Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration
20 augusti 2015 13:30
  Outfits   

Ja det är ju dags att sätta full fokus på höstgarderoben så här kommer ett filmklipp till er på flera suveräna höstplagg vi har inne nu som är perfekta såhär i övergången mellan sommar och höst.
Här ser ni bla "Bandit", "OnlRoyal Reg Skinny Zip" (ett måste i garderoben om ni frågar mig - sååå suveräna modell), "ViFalls"-linnet (min och Thereses favorit).
Inköpsmöte med Soya...
20 augusti 2015 12:44
  Kommande plagg  /  Soya   

I går var jag på kollektionsmöte med Soya inför våren 2016 och det fanns sååå mycket snyggt verkligen=)
Superfina topar, tunikor, skjortor, kimonon som jag redan nu längtar efter. Som tur är så är det tidg leverans här så plaggen kommer in i jan-mars månad.
Kolla in den fantastiskt fina fuskpälsjackan här i rosa (kommer även i svart), den här lilla godbiten kommer i feb/mars men redan nu i oktober så kommer höstsändningen av den så det blir ju perfekt till julfesterna m.m.
Hösttjejerna
20 augusti 2015 10:18
  Outfits   

Ja sköna plagg kommer det in i dag, collegesettet som Jennifer har här i en heelt fantastiskt mjuk skön kvalitet - perfekt att gosa in sig i nu i höst.
* Therese har på sig nya grymma jeansen "OnlLise" och trendiga stickade tröjan "VmKia", snyggt med skjorta under som här (Viele-modellen från Vila).
Tadaa - Lise är hääääär!!!
20 augusti 2015 08:47
  Eva tipsar   

Yes - nu är suveräna OnlLise-jeansen här (extremt snarlika Lizzy) i höstens suuupersnygga denimtvätt som jag själv tycker är den snyggaste någonsin!!! Dessa rekommenderar vi såklart verkligen och jag vet att det är en favortimodelll hos många av er så var med här nu kl 11:00. I dag kommer också en supermysig collegetröja med tillhörande byxa som man kan gosa in sig i nu i höst(säljs seperat).
Nu kommer även en superfin stickad tröja i höstens trendiga mönster som är såååå snygg, ny färg och påfyllning i creme av fina toppen med spetsen nertill som sprang iväg här i måndags kommer nu också.

Jag har på mig sköna Easy-byxan och linnet "ObjEllie".
Dagens påfyllningar!
19 augusti 2015 14:30
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på "Viollay Pant" i marin och svart och "Onldiamond" i flera färger. Det blir även påfyllning på Hamam handduken i turkost och olivgrön. Klockan 15,15 är det som gäller =)
Tre oufits...
19 augusti 2015 12:37
  Outfits   

Ni missade väl inte suveräna kavajen "Viollay Blazer" som kom upp igår? Matchas gärna snyggt med byxorna från samma serie, "Viollay Pant", för en trendig kostym-look.
Här visar vi även två andra sätt att bära kavajen/byxan ihop med annat.

På bild 2 ser ni sköna skjortan "Vmmanda", som vi snart väntar in påfyllning av och som sålde så bra igår. Snygg krage med knappar hela vägen ner och kan även bäras öppen.
På sista bilden ser ni storsäljaren "Objaze" och härliga Object-jeansen "Objliva OBL438".
Inspiration från tjejerna.
19 augusti 2015 10:11
  Outfits   

Ja i dag kommer en heeelt fantastiskt snygg höstkappa från Object som påminner mycket om storsäljaren från förrförra året fast nu i nättare modell som sitter sååå snyggt på!!!
* Jennifer har på sig nya fina stickade tröjan VmEvelia och jackan Dawn som bägge kommer upp i dag. Den stickade tröjan är en helt suverän bas i garderoben nu som är perfekt att ha med skjorta under också för att få säsongens snygga look. Byxan är omtyckta ViCommit som vi verkligen rekommenderar.
* Therese har på sig cola festtoppen "ObjLip" från Object som kommer i dag och likaså fantastiska kappan "ObjCar" där skärpet döljs snyggt invändigt baktill.
Kolla mina fötter...
19 augusti 2015 08:42
  Outfits   

I dag kommer de efterlängtade skorna som jag tipsat om här på bloggen. Jag har såklart tagit dom själv redan och de är liiite stora i storleken så om man ligger mellan två storlekar så kan man gå ner en storlek här. Det är en fakeskinnkvalitet så de har kanonpriset 249 kr.
I dag kommer suveräna Kiwi-toppen 273 med zip på sidan i härliga höstfärger, cool höstkappa från Object, snygg partytop med spetsärmar, skön tisha som är perfekt nu till höstens alla jeans, suveräna baströja i mjuk lagom tunn stickad kvalitet och lite annat smått och gott.

Jag har på mig favvobyxan "ViGossip" och toppen "ViGyras Batwing".
Wihooeee - påfyllning!!!
18 augusti 2015 14:30
  Shopping   

Är ni med nu för nu blir det påfyllning av dunderstorsäljaren "JdyBrighton"-kappan i svart som sprang iväg snabbt som tusan här förra veckan.
Det blir även påfyllning av coola byxan "OnlRoyal Kneecut" (har dom själv och rekommenderar dom verkligen) ochav suveräna basserien OnlGold i både linnet och toppen=)
Sommarklädd till jobbet.
18 augusti 2015 13:17
  Outfits   

Ja nu har vi ju verkligen sommarvärmen här... lagom till att man är tillbaka på jobbet ;P
Det kan ju vara lite svårt att veta vad man ska ha på sig den här perioden så man känner sig snyggt klädd till jobbet men som ändå är skönt svalt i sensommarvärmen.
Här ser ni en snygg outfit som passar bra dessa dagar:
* Jennifer har på sig storsäljaren "ViOllay"-byxan och superfina toppen "OnlHellen". Coola fransväskan här är snygga Object-modellen "ObjLuxi" (jag har den själv och den har använts flitigt den här sommaren då det är en snygg nätt modell).
  Föregående   Nästa