Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Två härliga våroutfits!

21 mars 2018 09:50
  Shopping   

Här kommer tips på två härliga outfits nu inför våren! Solen har verkligen lyst upp dagarna här nu som gett oss både glatt humör och längtan efter värme. Som ni såg på Instagram igår hann vi även med en snabb kaffe ute i solen utan att frysa! Tjohoo! ;)

Vi ser Jessica i Soyas fantastiska blus med lite kortare volangärm. Den kommer även i svart och mörkblått. Till det har hon på sig byxleggingsen från Only. Dessa sitter huur skönt på som helst! Mycket stretch och formar verkligen snyggt.

Amanda har på sig en offshoulder-topp i jättesöt modell. Den här blev vi alla riktigt sugna på! Så fin ihop med den nya färgen på byxan "Onlserena"! Dessa har vi verkligen sålt såå mycket av så här får ni vara snabba! Vi får dem i mörkblått och även påfyllning på de rosa.

Som ni såg tidigare idag kommer äntligen klänningen från Onlpoptrash-serien. Den sitter jättebra på! Det är så skönt med en rak modell då man både kan klä upp och ner den.

Vi får en mjukt stickad tröja från Jacqueline de Yong i flera fina färger. Den här är perfekt att ha till vardags med ett par jeans till exempel.

Anna

Fina ni är tjejer!

den 21 mars 2018 @ 10:27

Carina

Ni är verkligen snygga ❤

den 21 mars 2018 @ 10:38

Amanda

Tack vad gulliga ni är! ❤

den 21 mars 2018 @ 11:20