Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens...
28 november 2013 08:55
  Outfits   

Idag blir en riktig kanondag med alla snygga plagg som kommer in! Sitt klistrade kl. 11.00, så ni inte missar något!

*Jennifer har på sig snygga snygga koftan "Cardy" som många av er väntat på, och som även Eva tipsat om på bloggen, linnet "Officiel" och nya byxorna "Feather" som kommer upp idag.
*Therese har på sig otroligt fina spetstoppen (som ni också sett från bloggen) "Loria" och sköna byxorna "Just Jute HW".
Titta här...
28 november 2013 08:13
  Shopping   

Tjohooo! Titta vad som kommit! Påfyllningen av snygga tunikan "Emiliane" i både blått & svart! Kommer upp idag kl. 11.00, så var med då =)
Inköpsmöte med Vila
27 november 2013 16:13
  Vila   

Här får ni en liten smygtitt från gårdagens inköpsmöte med Vila. Det beställdes massa fint och som ni ser är det härliga print och fina vårfärger som kommer. Det kommer även plagg med lite fina virkade detaljer, kolla bara in den supersnygga klänningen med den fina ryggen =)
Tjohoo - dagens påfyllningar!
27 november 2013 14:33
  Shopping   

Missa nu inte dagens påfyllningar, då den supersnygga spetsklänningen "Femme Raglan Tunic" kommer in igen. Det blir även påfyllningar på flera Edblads smycken så missa inte detta idag kl.15.15.
Julklappstips...
27 november 2013 13:35
  Shopping   

Flera av er har säkert redan påbörjat julklappsinköpen, men många av er har säkert några klappar kvar att köpa =)
Här kommer tips på superfina smycken från populära Edblad, som är fina att bära var och en för sig, eller varför inte kombinera ihop som ett helt set. Vem skulle inte bli överlycklig över att få detta i julklapp!
Armbandet "Eternity Multi Bracelet", kortare halsbandet "Eternity Orbit Short", det längre "Eternity Orbit Long Necklace" och "Andorra"-örhängena, som vi sålt så mycket av.
Information...
27 november 2013 12:36
  Övrigt   

Vi har varit i kontakt med Posten och enligt de ska de flesta paketen från helgens, måndagens och tisdagens ordrar nu vara sorterade och de jobbar fortfarande på att få klart resterande. Troligtvis ska dagens paket inte påverkas av detta. Så det är bara att shoppa loss! =)

Festlig inspiration...
27 november 2013 11:40
  Outfits   

Nu när glöggkvällar och julfester närmar sig med stormsteg vill vi här tipsa om en snygg outfit! Genom att lägga till en snygg cardigan eller kavaj så kan man få en helt annan look.
*Jennifer har på sig coola kjolen "Alma Skirt" ihop med snygga ärmlösa blusen "Vanja", som har vackra pärldetaljer på axlarna. Halsbandet är fina "Egg Long Necklace", som är en av höstens nyheter från Edblad. På de nedre bilderna har hon den superfina koftan "Molly 1", med lurextrådar i guld som fångar upp halsbandet perfekt.
Dagens från webshopen...
27 november 2013 08:40
  Outfits   

Grått och regnigt här i Göteborg, så det fick bli en inomhusbild på oss idag.
Som vanligt är det mycket fint som kommer upp! Bla. det fina halsbandet "Segments Necklace", som ni säkert känner igen, då vi har ringarna i samma serie.
Det blir även lite påfyllningar på fina Edblad-smycken, perfekta julklappen!

*Jennifer har på sig söta klänningen "Sarah Party", som gjorts om och passar höstens och vinterns alla festligheter. Till detta har hon fina halsbandet "Kastin" och strumpbyxorna "New Nikoline".
*Therese har på sig coola jeansskjortan "Rock It", nya linnet med vecker spets i ryggen "Hoja" och sköna byxorna "Kim Loose Jeans".
Wiiihoeee!!!
26 november 2013 15:44
  Shopping   

Nu kom precis påfyllningen på NYA modellen på "Fix It"-.leggingsen så var snabba nu och norpa dom på webshoppen tillsammans med dagens övriga påfyllningar på bra basplagg!
Edblads-smycken från tomten...
26 november 2013 15:35
  Eva tipsar   

... ho ho ho, köp era smyckesklappar i tid nu;P
  Föregående   Nästa