Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Två härliga våroutfits!
21 mars 2018 09:50
  Shopping   

Här kommer tips på två härliga outfits nu inför våren! Solen har verkligen lyst upp dagarna här nu som gett oss både glatt humör och längtan efter värme. Som ni såg på Instagram igår hann vi även med en snabb kaffe ute i solen utan att frysa! Tjohoo! ;)

Vi ser Jessica i Soyas fantastiska blus med lite kortare volangärm. Den kommer även i svart och mörkblått. Till det har hon på sig byxleggingsen från Only. Dessa sitter huur skönt på som helst! Mycket stretch och formar verkligen snyggt.

Amanda har på sig en offshoulder-topp i jättesöt modell. Den här blev vi alla riktigt sugna på! Så fin ihop med den nya färgen på byxan "Onlserena"! Dessa har vi verkligen sålt såå mycket av så här får ni vara snabba! Vi får dem i mörkblått och även påfyllning på de rosa.

Som ni såg tidigare idag kommer äntligen klänningen från Onlpoptrash-serien. Den sitter jättebra på! Det är så skönt med en rak modell då man både kan klä upp och ner den.

Vi får en mjukt stickad tröja från Jacqueline de Yong i flera fina färger. Den här är perfekt att ha till vardags med ett par jeans till exempel.
På väg...
21 mars 2018 08:55
  Övrigt   

...till Stockholm!

Nu sitter jag på tåget till Stockholm för lite möten. Frukosten idag är nog inte den nyttigaste jag ätit men kaffe och macka blir aldrig fel, när man vart uppe i ottan. Ovan ser ni några av dagens plagg som kommer i härliga fina färger.

Vi ses!

Ps... Tillhör inte selfie generationen som ni ser på bilden😉
Psssst..!
20 mars 2018 14:28
  Shopping   

Wiiiie! Nu äntligen kom posten med påfyllningen på svarta Vmsophia! Snabba er in och klicka hem er storlek innan de tar slut igen! Om ni hinner klicka hem den innan 15.00 idag så har ni dem förhoppningsvis imorgon!

Kraaam
Inspiration med Josefin!
20 mars 2018 12:44
  Shopping   

Här har ni en härlig outfit med rosa toner!

Att kjol som går nedanför knäna är modernt är inget nytt! Trenden bara växer och växer. Här har vi en av våra favoritkjolar! Den känns så lyxig och söt i modellen.

Blusen kommer från Soya och finns i fleera färger! Det är verkligen en blus som passar perfekt till både vardags och AW:n ;)

Metallicväskan
är både snygg och smidig att ta med till stan! Man får plats med det nödvändigaste och lite till ;)

Daaagens!
20 mars 2018 09:44
  Shopping   

Ni fick ju se en lite smygkik tidigare idag på några av dagens nyheter! Här ser ni Amanda i två outfits från idag!

Jeanskjolen i lite längre modell med knäppning framtill är riktigt fin! Den sitter både skönt och snyggt på. De fina sömmarna ger en snygg effekt.

Linnet kommer i fler fina färger! Perfekt att ha under kavajen eller till jeansshortsen till sommar. Det kostar 179kr!

Sedan har Amanda matchat en outfit från både Jacqueline de Yong och Vero Moda. Toppen kommer i tre färger. Det lite blankare materialet framtill ger en lyxig känsla. Byxan är fantastiska "Vmvictoria" som snabbt sålt slut i både mörkblått och svart. Här får ni vara kvicka klockan 11.00!

Vi får en parkasjacka i kortare modell i färgerna mörkblått och ljus sand! Den har superpriset 379kr!

Den ljuvliga klänningen som Charlotte visade er tidigare kommer även i svart/blommigt! Den sitter verkligen så sött på! Jättefin att ha till både festen och vardags.

Den mjuka omlottblusen som också hängde på klädställningen kommer även i svart! Den är från Pieces och sitter riktigt fint på.


God morgon!
20 mars 2018 08:42
  Shopping   

Hej på er

Vill först tacka för alla fina kommentarer som jag fick igår. Känns verkligen så kul att komma tillbaka.Gick på små rosa moln när jag gick hem. TACK!!!

Här får ni en liten sneakpeak på lite av dagens 11.00 plagg. Bl.a denna helt ljuvliga klänning som är så fin. Funderar på att köpa denna till påskens festligheter.....

Var med oss kl 11.00 så att ni inte missar dessa godbitar. 🌸
Påfyllning!
19 mars 2018 14:22
  Shopping   

Hej kära mandlar!

Vill bara tipsa om dessa fina plagg som finns i shoppen som vi fått påfyllning av :) Vårens fina jacka har jag redan norpat i rosa....;)
14,30 får ni sitta redo!!!

Måndag here we come!
19 mars 2018 09:32
  Shopping   

Ja idag har vi en riktigt bra måndag! Charlotte är tillbaka och det firas med extra fina nyheter.

Vi ser Amanda i Pieces superläckra set med knytdetaljer! Kan det bli sötare? Toppen kan man själv välja om man vill knyta fram eller baktill. Byxan är högre i midjan med knyte upptill som man kan ta bort om man vill. Supersnyggt att ha ihop eller till annat. Blusen som Charlotte har på sig idag passar jättefint till byxan till exempel.

Charlottes blus kommer även i svart! Den är lite blankare i materialet som gör att den känns lyxig.

Vi får en långkläninng från Vila i omtyckt modell. Det är ett högra sprund på ena sidan som ger en riktigt häftig effekt. Den kostar 199kr!!

Poptrashtröjan som vi visade er förra veckan kommer idag!!! Äntligen! Den här får ni inte missa, den är riktigt snygg ihop med alla våra poptrashbyxor som vi har hemma ;)

Soya kommer med en söt omlottklänning i blommigt mönster. D>en här tror vi att ni kommer falla för!



Heeeeej!
19 mars 2018 08:26
  Shopping   

Godmorgon!

Så himla kul att vara tillbaka här på Mandel! Jag tar nu över efter Tanja och det ska bli så spännande att bli en del av teamet igen. Nya uppgifter och utmaningar väntar och jag ser fram emot att få dela det med er!

På bilden har jag på mig den fina toppen som kommer kl 11.00 idag. Fick lite vårfeeling första dan på kontoret, även om det är -2 grader här ;)

Vi ses!

Kram Charlotte
Vi tar helg med inspiration på Josefin
16 mars 2018 13:55
  Shopping   

Nu är det inte lång tid kvar innan det blir helg! Men innan helgen riktigt är här så tycker vi att Josefin får inspirera med en våroutfit inför helgshoppingen!

Ni hittar de snygga jeansen här! Amanda har norpat dessa och har hunnit använda dem en hel del!

Tröjan med den söta rosetten hittar ni här! Den har superpriset 149kr (!!!).

Njut nu av en härlig helg! Kram tjejerna på Mandel
  Föregående   Nästa