Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Superdunderfunktion!
27 september 2013 20:04
  Övrigt   

Får vi presentera en världsnyhet!
Som första webbhandel så kommer Mandel Design ha aviseringar på sajten. Ni som använt Facebook vet att man får en avisering när någon skrivit på en inlägg man gjort. På liknande sätt kommer det fungera hos oss.

Ett exempel:
Du ställer en eller flera frågor på produktsidorna.
I samma sekund som vi svarar så får du en avisering högst upp på sidan. När du klickar på den så ser du vem som svarat på din fråga/frågor.
Klicka på svaret och du förflyttas till rätt sida och sidan glider ner till din fråga och svaret...Magi!

Kom ihåg var ni såg det först!
/Kalle
Intervju i tidningen...
27 september 2013 15:30
  Övrigt   

Nu är vi med i tidningen "Fria Företagare" där man kan läsa intervju med mig om Mandel och "resan" som vi gjort sedan vi startade butiken i stan 1999 fram till nu då vi enbart driver webshoppen =)
Bra påfyllningar!
27 september 2013 14:40
  Shopping   

I dag blir det påfyllningar på suveräna "Just Jute" och fina toppen "Highway" med stjärnan framtill som ni verkligen gillat här=)
Det kommer även in fler storlekar på sköna leggingsen "London" i svart som är en fin liiite kraftigare kvalitet på leggings.

pssst, såg att det finns inne två storlekar i svart nu på Serena så var snabba och ta den nu ni som inte hunnit med tidigare. Macro-jackan har det också kommit in ngn mer storlek av här i dag, den har jag ju själv och kan verkligen rekommendera den - värmer gott nu när det är kallt på morgonen=)
Inköpsmöte med Object...
27 september 2013 14:01
  Kommande plagg  /  Object   

I går var jag på inköpsmöte med Object och såg massa snyggt för våren 2014.
Kolla tex på de snygga canvasshortsen som säljaren håller i här, de kommer både som synes (och i svart och vitt) och i denim med coola slitningar. Modellen är som ni kanske ser vår omtyckta "Linda" så den kommer bli kanooonfin=)
Ni som hängt med här flera år känner nog igen fina jeansklänningen för det är en variant på en av våra första dunderstorsäljare som nu görs om i ny fin modell men med samma omtyckta denimtyg.
Coola koftan som säljaren har på sig kommer också in och det är leverans innan jul på den.

Inspiration från Joline
27 september 2013 11:02
  Outfits   

Ja som ni vet så är ju Joline gravid och då ni är flera därute som är i samma tillstånd så tänkte vi passa på att ger en lite bra tips på outfits från webshoppen som funkar bra även när man är gravid=)

*På översta bilderna har Joline på sig "Corrie"-jackan, "Live Love Long O-neck", "Rikka Alica", väskan "Sallion" och fina halsbandet "Ericca".
* På de nedersta bilderna har hon suveräna "Amaze"-tunikan som är en perfekt bas i höst till alla fina leggings, sköna koftan "Piper", Sjalen "Emos" och leggingsen "Fix It"
Fredagsoutfits...
27 september 2013 10:14
  Outfits   

Ja nu har vi härligt soligt väder här i Göteborg så det är en vacker höstdag här och det hoppas jag håller i sig över helgen också=)
* Jag har på mig den fantastiskt coola Soya-jackan "Raben 15" som kommer i dag där det är en fin materialmix med vanligt tyg också så det blir ett snyggt fall i ringningen. Byxan är såklart suveräna "Rikka" som jag tror jag måste ha själv här (har ju redan tre stycken i den tunnare kvaliteten;P).
* Jennifer har på sig fina blusen "Sandy" som kommer i dag och omtyckta "Skinny Reg. Soft"
* Joline har på sig sköna stickade tröjan Jutta och fina mössan "Effy"med angora i så den värmer skönt, bägge modellerna kommer i dag. Byxan är sköna "Wonder Eclusive".
* Therese har på sig fina "Rikka"i nya printet som kommer i dag och suveräna bastoppen "Killer".
Driftstörning.
27 september 2013 08:31
  Övrigt   

Tyvärr går det inte att lägga ordrar på webshoppen nu då det är problem med vår kommunikation med Klarna just nu.
Ha tålamod så hoppas vi att problemet snart är löst här=)

--- OBS. NU funkar allt normalt igen så välkomna att shoppa loss. ---
Gooodmooorning...
27 september 2013 08:31
  Outfits   

I dag kommer det nya printet på suuupersköna Rikka-byxan in här som jag verkligen rekommenderar. Dessa är ju liiite kraftigare så det är perfekt nu i höst och vinter.
I dag kommer även en grymt cool jacka med pu-detaljer från Soya som sitter helt fantastiskt snyggt på.
Suveräna fodrade tumvantar i skinn (som både jag och Jennifer redan norpat själva), fin mössa och gosiga stickad tröja kommer också här i dag och en fin chiffongtop i svart.

Jag har på mig suveräna "Stella"-byxan, "New Helena Tiger"-toppen och koftan "Wild Cat".
Nya Rikka kommer i daaaaag!!!
27 september 2013 06:55
  Eva tipsar  /  Only   

Tjohoooo - idag kommer den nya liiiite kraftigare Rikka-byxan i två nya print som är suuuupersnygga så var med här nu kl 11:00 som vanligt:)
Dagens påfyllningar...
26 september 2013 14:51
  Shopping   

Missa inte dagens påfyllningar på jackan "Bandit" och "Corrie" i svart, "Lotus tunic" samt de supersköna "Fit it"-leggingsen som är helt kanon på! Det blir även påfyllning på "Skinny soft reg". Kl. 15:15 är det som gäller!!!
  Föregående   Nästa