Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sköna söndag!
25 mars 2018 15:29
  Övrigt   

Idag har vart en härlig dag, så jag gav mig ut på förmiddagen på en PW. Barnen ringde och påminde mig om att det var våffeldagen. Så det var bara att bege sig hem och fixa våfflor. Fick göra egen smet den här gången då det ekade tomt i hyllorna där den färdiga mixen brukar stå...

Den blev ganska bra men hade kunnat vara lite frasigare :)

Hoppas ni också fått goda våfflor idag 😋

Kram Charlotte

Lördags mys
24 mars 2018 14:16
  Shopping   

Denna lördag har jag tagit mig till landet. Här finns världens mysigaste café och en liten butik med allt. Man kommer alltid ut med något litet. Idag shoppades det lite pynt inför påsk! Hoppas ni har en fin lördag!

Kram Charlotte
Trevlig helg!
23 mars 2018 15:57
  Övrigt   

Här kommer lite bilder från vårat frukostmöte i morse. Många bra beslut togs även om vi var lite fnissiga just här. Camilla från Hitta plagget kom på besök. Vi önskar er en riktigt härlig helg!

Kram från Mandeltjejerna 💕
Plagg inför helgen
23 mars 2018 14:12
  Shopping   

Kolla på dessa fina plaggen som kommit in på nytt!! Jag tror att bomber jackan får följa med mig hem i dag. Så fin... 14.30 finns det att shoppa.
Freeeedaaaaag!
23 mars 2018 09:20
  Shopping   

Äntligen fredag! Vi får upp såå mycket fint idag. Jessica har matchat en så himla fräsch och snygg outfit från kläderna som kommer idag! Byxorna är ny färg på Onlblush som sitter jätteskönt på. Jessica har dessa i blått!

Linnet kommer även i rött, vi har även klänningen från samma serie! Det småblommiga printet är verkligen sött.

Kavajen... Hur söt är den inte? Volangen vid ärmslutet blir en perfekt detalj., Man kan verkligen ha den både till vardags och till fest!

Amanda har på sig den fantastiskt sköna klänningen från Jacqueline de Yong. Den har det fantastiska priset 139kr!!! Här får ni vara snabba, den kommer även i grått och vitt.

Ichi kommer med en söt jumpsuit i rosa! Den kommer vara så fin till sommaren. Många av er har frågat efter den då den har synts ihop med lite andra kläder på shoppen ;)

Vi får även två nya färger på klänningen "Objelsa".

Ha en fortsatt fin fredagsmorgon!
Härliga Fredag!
23 mars 2018 08:30
  Shopping   

God morgon på er fina Mandlar!

Så skönt med fredag! Den här veckan har gått alldeles för fort....Det har varit mycket nytt för mig att sätta mig in i men känns väldigt kul att vara tillbaka. Nu skall vi ha ett litet frukostmöte och prata igenom veckan som varit. Det kommer många fina nyheter idag, bl.a kavajen som jag har på mig. Så söt med volangen på ärmen..kanske inte syns så väl på bilden. Men kika in här snart igen så ser ni det bättre.

Ha en fin helg!
Shopping!
22 mars 2018 14:12
  Shopping   

Ni har väl inte missat dessa godbitar som finns åter shoppen! Byxona Hizto provade jag idag och satt super skönt på. Vi fick även in fler av Onllova i ljus aprikos och den sköna bas t-shirten Vidreamers i. Beställ innan kl 15.00 så skickas det idag!
Superläckra nyheter!
22 mars 2018 10:17
  Shopping   

Här ser ni Jessicas fina kostymset från Only! Huur fin är inte kavajen med knytet? Riktigt feminin och bra i passformen. Att den är lite längre ger ett trendigt intryck. Kostymbyxan tillhör och sitter perfekt på! Det lilla sprundet framtill ger dem det lilla extra.

Amandas fantastiska blus har vi även som klänning! Man blir så glad bara av att titta på den. Det är omlottmodell med ett underlinne.

Vi får flera nya färger på fantastiska "Vmhenna 3/4 Dress"! Så ljuvliga i färgerna, Amanda har norpat flera av dem!

Vi får in jättefina örhängen från Pieces i fina färger. Dessa är perfekta att matcha med en helsvart outfit till exempel.

Det kommer upp en söt offshoulder-topp från Jacqueline de Yong. Den har superpriset 159kr!
Gråa torsdag!
22 mars 2018 08:42
  Shopping   

Hej på er!

Den här torsdagen bjuder Göteborg på en ganska grå dag. Därför är vi extra glada att vi kan piffa upp det här med härliga färger och fina plagg som kommer idag. Jag har siktat in mig på den gula klänningen ;)


Kram 💛
PCMIA 3/4 DRESS
21 mars 2018 13:57
  Shopping   

Ni har väl inte missat den här fina klänningen från Pieces?

Söt och nätt modell som passar till alla tillfällen! Den är snygg att ha både till vintern och sommaren. Klä upp den med ett par örhängen till festen eller matcha med jeans till vardags!

Klicka hem den här!

kram
  Föregående   Nästa