Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Smidigare att handla

29 september 2013 16:56
  Övrigt   

Här kommer nästa inlägg om vår nya sajt som snart lanseras.
Jag har jobbat mycket på att det ska vara så smidigt som möjligt att handla. Därför kommer man kunna välja "Håll mig inloggad" när man loggar in vilket gör att man slipper logga in nästa gång från den datorn/enheten. Detta förenklar även för de som inte brukar logga in för då slipper man fylla i sina uppgifter i kassan.
En annan fördel med att hållas inloggad är att favoriter man väljer automatiskt sparas.

P.S. Det problem som vissa har haft att handla i den nya kassan är löst! Tillsammans med hjälp av våra kunder kunde jag till slut ringa in problemet tillsammans med Klarnas tekniker så de kunde lösa buggen. Det var i speciella situationer i kombination med webbläsaren "Internet Explorer 9" som kassan bara stod och "snurrade". Men nu ska det vara korrigerat.

/Kalle

Tina

När kommer den nya sidan?

den 29 september 2013 @ 23:28

Kalle

Planen är att den ska upp till helgen. Det är mitt mål i alla fall.

den 29 september 2013 @ 23:58

Anita

TJoho, då kan jag handla igen.Jamen ni är bara helt klart jättebäst!!!!

den 30 september 2013 @ 09:48

Kalle

Kul att höra Anita! Det är alltid svårt när någon säger att de har problem men det fungerar bra för övriga. Då gäller det att hitta en röd tråd hos de som har problem och då är er hjälp ovärderlig.

den 30 september 2013 @ 10:04

E

Hej!
Kommer man ha möjlighet att se hur många plagg det finns kvar av varje strl? Frågade detta i våras men då svarade Eva att det inte fanns ngn möjlighet med den funktionen just då...
Ibland när man är i valet och kvalet om man ska beställa eller ej så kan det vara skönt att veta om det bara finns ngt enstaka plagg kvar (måste köpa NU!) eller om det finns många plagg kvar (kan kanske fundera till nästa dag!)

den 30 september 2013 @ 11:47

Kalle

E, nej vi kommer inte ha lagersaldo för varje storlek. Då vi beställer in väldigt många olika modeller så har vi sällan så många av varje variant eftersom vi inte vet hur bra den ska sälja. Sedan är ju sådan information relativ till hur många som handlar en produkt. Vi kan i princip aldrig veta att en en storlek kommer finnas kvar till nästa dag.

den 30 september 2013 @ 15:26

E

Tack för svaret! :)

den 30 september 2013 @ 16:01

Johnna

Det här kommer att bli såååå bra! Snyggt!

den 30 september 2013 @ 18:14