Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Höstoutfit.
24 augusti 2015 10:21
  Outfits   

Ja i dag kommer flera superfina plagg in här så jag hoppas ni är redo kl 11:00.
* Jennifer har på sig superfina tunikan "VmFrida" i tunn skir kvalitet och nya fantastiskt fina kappan "VmFrida" som är väldigt snarlik OnblSidney så den här rekommenderar vi såklart verkligen!!!
* Therese har på sig trendiga Vila-tunikan/skjortan som är i snygg modell med små hyskor på sidorna som man kan fästa snyggt för att få en cool draperad effekt som ni ser här på fotot längst ner. Fina ringen och armbandet kommer i dag också, både jag och Therese har redan norpat ringen här som har kanonpriset 59 kr.
Gooodmorning...
24 augusti 2015 08:46
  Outfits   

Ny härlig vecka och i dag har vi underbart lite svalare väder så nu kan jag äntligen ha mina OnlRoyal-byxor till jobbet - jag ÄLSKAR verkligen den här modellen, sååå fantastiskt sköna på!!!
I dag kommer cola trend-smycken från Pieces (ni ser ringen här på mig och det kommer armband i samma serie till kanonpris).
NU kommer även Vero Modas fantastiska kappa som är väldigt snarlik JdyBrighton och OnlSidney, den här är med ull i så den värmer skönt. I dag kommer även uppföljaren till storsäljaren Geena som är med fina glittertrådar i som ger en lyxig känsla. Suverän mönstrat linne som är i samma stil vi haft inne nu som ni varit helt tokiga i och lite annat smått och gott.

Jag har på mig underbara "OnlRoyal Reg Zip", linnet "ViVinnie" (kanonpris 179 kr) och suveräna långskjortan "OnlLavery".
Kollektionsmöte med Ajlajk
23 augusti 2015 13:40
  Kommande plagg   

Jag köpte in superfina plagg nu på mässan från Ajlajks fina höstkollektion.
Underbara tunikor, toppar och cardigan med det där lilla extra som de är så duktiga på. Härliga kvaliteter i bomull och viskos som ger ett snyggt skön feminint fall.
Dessa plagg komme rin nu i sept/okt.
Hamam från Edblad.
22 augusti 2015 10:58
  Eva tipsar  /  Kommande plagg   

I går beställde jag in dessa helt fantastiskt fina hamam-handdukar från Edblad som är i en helt grym liiiite kraftigare kvalitet. Supersnygga verkligen och eftersom de är liiite kraftigare så kan man även ha dom som en snygg pläd i soffan och som snygga handdukar i badrummet. Dessa väntas in nu i höst, troligtvis närmsta veckorna.
Kvällssol i Stockholm
21 augusti 2015 18:33
  Outfits   

Njuter i solen här i Stockholm efter en heldag på Formex-mässan. Köpt in massa fint från Edblad och Ajlajk idag som levereras till oss inom några veckor;)
Jag ska lägga ut fler bilder till er här på bloggen i helgen när jag kommit hem till Göteborg igen. Ni kan redan nu se en del på Instagram så ta en kik där.
Har på mig grymma Vila-byxan "Viomi", "Vigyras"-toppen och favoritkavajen som också är från Vila. Ha en fin fredagkväll nu alla fantastiska Mandel-människor.
Dagens påfyllningar!
21 augusti 2015 14:27
  Shopping   

Idag blir det massa suveräna påfyllningar, som ni inte får missa! Vi kör påfyllning på "Fallow Shirt", "Vmmanda Shirt", "Onlkim Blazer" i svart och "Onldiamond Cardigan". Det blir även påfyllning på "Shiny Legging" och "Onlroyal Reg Skinny Zip". Så se till att vara beredda här klockan 15,15 =)
Vardagsinspiration...
21 augusti 2015 12:11
  Outfits   

Det är säkert många av er som börjat jobba och nu kommer värmen tillbaka =) Här kommer några tips på sköna outfits som är härligt svala och passar perfekt nu och även senare i höst!

Jennifer har på sig snygga cardigan/kavajen "Onlmoney" tillsammans med söta linnet "Vmvinnie" och favoriterna "Vicommit".
På de nedre bilderna ser ni suveräna byxan "Easy Wide" med skön vidd och klassiska skjortan "Vmmanda" i vitt för en fräsch look.
Wihooo!
21 augusti 2015 10:27
  Shopping   

Tjohooo! Kolla vad Postis precis kom med! Påfyllningen av snygga skorna "Psjacinda"! Kommer upp till 11.00 =)
Dagens...
21 augusti 2015 09:05
  Outfits   

Fredag och solen lyser på oss - härligt =)
Eva är på mässa så här får ni en tidig dagens på mig och Jennifer!

*Jennifer har på sig snygga stickade tröjan med spets baktill ("Vimatch"), och nya jeansen "Vicalm", med utsvängda ben som är så rätt nu.
*Jag (Therese) har på mig söta toppen "Viquick" som även kommer i svart (och som jag redan norpat själv). Ni ser även nya superfina scarfen med paljetter som glimrar snyggt från Soya. Piffar upp vilken outfit som helst!

Vi ses kl 11.00!
Wiiiiihoooeeee - påfyllning i daaaaag!!!
20 augusti 2015 14:45
  Outfits   

Äntligen äntligen kommer påfyllningen av de efterlängtade Soya-plaggen "Gudrun" och "Feldi".
Nu kommer även fantastiska spetslinnet "ViFalls" och dunderstorsäljaren "ViCommit".
  Föregående   Nästa