Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vi fyller år i dag!
8 september 2016 14:52
  Eva tipsar   

I dag är det exakt åtta år sedan vi startade webshoppen mandeldesign.se, då hade vi drivit vår fysiska butik i Göteborg sedan 1999 och kände att det var läge att ta steget ut på nätet.
Kalle byggde själv hela sidan (och det är än i dag han som står för hela den tekniska lösningen som därmed är specialgjord endast för oss), och jag köpte in plaggen och fotades sedan i dom av Kalle så det var vi två som gjorde det mesta då. Vi hade butiken i stan och det var på övervåningen som vi startade webshoppen och ganska snabbt fick vi flytta till större lokaler då vi växte snabbt.
Här kan ni läsa en del av allt som skrevs om oss redan första året:

Artikeln här är i Göteborgsposten ett år efter att vi startade webshoppen och det är mig som ni ser bakifrån i vår dåvarande fotostudio i den första lokalen vi flyttade till.
Bästa vinterjackan kommer i dag!!!
31 augusti 2016 09:21
  Eva tipsar   

Jag vågar mig nog på att säga att Vila-jackan som kommer i dag är säsongens absolut bästa om man är på jakt efter en riktigt varm dunjacka som man känner sig snyggt klädd i också. Självklart har man olika smak men jag tror verkligen att den här modellen kommer att gillas av många många, den påminner en hel del om en bomberjacka men med 50% dun och 50% fjäder så den är riktigt varm, har såklart redan norpat den själv. Det är stora sköna fickor framtill och mindre zipficka på ärmen OCH innerficka äntligen.
I dag kommer även storsäljaren "OnlSmoke"-bomberjackan som är vändbar och nu kommer den i svart och i rosa med fint småblommigt foder - sååååå fin!
Nu kommer även nya färger på Ajlajks bastop som är liiite längre än i fjol så den sitter suveränt på.

Jag har på mig favvojeansen "NmEve", sköna singoallatoppen "Jdykenya" och nya fina Orelia-halsbandet som också kommer upp i dag.
Sätt kryss i almanackan: 24/9-25/9
30 augusti 2016 12:45
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja nu är det snart dags för höstens stora lagerrensning här i lokalerna på webshoppen.
Det är helgen 24/9-25/9 som ni får sätta stort kryss i almanackan för nu.
Som vanligt är det kanoonpriser på senaste rea-plagen som vi säljer ut här (inget som finns på webshoppen nu alltså).
Storsäljare...
29 augusti 2016 16:12
  Outfits  /  Eva tipsar   

Ja Vilas suveräna bomberjacka "ViConcrete" finns i både lång och kort modell (jag har bägge modellerna själv då detta är en riktig favvomodell).
Fördelen med den här är att den är skönt lite tjockare fodrad och man har plats med tröja under så man kan verkligen ha den här jackan långt in i höst. Snyggt med den breda ribbade mudden nertill också som sticker ut och skiljer sig från de vanliga bomberjackorna.
Jeansen här är storsäljaren "NmEve" och toppen fina modellen
Pssst
24 augusti 2016 09:51
  Eva tipsar   

Idag kommer en såååå himla fin asymmetrisk top in med ena axeln bar som ni bara inte får missa (har redan norpat den själv).
Jag befinner mig i Stockholm nu och kommer att gå på Formex-mässan hela dagen så håll koll på insta där jag kommer lägga ut bilder allt eftersom jag får tid:)
Tack vare Josefine...
19 augusti 2016 13:43
  Eva tipsar   

Ja det är alltid kul att kika på era ordrar vad ni plockar ihop och i dag när jag gick med plocklistorna så hade en kund (Josefine) lagt två färger på den här fina toppen "ViRemember" som jag själv kände att jag missat helt.
Jag sprang iväg och provade den snabbt och den satt verkligen superfint på så den här norpade jag själv själv nu, kan verkligen rekommendera den, fin lite tunnare kvalitet med struktur i tyget.
Påfyllning OCH ny färg av storsäljaren.
16 augusti 2016 10:48
  Eva tipsar   

Var snabba här nu när omtyckta "OnlLeco" kommer i svart och påfyllning på den rosa som sprang iväg här snabbt förra veckan=)
Trevlig läsning om oss...
10 augusti 2016 15:46
  Eva tipsar   

I dag kan man läsa om oss i E-handel.se, vill ni se hela artikeln så klicka här.
OnlPopTrash kommer NU!!!
2 augusti 2016 10:59
  Eva tipsar   

Skynda skynda för nu blir det påfyllning på storsäljaren "OnlPopTrash" i flera storlekar och färger (några är på restorder fortfarande och kommer senare de här månaden).
Sista rea-helgen.
30 juli 2016 08:51
  Eva tipsar  /  Outfits   

Ja i morgon är sista dagen som vi har rean på webshoppen så se till nu att göra en sita ordentlig rea-koll då det fortfarande finns flera bra styles att klicka hem till kanonpris.

Här visar Amanda supersköna Vila-tröjan "ViLace" (har den själv) och fina jeansshortsen "PCJust Becca" som nu kostar 149 kr.
  Föregående   Nästa