta bilden ser ni "Rock It"-modellen tillsammans med storsäljaren "Geena"-tröjan som jag verkligen rekommenderar (tröjan ar kanonpriset 179 kr).
Skjortan på mellersta och nedersta bilden är dagens oversizeskjorta "ObjAddison" från Object som också är en helt suverän modell.
Till alla er som missade Vmipper...
25 augusti 2015 12:40
  Kommande plagg  /  Only   

Ja coola denimskjortan "VmPipper" sålde slut direkt när den kom upp här på webshoppen bägge gångerna (precis NU finns två kvar så kika om ni har tur med er storlek).

Den här sköna jeansskjortan/klänningen har jag nu beställt in som känns perfekt till alla snygga fakeskinn-leggings (Shiny) och byxor med coatad yta (ViCommit).
Priset här är 479 kr och den kommer inom ca en vecka här=)
Inspiration från tjejerna.
25 augusti 2015 10:16
  Outfits   

Ja härliga höstplagg kommer det in i dag , missa nu inte fantastiska klänningen från Soya - en modell som jag tror många av er kommer att gilla.
* Jennifer har på sig supercoola storpolon som är helrätt nu till alla coola fakeskinnleggings som här suveräna modellen "Shiny" som verkligen är ett måste i garderoben.
* Therese har på sig superfina Soya-klänningen"Dayton 2".
Härligt höstregn i dag...
25 augusti 2015 08:46
  Outfits   

Jag tycker verkligen att det är supermysigt med dessa regniga höstdagar som kommit nu (barnen hemma är dock inte riktigt lika glada när de ska cykla iväg till skolan...).
Känns skönt att kunna klä sig i byxor/jeans och långärmade toppar och skjortor igen så starten av hösten är superhärlig tycker jag.

I dag kommer en superfin klänning från Soya in i smart smickrande modell som går lite omlott framtill. Nu kommer även efterlängtade Vila-koftan i peplum-modell som vi sålt som tusan av tidigare då den var i lite kraftigare kvalitet, dagens modell är PERFEKT tycker jag-. Kolla nu även på underbara storpolon som är såååå gosig och nu kommer en cool oversize-skjorta från Object och omtyckta Object-koftan.

Jag har på mig underbara Ajlajk-toppen, suveräna Object-linnet "ObjAze" (världens bästa underlinne) och storsäljaren "ViCommit".
Dagens påfyllningar!
24 augusti 2015 14:29
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av "Onlgold Tank Top" och "Officiel Long Tank" i svart. Det blir även påfyllning av suveräna "Objpico bag" och "Onllilse Antifit 4896" som rusade iväg här. Var med nu kl. 15.15 :)
  Föregående   Nästa