Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Mer från modemässan

16 augusti 2015 15:54
  Kommande plagg  /  Only   

Jag säger bara en sak...ONLY:S vårkollektin var heeeelt fantastiskt med ett nytt upplägg (påminner mycket om Easy) där flera olika modeller kommer in varje månad men med olika print/enfärgat att välja modellerna i och till kanooooonpriser.
Jag blev helt lycklig när jag såg detta och jag tror verkligen ni kommer känna samma sak i februari när de första leveranserna kommer. Snygga byxor i både vid modell och den klassiska lagom vida som ni gillat med Easy, shorts, maxiklänning ,skjorta, linne, långärmad top (med band som avslutas med tassels, nertill som alltid är snyggt) och jumpsuit kommer den här suveräna serien i.
Suveräna priser där tex byxan ligger på 199 kr, linnet kostar 139 kr osv, finvävd viksokvalitet i modlelrna så det sitter skönt på.
Kolla även den här heelt grymma vårkappan som jag också blev helt kär i.
En helt ny linje/undermärke visade Only upp nu också på mässan med plagg i sååå snygga paisley-print, modeller och kvaliteter som var grymt coola så det är en fantastisk vår vi har att längta efter kan jag säga.

Raija

Ja ....mycket fint som du har hittat ....

den 16 augusti 2015 @ 16:24

Åsa

Hej Eva! Jag vill minnas att du skrivit nån gång vad den snygga gråsvarta färgen heter på ditt nagellack från OPI, jag har försökt hitta i bloggen med fann det inte! Så, jag undrar vad den snygga färgen heter:D?

den 16 augusti 2015 @ 17:32