Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Halloj
28 mars 2018 08:53
  Shopping   

Godmorgon!

Hoppas ni mår bra. Idag kommer det finfina plagg :) Jag var bara tvungen att ta detta setet som ni ser på bild. Byxorna är så sköna på och faller snyggt. Det kommer även en fin topp från Ichi som är härlig att matcha till.

Fler bilder kommer på nyheterna inom kort.

Ha en fin onsdag!

Kram Charlotte
Klicka hem Josefins vårfina outfit!
27 mars 2018 14:06
  Shopping   

Snart packas de sista ordrarna för dagen (15.00)! Om ordern läggs nu innan klockan 15 så hinner det förhoppningsvis komma fram innan det blir påskledigt!

Här ser ni Josefin i en ljus och fräsch outfit med blus från Levete och byxor från Only. Blusen känns både lyxig och fin. Den sitter löst och skönt på så man känner sig bekväm och får plats med massor av god påskmat ;)

Byxorna är favoriter från innan! De kom nyligen i vitt!

Vi har även en söt tröja för priset 149kr. Den är så himla fin med rosetten där bak. Den gör sig snygg till både jeans och kjol!


Blusen från Levete!

Byxor!

Tröjan med rosett!




Så här springer jag runt på kontoret idag!
27 mars 2018 13:01
  Shopping   

Jag var faktiskt väldigt snabb med att plocka hem skjortan som kom idag.. Jag kunde inte låta bli hehe.. Så fort jag öppnade kartongen blev jag kär ;) Jag är även väldigt sugen på de matchande shortsen. Tänk er det setet en härlig sommardag när man vill känna sig fint klädd men man inte vill ha något som är tajt eller jobbigt ;)

Jag har matchat med kjolen från Only. Jag såg tyvärr att den var ganska utplockad men här kommer en likande som jag tycker är jättesöt!

Klicka er vidare till skjortan här! Jag rekommenderar verkligen den.

Här hittar ni en liknande kjol som jag har på bilden!

Kraaam från Amanda
Wiiieeee- Såå mycket fint!
27 mars 2018 10:18
  Shopping   

Vårkänslorna kanske inte kommer när vi tittar ut genom fönstret idag men här på Mandel är våren i full gång.. Dagens nyheter ger oss både längtan och hopp om att våren snart är här trots snöfallet som kom inatt.. ;)

Vi ser Amanda i en superfin outfit med nytt print på populära Vidreamers och Jeanskjol från Jacqueline de Yong! Det här är en felfri outfit då den är superfin med både färger och material. Ni kan även klicka hem hela looken för endast 378kr!!! Superpris på både kjol och topp.

Här ser ni fina Jdybanja-toppen på Jessica! Det är så modernt att ha en lösare topp över en tajtare klänning. Ni ser ju hur snyggt det blev här ;)

Amanda har även på sig Vilas suuuperfina set med både shorts och skjorta! Amanda har hunnit norpa skjortan och har på sig den idag! Ni får nog se lite mer av hennes outfit senare idag ;)

Sen har vi ju den här dröööömklänningen från Ichi.. Den känns så rejäl och lyxig i materialet. Det är flera lager av tyget som ger den både lite tyngd och ett vackert fall. Det är omlott så man kan själv välja hur tajt den ska sitta. Den kommer även i rött!

Dagens jeans såg ni tidigare idag och de sitter verkligen grymt bra på! Både Charlotte och Jessica blev kära i passformen. De kostar 279kr!

Nu är det bara några få minuter till plaggen kommer upp- Hoppas ni är redo! ;)


Hej vinterland!
27 mars 2018 09:23
  Outfits   

Godmorgon!

Idag överraskade Göteborg med lite snö..Ändå väldigt fint och vackert men vi vill ju ha vår...

Som ni ser på bilden kommer det väldigt fina toppar. Populära Vidreamers kommer i ett fint print
Två coola t-shirt med volangärmar. En i serien Jdybanja, samma som klänningen som tog slut snabbt här och tyvärr inte går att få tag på fler. Den här toppen är lika skön som klänningen. Och en med text fram som är i skön bomullskvalitet.

Jag måste rekommendera dessa jeans jag har på mig som också kommer idag. Såååå sköna och mjuka att ha på sig, kommer bli en favorit i min garderob.

Kika in här snart igen så ser ni fler godbitar av dagens plagg.

Kram kram ❣️
Jag har på mig fina Vilinetta l/s tunic idag.
Dagens 14.30 plagg
26 mars 2018 14:08
  Shopping   

Hej!

Ni missar väl inte dessa härliga tröjor och jackan Vikenya som finns att shoppa. Vi hoppas verkligen att våren är på väg, men än så länge får vi värma oss med Nmjames och Vikenya jackan så länge. Och fina Vitobi som är så mjuk och skön! 14.30 finns dessa plagg att handla.
Jeans och tisha- Det blir aldrig fel!
26 mars 2018 13:00
  Shopping   

Som rubriken lyder- Det kan verkligen inte bli fel med den enklaste outfiten! Det blir både fräscht och enkelt. Ibland krävs det inte mycket för att det ska bli snyggt ;)

Små detaljer ger outfiten det lilla extra så som den lilla slitningen vid benslutet och det lilla printet på t-shirten.

Ni hittar tishan här!

Ni hittar jeansen här!

Festa loss i klänningen från Minimum!
26 mars 2018 09:56
  Shopping   

Ååh hur vacker är inte långklänningen från Minimum? Den nättare öppningen i ryggen ger den verkligen det lilla extra. Den lite högre slitsen gör det både enkelt och snyggt att dansa i ;)

* Idag kommer det vita "Onlroyal Deluxe Jeans". De sitter som ett späck på, Jessica har dessa i blått!

* Vi får en riktigt fin offsboulder-topp med knyte framtill. Den här kommer passa perfekt ihop med ett par jeansshorts till exempel!

* Vero Moda har kommit med det perfekta baslinnet som även gör sig fint till fest. Det är jättefint ihop med en kavaj eller cardigan! Det kommer i rosa och rött.

* Det kommer en jumpsuit från Minimum i nätt offshouldermodell som sitter såå himla skönt på! Den får ett jättefint fall samtidigt som den sitter löst på. Det är resår i midjan som ger en fin effekt!

Kika in 11.00 För att se mer av vad som kommer idag ♡

Kraam
Äntligen måndag!
26 mars 2018 08:58
  Shopping   

Hej på er!

Äntligen måndag och vi startar denna veckan med fina plagg. Kaftanen jag har på mig är så skön. Matcha med jeans och linne under nu, för att sedan slänga över den bikinin i sommar. Det kommer även en supersöt jumpsuit från Minimum som ni inte får missa...

Vi ses snart igen!
Veckan som gått
25 mars 2018 19:50
  Shopping   

Åh vilken fin vecka vi haft med massa vårnyheter som ni verkligen har gillat! Så skönt att det blir ljusare och ljusare på kvällarna nu, våren är nära :)Här ser ni de populäraste plaggen i veckan som gått, samt vad som hänt på Instagram. Just nu har vi en tävling på vår Instagram som ni inte får missa :). Ni hittar den här www.instagram.com/mandeldesign

Ha en fin söndagkväll!

Kram Mandelgänget
  Föregående   Nästa