Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Missade du VmPipper...
18 augusti 2015 11:27
  Eva tipsar   

Skynda kolla efter VmPipper NU, för det kom precis in retur på den så kolla om ni kan ha tur med storleken=) Tyvärr går den inte att få tag på igen nämligen utan ni får bevaka sidan för ev. returer.
Inspiration från tjejerna.
18 augusti 2015 10:20
  Outfits   

Suveräna plagg som passar perfekt nu i sensommar och såklart hela hösten framåt kommer upp här i dag kl 11:00.
* Jennifer har på sig superfina klänningen som jag tipsat om här på bloggen - såååå fin!!!
* Therese har på sig coola rutiga hoodie-cardigan i skön kvalitet som jag också tipsat om här - underbar modell att gosa in sig i när höstkylan är här, perfekt även till kyliga sensommarkvällar nu. Jeansen är höstens nya snygga tvätt på storsäljaren "Objliva", dessa är lite mindre i storleken än de Objliva vi haft tidigare (som tom varit lite stora i storleken så ta ev. en större storlek än ni haft i de andra Objliva-modellerna).
Tadaaaaaaaa...
18 augusti 2015 08:53
  Outfits   

Ja i dag var det blåsigt värre när vi skulle få till dagens-fotot men vi klarade ändå precis av att hålla kläderna på plats på ställlningen;P
I dag kommer flera suveräna plagg, bla superfina tunikan och coola rutiga cardigan med hoodie som jag tipsat om här på bloggen.
Kolla även på suveräna skjortan som jag har på mig här fr den här rekommenderar jag er alla att norpa i dag då det är stort fokus på enkel klassisk basskjorta i höstgarderoben i år och dne här kommer både i vitt och i svart och är såååå skön på=)

Nu kommer även höstens nya ObjLiva-jeans som jag vet att många av er väntat på!

Jag har på mig favoritbyxan "Easy" som är perfekt nu dessa varma sensommardagar när man vill vara snyggt klädd till jobbet, skjortan är nya "Vmmanda" och halsbandet är omtyckta "J3", armbanden är en mix av "BR07" och "BR15".
Missa inte jeansskjortan nu!!!
17 augusti 2015 15:35
  Eva tipsar   

Nu kom även påfyllningen av suveräna jeansskjortan "VmPipper" i grått=)
Mjuka upp shoppingfingret!!!
17 augusti 2015 14:29
  Shopping   

Ja i dag får ni allt se till att sitta klistrade vid datorn/mobilen nu kl 15:15 för nu kommer verkligen flera suveräna påfyllningar!!!
Superfina mönstrade linnet som sålde snabbt sist, omtyckta "OnlWesta"-jackan i höstens nya tvätt, grymma "OnlRoyal Zip"-byxan som jag verkligen rekommenderar er alla att köpa (hade mina nu i helgen på modemässan) och GRYMMA jeansen "OnlChristin" som jag vet att många av er väntat på. Suveräna Vmpipper-skjortan får ni bara inte missa nu=)
Byxinspiration.
17 augusti 2015 12:06
  Eva tipsar   

Nu har vi ju fått in så många suveräna byxmodeller så här har jag plockat ut några favoriter till er. Therese är även med så ni får se flera av dom på också=)
Inspiration från tjejerna.
17 augusti 2015 10:16
  Outfits   

Ja det är verkligen mycket snyggt som kommer upp i dag.
* Jennifer har på sig fina blusen "OnlRozi" i trendig 70 tals-look som är helrätt den här säongen.
* Therese har på sig snygga toppen "OnlRikke" som har kanonpriset 179 kr.
Pico-bag är häääär!!!
17 augusti 2015 09:27
  Outfits   

Ja i dag kommer alltså äntligen fantasti Pico-bag som nu är i en fantastiskt fin skinnkvalitet med flera smarta fack och svart enfärgat foder invändigt.
I dag kommer även suveräna Vifalls-linne i lång modell, superfin blus med spetsdetaljer och en cool top med spets nertill och lite annat smått och gott så håll koll här kl 11:00 som vanligt.
I morgon smäller det...
16 augusti 2015 23:52
  Eva tipsar   

Ni såg väl väskan jag hade med mig till mässan i fredags...
Det var ju min egen Pico Bag som jag haft i ca 6 år nu (eller kanske tom längre) och jag kan redan nu tipsa er om att göra er redo för I MORGON kommer den efterlängtade leveransen in igen!!!
Mer från modemässan
16 augusti 2015 15:54
  Kommande plagg  /  Only   

Jag säger bara en sak...ONLY:S vårkollektin var heeeelt fantastiskt med ett nytt upplägg (påminner mycket om Easy) där flera olika modeller kommer in varje månad men med olika print/enfärgat att välja modellerna i och till kanooooonpriser.
Jag blev helt lycklig när jag såg detta och jag tror verkligen ni kommer känna samma sak i februari när de första leveranserna kommer. Snygga byxor i både vid modell och den klassiska lagom vida som ni gillat med Easy, shorts, maxiklänning ,skjorta, linne, långärmad top (med band som avslutas med tassels, nertill som alltid är snyggt) och jumpsuit kommer den här suveräna serien i.
Suveräna priser där tex byxan ligger på 199 kr, linnet kostar 139 kr osv, finvävd viksokvalitet i modlelrna så det sitter skönt på.
Kolla även den här heelt grymma vårkappan som jag också blev helt kär i.
En helt ny linje/undermärke visade Only upp nu också på mässan med plagg i sååå snygga paisley-print, modeller och kvaliteter som var grymt coola så det är en fantastisk vår vi har att längta efter kan jag säga.
  Föregående   Nästa