Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmorning...

24 augusti 2015 08:46
  Outfits   

Ny härlig vecka och i dag har vi underbart lite svalare väder så nu kan jag äntligen ha mina OnlRoyal-byxor till jobbet - jag ÄLSKAR verkligen den här modellen, sååå fantastiskt sköna på!!!
I dag kommer cola trend-smycken från Pieces (ni ser ringen här på mig och det kommer armband i samma serie till kanonpris).
NU kommer även Vero Modas fantastiska kappa som är väldigt snarlik JdyBrighton och OnlSidney, den här är med ull i så den värmer skönt. I dag kommer även uppföljaren till storsäljaren Geena som är med fina glittertrådar i som ger en lyxig känsla. Suverän mönstrat linne som är i samma stil vi haft inne nu som ni varit helt tokiga i och lite annat smått och gott.

Jag har på mig underbara "OnlRoyal Reg Zip", linnet "ViVinnie" (kanonpris 179 kr) och suveräna långskjortan "OnlLavery".

Mettan

Hej! Är väl dags att börja uppdatera höst/vinter garderoben.Vilka färger kommer att komma nu i höst/vinter

den 24 augusti 2015 @ 09:09

Eva

Mettan, ja det är absolut dags att se över höstgarderoben nu=)
I höst är trendfärgerna de vackra brända röda nyanserna såsom tex marsala (som blev utsedd till årets trendfärg från Pantone) och vi ser mycket khakigrönt, bägge färgerna här är verkligen snyggt till allt svart.
Lägg fokus nu i starten på bra svart byxa och ett par jeans, snygga toppar i svart och vitt (kika även på suveräna linnet Vifalls från Vila som är min favorit nu), bra cardigan/kavaj tex OnlDiamond, eller OnlKim. Jag kommer att göra en trendrapport här närmsta dagarna så ni får mer info om hösten 1015.

den 24 augusti 2015 @ 09:26

Anonym

Geena 😍

den 24 augusti 2015 @ 09:49

J

Eva undrar vilken längd du har på byxorna 30 eller 32?

den 24 augusti 2015 @ 12:37

Eva

Jag tog 32-längden här för jag gillar att de rynkar sig lite nertill=)

den 24 augusti 2015 @ 12:56